ginn 789 Opublikowano 28 lutego 2022 Opublikowano 28 lutego 2022 (edytowane) Coraz więcej nagrań w internetach. Wychodzi na to, że fizyczna kopia śmiga aż miło. Trochę falstart biorąc pod uwagę, że premiera za 5 dni Edit: Chyba jednak nie do końca. Można korzystać tylko z części zassanych danych - bodajże trzy samochody do wyboru i 3 tory. Edytowane 28 lutego 2022 przez ginn Cytuj
jaszczoor 42 Opublikowano 1 marca 2022 Opublikowano 1 marca 2022 https://www.twitch.tv/justps2games/clips?filter=clips&range=30d Cytuj
pawel3569 20 Opublikowano 1 marca 2022 Opublikowano 1 marca 2022 Ta sztywno ustawiona kamera zza samochodu to nadal dramat. Cytuj
Emet 1 088 Opublikowano 1 marca 2022 Opublikowano 1 marca 2022 Akurat na szczęście można ją edytować żeby zachowywała się bardziej jak w starszych częściach. Lipa tylko, że nadal nie ma obracania kamery prawą gałką... było w becie GT Sport, później usunęli i jest w KAŻDEJ samochodówce od x lat... a tu nadal brak... Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 2 marca 2022 Opublikowano 2 marca 2022 Chciałbym zobaczyć juz analizę digital foundry i to jak wersja na 4 Pro trzyma klateczki. No ale za późno na odwoływanie preordera. @Dave Czezky już pewnie zawija moją kopię w folie bąbelkową i wklada do drewnianej skrzyni. Cytuj
ginn 789 Opublikowano 2 marca 2022 Opublikowano 2 marca 2022 (edytowane) To co? Na meta bliżej 90, czy 80? Recenzje zaczną wpadać od 12. Edytowane 2 marca 2022 przez ginn Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 2 marca 2022 Opublikowano 2 marca 2022 Magia GT + kontrast ze słabiutkim (początkowo GTS) + pierwsze GT od lat = 90+ murowane. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 2 marca 2022 Opublikowano 2 marca 2022 Spodziewam się coś koło 85 i parę ocen poniżej 70 od osób którym GT po prostu nie pasuje. 1 Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 2 marca 2022 Opublikowano 2 marca 2022 powiem wam, ze w porownaniu z innymi grami, to ruch na preorderach jest bardzo slaby, zainteresowanie jest niewielkie Chyba symulatory czasy swietnosci maja za soba Kiedys na gran turismo czekal kazdy. Oceny 90+ na pewno mocno by pomogly. Cytuj
Chmielinski 212 Opublikowano 2 marca 2022 Opublikowano 2 marca 2022 Na okolice 90 nie ma szans. Będzie narzekanie ta to, że jest mniej samochodów niż w Forzie, format taki jak kiedyś, a gra w ciągu pierwszej godziny nie rzuca w gracza Lambo czy Ferrari. 1 Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 2 marca 2022 Opublikowano 2 marca 2022 No rynek symulatorów się ewidentnie skurczył + pasjonaci raczej kupią cyfrówkę skoro gra jest raczej ukierunkowana na długie granie. Do tego obecność hitów w stylu Horizon i Elden Ring. Wstępny plan po ostatnim State of Play był taki, żeby jednak Gran Turismo kupić, ale te hiciory i tak zajmują mi tyle czasu, że ledwo na życie starcza. Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 2 marca 2022 Opublikowano 2 marca 2022 Jest więcej symulatorów niż kiedykolwiek, ale mniejszy jest target. No cóż, takie czasy. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 2 marca 2022 Opublikowano 2 marca 2022 GT7 i tak bardzo dobrze się sprzeda tylko to będzie rozłożone w długim czasie tak jak Sport. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 2 marca 2022 Opublikowano 2 marca 2022 Albooo za dużo wyszlo grubych gier ostatnio i wszyscy w coś grają Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 2 marca 2022 Opublikowano 2 marca 2022 Albo czas spojrzeć prawdzie w oczy, że gra jest zastygłym kałem i nikt nie chce grać w to samo znowu? Żeby nie było, mam kupioną cyfrę ale to tylko dlatego, że nic innego z aut nie ma. Cytuj
jaszczoor 42 Opublikowano 2 marca 2022 Opublikowano 2 marca 2022 miałem przyjemność chwile pograć w wersje recenzencką niestety nie udało mi sie pograć autami szybszymi niż toyota yaris/ aqua bo nie znalazłem żadnego quick play czy time trail a kumpel nie miał nic odkrytego dalej Gra jest dwoma nogami w poprzedniej generacji, te same assety co w GTS, lepsze oświetlenie Nowe ficzery na padzie to tylko bajer ale to i tak mnie nie obchodzi bo będę grał na kierownicy online niestety był jeszcze nieodblokowany a to mnie interesuje najbardziej Generalnie nie napalajcie sie na nową jakość, patrząc na te strzępy gameplayów to zmienna pogoda też nie będzie niewiadomo jak wyglądała, licze że będzię ona zaimplementowana w trybach online co niestety nie ma miejsca w pierwszym tygodniu w daily races mimo wszystko preorder zamówiony, lepszych emocji niż w gts chyba nigdzie w multi nie doświadczyłem więc co człowiekowi pozostało 1 Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 2 marca 2022 Opublikowano 2 marca 2022 46 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Albo czas spojrzeć prawdzie w oczy, że gra jest zastygłym kałem i nikt nie chce grać w to samo znowu? Żeby nie było, mam kupioną cyfrę ale to tylko dlatego, że nic innego z aut nie ma. Jak to nie ma. Właśnie wyszedł Grid i next genowa wersja asseto corsa Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 2 marca 2022 Opublikowano 2 marca 2022 W GT za czasów GT3 dużo ludzi grało ze względu na grafikę która była świetna jak na tamte czasy. Obecnie jest przeciętna, nie przykuwa uwagi ludzi którzy na co dzień się nie jarają ścigałkami. A fani symulatorów i ścigania się po sieci to jest bardzo mała nisza, mniejsza nawet niż fani bijatyk. Dobrych symulatorów nie brakuje, a community jest teraz głównie zgromadzone wokół Assetto Corsy z modami na PC i iRacing. Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 2 marca 2022 Opublikowano 2 marca 2022 Jak to nie ma. Właśnie wyszedł Grid i next genowa wersja asseto corsaNie no, ale z tym Grid to Cię poniosło Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 2 marca 2022 Opublikowano 2 marca 2022 Recki na razie bardzo dobre - sporo "9" i info, że Gran Turismo wróciło do formy sprzed lat. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi