eloszki 109 Opublikowano 17 marca 2022 Opublikowano 17 marca 2022 Ale poważnie w tym patchu zmniejszyli nagrody za wyścigi czy to tylko jakiś paskudne trollowanie? Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 17 marca 2022 Opublikowano 17 marca 2022 Na to wychodzi ze zmniejszyli. O ile uzywki mozna sobie i tak pokupowac to kupowanie nowych typowo wyscigowych fur juz jest meeeega drogie i czasochłonne. PD się odkleja Cytuj
Emtebe 2 544 Opublikowano 17 marca 2022 Opublikowano 17 marca 2022 To teraz kod na gt7 w wersji na ps4 wraz z milionem kredytów jest wart więcej? hehe, muszę zatem sprzedać 2 Cytuj
Patricko 1 403 Opublikowano 17 marca 2022 Opublikowano 17 marca 2022 Gra cały dzień offline, jacy to są amatorzy Chciwy dwa razy traci. 2 Cytuj
Patricko 1 403 Opublikowano 17 marca 2022 Opublikowano 17 marca 2022 Tutaj artykuł Gtplanet odnośnie (pipi)burzy (zasłużonej). https://www.gtplanet.net/gt7-latest-update-has-outraged-fans-20220317/ Cytuj
pistaczek 44 Opublikowano 18 marca 2022 Opublikowano 18 marca 2022 Lol, dalej nie działa. Nie dziwię się, że oni tak długo robią kolejne części jak mają takie tempo naprawy krytycznych błędów. Za wymaganie połączenia z internetem w grze nastawionej na single player, w dodatku w wyścigach, powinno się ich pieścić prądem po kulach. Cytuj
Bzduras 12 521 Opublikowano 18 marca 2022 Opublikowano 18 marca 2022 Ale przestańcie już narzekać, bo rzygać się chce 2 Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 18 marca 2022 Opublikowano 18 marca 2022 Nie działa Wam gra która nie potrzebuje być always online i jest jedynie cashgrabem PD? Polecam 20 godzin temu, Kalten80 napisał: odpalić inną grę, albo porobić coś zupełnie innego. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 18 marca 2022 Opublikowano 18 marca 2022 No ja nie mam problemu, bo na razie nie gram Xd xd Beka niezła. Razem z from software nieźle mnie wkuhwili w ostatnich dniach, że ingerują w single player. A tfuu Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 18 marca 2022 Opublikowano 18 marca 2022 Na pewno nie jest to fajne jeśli przez cały dzień gra nie działa, ale awarie się zdarzają. Mam nadzieję, że to pierwsza i ostatnia. Jak tam? 2 dzień i wciąż stoicki spokój? Wierny swoim panom?Jak żyje nikt nigdy nie wyj ebał mi się na forumku jak Ty. Także zanim kolejny raz dasz minusa z dupy, zastanów się czy nie będzie beki z Ciebie 3 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 18 marca 2022 Opublikowano 18 marca 2022 Jaki paździerz. Nie działa xd myślałem że to będzie losowe raczej xd xd 3mln kredytów muszą dać graczom za te kpinę. Cytuj
Plackus 418 Opublikowano 18 marca 2022 Opublikowano 18 marca 2022 A w żartach pisałem że wywali serwer i kredyty dadzą, bo always online odbije się czkawka, a tu masz 4 dni później... Nie chce psioczyć i jak będzie działać to zamierzam grać dalej. Na redditach jakieś burze o refund chcą robić. Może to nie Cyberek, ale rozumiem ludzi że nie chcą się na to godzić. Kur.. Kupujesz coś i nie działa Always online to kolejny rak po mikropłatnościach i dlc-kach zawartych w podstawce Cytuj
RIfuk 71 Opublikowano 18 marca 2022 Opublikowano 18 marca 2022 34 minuty temu, Donatello1991 napisał: Jaki paździerz. Nie działa xd myślałem że to będzie losowe raczej xd xd 3mln kredytów muszą dać graczom za te kpinę. Co z tego ze dadza cie nawet 3 mln kredytów skoro wszystko podrozeje ? To jak z promocjami w sklepach Cytuj
