Skocz do zawartości

Gran Turismo 7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po tym pierwszym patchu 1.06 popsuli dym i na niektórych trasach zdarza się, że gra gubi gdzieś 1 czy 2 klatki na sekundę co jednak jest zauważalne. Przed tamtą nieszczęsną aktualizacją nie było problemu... więc na dobrą sprawę nie powinno być problemu by to naprawić. 

Opublikowano (edytowane)

Czy update do wersji PS5 dodaje coś oprócz ray-tracingu ? Zastanawiam się  czy płacić 40 zł za upgrade czy olać. Jeśli to tylko ray-tracing którego nie zobaczę bo powtórek nie oglądam to pewnie oleję

Edytowane przez funditto
Opublikowano
1 minutę temu, funditto napisał:

Czy update do wersji PS5 dodaje coś oprócz ray-tracingu ? Zastanawiam się  czy płacić 40 zł za upgrade czy olać. Jeśli to tylko ray-tracing którego nie zobaczę bo powtórek nie oglądam to pewnie oleję

Prawie nieistniejące loadingi.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Lord Protector napisał:

To tam musi być grubiej niż ten 1-2 fpsy...

Tu chodzi nie o typowe spadki fps ale właśnie takie 1-2, może 3 fpsy jakby jednocześnie co powoduje chwilowe przeskoki, nie stałe zejście fps / płynności.

Efekt podobny jak przy złym frame pacingu.

Coś zjebawszy przy tym patchu bo te rwanie występuje w sytuacjach gdzie nie ma do tego żadnych powodów.

Np. jadę wyścig,  mam przed sobą 10 samochodów i wszytko ok, a później na którymś okrążeniu na ekranie nie ma żadnego samochodu poza moim i pojawia się rwanie.

Edytowane przez Emet
  • Plusik 1
Opublikowano
18 godzin temu, eloszki napisał:

Czy ktoś podpowie w którym miejscu jestem w stanie zobaczyć aktualny przebieg samochodu, ale nie w trakcie wyścigu? Była taka karta na 99% a nie potrafię znaleźć. 

W swoim profilu Lewy górny róg na górnej belce znaczek GT

Opublikowano (edytowane)

Dobrze widzę, że w trybie Sport zablokowali możliwość konfigurowania samochodów? Nie jestem pewien, ale nie mogę nic zmieniać mimo sporych ulepszeń samochodu. Jeżeli wrócili do tego co było w poprzedniej odsłonie to spoko. Gdy zamierzałem pograć kilka wyścigów online, to ostatnie co chciałem robić, to właśnie siedzenie w menu i przesuwanie suwaków. 

Edytowane przez ginn
Opublikowano

Wjechał dziś u mnie 30 level i zaliczyłem ostatnie mistrzostwa, dostałem trofeum za ukończenie Single player. Teraz pora na wyścigi online. :nyam2:Teraz dowiem się jakim gównem jestem w prawdziwym świecie real driving simulator :pawel:

• Lubię! 1
Opublikowano

Ja juz po kampanii, ale przeglądnąłem wszystkie lokacje i naliczyłem jeszcze 15 wyścigów do rozegrania. Praktycznie ledwo liznalem misje i mam dwie licencję. Pewnie z 40h na sam singiel wyjdzie. Nawet nie robiąc wszystkiego na złoto. Może się skusze na online potem.

Opublikowano

Wjechał dzisiaj taki cudak do Legendarnych aut. Przegapiłem Saubera  ale tego dziś kupię. Cena 6 miliardów, brakuje mi dwóch dziś będzie grind kredytków w Gran Turismo 7 World GT Series Championship bo mam już odblokowane i w ciągu godziny mogę zgarnąć 600.000 więc w sumie to 4 godziny grania i nabijanie kilometrów zwieńczone pięknym zakupem. :banderas:

FPZ2d4-UWYAMOZe-C.jpg

I druga sprawa. Wczoraj odblokowałem ostatnie mistrzostwa i w trakcie ich trwania odkryłem taki oto detal, którego nie byłem świadom. Dojeżdżam do Nissana GTR, ten skręca w prawy zakręt ale jednocześnie kierunkowskazem sygnalizuje zjazd w lewo. :obama: Zrobiło to na mnie wrażenie. 

• Plusik 5
Opublikowano (edytowane)

W końcu po 3h jazdy udało się zaliczyć licencje s10 na złoto z czasem 2:25:955 xd uff licencje zaliczone wszystkie na złoto, teraz sprawdzę czy warto robić wszystkie misje na złoto by jakaś fajna furka wpadła 

@darkos

twoj czas 2:24 przyprawia mnie o ból rąk xd

Edytowane przez Redmitsu
  • Lubię! 2
Opublikowano

U mnie pękło 50 godzin gry, z czego prawie 16 godzin samej jazdy. A on-line jeszcze nie ruszony :hi: Przyjemnie się gra mimo tych wszystkich wad. Czekam na nowe zawody i kolejne auta.

Polecam stronę

https://ddm999.github.io/gt7info/

Macie tutaj info o tym co aktualnie jest w autach używanych i legendarnych oraz ile dni zostało na zakup.

Jest też info o aktualnych zawodach on-line.

• Dzięki 2