Skocz do zawartości

Gran Turismo 7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak. Coś pozmieniali w kolejności pojawiania się aut. Ciekawy jestem kiedy pojawi się F40. Wczoraj kupiłem Forda GT40, teraz musze nabić kredyty na 288 GTO... a później Miura i F40 (z tych z w miarę normalną ceną).

Opublikowano

Zauwazylem wczoraj ze obecne dzienne wyscigi onlinie nie naliczają rangi. Przynajmniej na trioval ring. Jedyne pocieszenie mam takie że przynajmniej naliczają się kilometry do wymaganych 800 do trofeum. 

Opublikowano
Przedchwila wpadł mi pucharek za przebyty dystans 13 191km pomimo tego ze w statach mam calkowity przejechany dystans 8800km xd 

Tutaj nalicza Ci tez dystans przejechany przez innych graczy, którzy scigaja się z Tobą online w danym wyścigu. Mi podobnie wpadło to trophy stopień niżej a grałem tylko może wtedy z 1-2 wyścigi online. Wiec kumuluje Twój przebieg z singla plus to co przejedziesz z innymi w multi
Opublikowano
1 hour ago, pawman said:

Zdarza się wam że gra zawiesza się tuż przed wyścigiem codziennym online? Mi już parę razy. Wkurzające. 

Tak. Muszę wydusić przycisk z logo PlayStation i zamknąć aplikacje. Uruchomić grę ponownie. Miałem już 3 takie zwisy na 39 wyścigów.

Opublikowano

Panowie, w legendach Ferrari do trofka ma dziś napisane "ograniczona ilość", jutro go już chyba nie będzie? Nie zdążę już uciułać kasy, kiedy będzie ponownie dostępny, skąd brać info?

Opublikowano

Na forum GTPlanet jest rozpiska.... ale ostatnio okazało się, że kolejka została trochę przetasowana więc nikt nie wie. Może być za 2 tygodnie albo i za 3 miesiące. Np. Ferrari F40 spóźnia się już chyba ponad 2 tygodnie, czyli chyba prawie 3 miesiące (jeśli dobrze pamiętam) od ostatniego pojawienia się.

• Plusik 1
Opublikowano
W dniu 8.06.2022 o 22:31, Emet napisał:

Na forum GTPlanet jest rozpiska.... ale ostatnio okazało się, że kolejka została trochę przetasowana więc nikt nie wie.

Chamska zagrywka twórców żeby jak najdłużej przytrzymać graczy przy tym tytule. Naprawdę mnie wkurvia ta loteria.

Opublikowano

A ja się kurwa 50 wyścigów online męczyłem bez właściwego force feedback, a oni po tym gdy wbiłem :platinum: zrobili kolejny update i przywrócili to co popsuli. :dunno: Przez te trzy miesiące od ukazania się GT7 grałem tylko w to i nic innego. A teraz mogę nareszcie odpocząć i pograć w jakąś przygodówkę czy horror :banderas: bo mam tak że nigdy nie gram w więcej jak jedną grę na raz. Zabieram się za kolejną tylko gdy ukończę.

Ale muszę przyznać jedno. Nie grałem w GT Sport w trybie online z ludźmi i w poprzednich GT 5 i 6 też nie. Dopiero w GT7 posmakowałem wyścigów online z żywymi przeciwnikami i muszę przyznać że się wciągnąłem i bardzo mi się to podobało. Nie każdy wyścig był taki sam ale każdy był pełen emocji, nawet gdy nie goniłem lidera a czasami wręcz walczyłem o życie starając się utrzymać gdzieś na 6 miejscu w wężyku graczy których oddzielała sekunda różnicy od lidera do 8 miejsca. :obama:

• Plusik 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sprawdzam sobie tryb sport wyścig codzienny na lagunie suce a tam jakieś wykręcone czasy robią tymi mazdami. Sprawdzam dalej a tam ludzie maja przy 450po 372km i ~1150kg masy. No to niezle jest to zrobione ze takie hacki przechodzą 

Opublikowano (edytowane)

Miła niespodzianka, bo poza 3 nowymi samochodami, które miały wlecieć do gry wraz z nowym updatem, w aktualizacji znalazł się również nowy tor - Watkings Glen. Zawarto zarówno wersję długą, jak i krótką trasy. To debiut Watkins Glen w serii Gran Turismo.

Edytowane przez Hal Emmerich
  • Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano

Hmm, w końcu jakiś powód żeby usiąść za kierownicę. Gdzieś mi też mignął news o tym że Gran Turismo wyrzucono z rozgrywek FIA Motorsport Games i na jej miejsce wybrano Assetto Corse Competizione :banderas:

Opublikowano

Przetesuję jak wrócę do domu ale z patch notes i informacji o nieoficjalnych zmianach (listy na GT Planet) wynika na to, że w końcu naprawili ustawienia Online Lobby + zmiana czasu to teraz max 30x a nie 10x jak do tej pory .

Co bardziej zaskakujące.... w końcu wróciła (ostatni i jedyny raz obecna we wczesnej becie GT Sport) swobodna kamera TPP (z możliwością obracania).

Ważne, że lobby w końcu działa. Będzie grane :D

Opublikowano

W tej gierce jest jakas inna muzyka niż rock/metal? Troszkę już wyścigów zjeździłem i jeszcze nie zdarzyło się trafić na jakikolwiek kawałek elektroniczny.