knotek 211 Opublikowano 18 marca 2022 Opublikowano 18 marca 2022 Mam za sobą 20h i akurat jak się znudziłem i odstawiłem grę to coś w niej się zrąbało. Przypadek GT7 to kolejny raz, gdy twórcy gier pluja graczom w gęby ia ci jeszcze się cieszą. Jeśli ktoś zastanawia się czy obecnie kupować GT7, to z mojej strony odradzam. Nie za tę cenę, nie z tym gameplayem ktory zatrzymał sie gdzies w roku 2005. Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 18 marca 2022 Opublikowano 18 marca 2022 Mi się w miarę fajnie grało, jakoś feeling spoko, tylko muzyka to gó'wno (aż sobie odpaliłem osta z dwójki ukochanej). Licencje nawet bawią. Taki trochę prymitywizm też. Ale to co się odwaliło (a nie było też, że to przez trzęsienie ziemi w Japonii?) jest żałosne. Te losowania żenujące, te nerfy kasy, to micro. Always online z trzepaniem hajsu też dało się inaczej zrobić jak już chcieli golić ludzi. No i trudno, ściągnąłem sobie wczoraj FM7. Cytuj
podgoor 22 Opublikowano 18 marca 2022 Opublikowano 18 marca 2022 PS3 kupowałem m.in. dla Gran Turismo 5. Mimo że zamiłowanie do gier symulacyjnych przez lata mi zdecydowanie spadło (obecnie wolę arcade, ale jakiś sentyment do GT został) to czekałem na pełnoprawnego następcę na PS4. Nastawienie na online GT Sport było dla mnie sporym zawodem, więc cierpliwie czekałem na siódemkę. ale informacja o always online zabiła jakąkolwiek chęć zakupu. Możesz mieć najbardziej stabilne łącze pod słońcem, a i tak wywali serwery po drugiej stronie i możesz sobie pograć w coś innego. Właściwie to dobrze, że trafiło to na większy tytuł to i ludzie przekonają się z czym wiąże się always online w grze single player (chociaż gracze mają pamięć złotej rybki i zaraz pewnie zapomną). W takim Driveclubie brak dostępu do serwerów nie jest na szczęście aż tak uciążliwy, ale oczywiście musi być wielki czerwony komunikat o braku dostępu do serwerów w trakcie wyścigu przez dłuższą chwilę pojawiąjący się na środku ekranu - idiotyczne i irytujące szczególnie teraz, jak nie ma się na to wpływu. Cytuj
Patricko 1 403 Opublikowano 18 marca 2022 Opublikowano 18 marca 2022 Swoją drogą, ciekawe czy dożyjemy jakiejś kontynuacji Drivecluba, albo kolejnej gry w klimacie MSR i PGR. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 18 marca 2022 Opublikowano 18 marca 2022 Niech to GT zdycha i i zamiast tego dawać DC2 czy innego Motorstorma. 5 Cytuj
eloszki 109 Opublikowano 18 marca 2022 Opublikowano 18 marca 2022 a to always online Wam przeszkadza z takiego powodu jak teraz się przytrafił czy są jeszcze tego jakieś minusy? Oczywiście sytuacja obecna wkurza, ale szukam innych minusów bycia ciągle online? Cytuj
Chmielinski 212 Opublikowano 18 marca 2022 Opublikowano 18 marca 2022 Teraz, eloszki napisał: a to always online Wam przeszkadza z takiego powodu jak teraz się przytrafił czy są jeszcze tego jakieś minusy? Oczywiście sytuacja obecna wkurza, ale szukam innych minusów bycia ciągle online? To + nie wiadomo co będzie jak te serwery wyłączą na amen, co w przypadku GT następuje zazwyczaj ok. pół roku po premierze kolejnej części. 2 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 18 marca 2022 Opublikowano 18 marca 2022 Polecam Forze, chyba lepsza gra bo działa i można grać. Cytuj
RIfuk 71 Opublikowano 18 marca 2022 Opublikowano 18 marca 2022 4 minuty temu, devilbot napisał: Polecam Forze, chyba lepsza gra bo działa i można grać. Ale w Forze nie pograsz na PS5 przeciez ... Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 18 marca 2022 Opublikowano 18 marca 2022 Ale pograsz na PC albo na Xboxie a nawet na telefonie i to za 4zł. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PiPoLiNiO 758 Opublikowano 18 marca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 marca 2022 Ale w Forze nie pograsz na PS5 przeciez ... Jak widać w GT też nie pograsz na PS5 15 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 18 marca 2022 Opublikowano 18 marca 2022 (edytowane) Można też pograć w assetto corsa tyle że tam nie czuć tego produktu premium z pięknym menu i niespotykanymi nutami jazzowymi. Gran turismo jednak włączysz i wiesz od razu że to produkt dla ludzi bogatych co wiedzą czego chcą. Edytowane 18 marca 2022 przez devilbot Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi