Opublikowano 18 marca 20223 l Ogladajac trailery i zajawki zastanawiałem się poważnie czy kupić bo dawno nie grałem w gry wyścigowe. Ale po tym jak się okazało że zaimplementowano do singla "always online" co jest zdumiewająco głupie i bezsensowne, jakieś durnowate nerfy i że gra to cieknący parujący stolec - oszczędzam kasę na DokeV i Hogwarts Legacy . A ze ścigałek pozostaję jednak przy Death Rally na lapku i Micro Machines ze Złotej Piątki na Pegazusie
Opublikowano 18 marca 20223 l 53 minuty temu, devilbot napisał: Można też pograć w assetto corsa tyle że tam nie czuć tego produktu premium z pięknym menu i niespotykanymi nutami jazzowymi. Gran turismo jednak włączysz i wiesz od razu że to produkt dla ludzi bogatych co wiedzą czego chcą. Tak to takie gówno zapakowane w ładną bombonierkę masz racje. Na trailerach zachwyca a po otwarciu szał mija.
Opublikowano 18 marca 20223 l Ja jestem bardzo ciekaw, co zaproponują w ramach próby wyjścia z tego z twarzą.
Opublikowano 18 marca 20223 l Dodadzą kolejne trasy które sobie przejedziesz w rytm jakiejś fajnej muzyczki. Zadowalające prawda ? A i pamiętajcie, twórcy gry po trzęsieniu ziemi u japonców są BEZPIECZNI , nie musicie się o nich martwic. Kur.... szczyt hipokryzji !
Opublikowano 18 marca 20223 l Wczoraj włączam- nie działa, dziś chciałem pograć- nie działa. Co za czasy, ja pie.rodle XD, dobrze że mam inne gierki, bo znam co najmniej jedną osobę, która kupiła PS5 specjalnie dla GT7 Ale sami tego chcieliśmy- internety, streamingi, game passy, abonamenty- za dużo w du.pie mamy na tym świecie. Nic już nie jest naszą własnością, nawet gra na płycie kupiona za 320zł
Opublikowano 18 marca 20223 l 9 minut temu, _daras_ napisał: Wczoraj włączam- nie działa, dziś chciałem pograć- nie działa. Co za czasy, ja pie.rodle XD, dobrze że mam inne gierki, bo znam co najmniej jedną osobę, która kupiła PS5 specjalnie dla GT7 Ale sami tego chcieliśmy- internety, streamingi, game passy, abonamenty- za dużo w du.pie mamy na tym świecie. Nic już nie jest naszą własnością, nawet gra na płycie kupiona za 320zł O to to to, dokładnie !
Opublikowano 18 marca 20223 l Oby Turn 10 i Forza teraz patrzyło na to co się dzieje z GT7 i wyciągnęli wnioski.
Opublikowano 18 marca 20223 l Gdyby było więcej takich akcji jak refund w cyber punku to może twórcy by się bardziej starali. Tak to wywalone jajca... we are sorry i creditsy w ilości bezpiecznej czyli na starą mazdę, żeby się nie okazało że uciułasz na jakieś drogie autko bez pomocy mikropłatności
Opublikowano 18 marca 20223 l Nie ma to jak wydać patcha a potem się skompromitować wydając kolejnego który nadal nie działa. Brawo PD !
Opublikowano 18 marca 20223 l 3 minuty temu, Czoperrr napisał: Ktoś jeszcze broni kupowania gier na płytach w 2022? Ja bronię, bo jestem kolekcjonerem (tak samo jak filmów, koncertów BD, płyt CD i winyli) i tym bardziej mnie ta historia boli. Jeśli ktoś ma wyrąbane na fizyczne nośniki to tylko się uśmiechnie z politowaniem
Opublikowano 18 marca 20223 l Nie mogę włączyć GT7 przez dwa dni? Oczekuję 20.000. 000 credytkow albo widzimy się w sądzie
Opublikowano 18 marca 20223 l 5 minutes ago, _daras_ said: Ja bronię, bo jestem kolekcjonerem (tak samo jak filmów, koncertów BD, płyt CD i winyli) i tym bardziej mnie ta historia boli. Jeśli ktoś ma wyrąbane na fizyczne nośniki to tylko się uśmiechnie z politowaniem Ja kolekcjonuję gry na starsze systemy, GT7 pokazało, że bez neta niektóre gry będą tylko zbędnym kawałkiem plastiku.
Opublikowano 18 marca 20223 l Patch następny wlecial a dalej nie działa. Akurat jak po ER więcej czasu na rotowanie kupką gier xd
Opublikowano 18 marca 20223 l Już podobno działa I dodatkowe info:https://www.gran-turismo.com/gb/gt7/news/00_3802725.htmlWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 18 marca 20223 l Generalnie wynika z tego, że z czasem będą dostępne jakieś specjalne zawody, w których wypłaty będą lepsze, ale nie rozumiem dlaczego nie można tego dodać na start. To samo było w GT5 i GT6, gdzie zawody sezonowe dawały duże ilości siana. Co do samej przerwy - znowu wychodzi dlaczego bez sensu jest brak przechowywania save'ów lokalnie.
Opublikowano 18 marca 20223 l Wiedzieliście, na co się piszecie. Nie czytaliście recenzji? To teraz przyjąć dymanko z pokorą. Gra za 3 bomby i pograć nie możesz, niech mnie chuj xd
Opublikowano 18 marca 20223 l Jeśli ktoś chce niech pisze na priv. Sprzedaje na OLX za 270 zł wersje GT7 tfuuuu Gowna 7 na PS5