Voytec 2 761 Opublikowano 18 czerwca 2020 Opublikowano 18 czerwca 2020 Skąd wziąłeś te 8 godzin? Cytuj
czarek250885 324 Opublikowano 18 czerwca 2020 Opublikowano 18 czerwca 2020 43 minuty temu, Ma_niek napisał: Czyli jakies 8 godzin gry.Ciekawe jaka cene da kochane Sony Jak dadzą 60$ to będzie strzał w kolano. Myślę, że będzie to połowa jeśli chcą wzbudzać zaufanie i przychylność swoich użytkowników. 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 29 czerwca 2020 Opublikowano 29 czerwca 2020 (edytowane) Hmm, dobra chyba najwyższa pora, żeby zobaczyć w końcu Into the Spider-Verse Edytowane 29 czerwca 2020 przez - V - 2 Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 29 czerwca 2020 Opublikowano 29 czerwca 2020 (edytowane) 45 minut temu, - V - napisał: Hmm, dobra chyba najwyższa pora, żeby zobaczyć w końcu Into the Spider-Verse Nie widziałeś jeszcze najlepszego filmu o spider-manie (i nie mam tu na myśli animacje, tylko ogólnie)? @down: w pewnym sensie zazdroszczę, a z drugiej strony w kinie już tego nie obejrzysz Edytowane 29 czerwca 2020 przez MBeniek 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 29 czerwca 2020 Opublikowano 29 czerwca 2020 2 minuty temu, MBeniek napisał: Nie widziałeś jeszcze najlepszego filmu o spider-manie (i nie mam tu na myśli animacje, tylko ogólnie)? Zgadza się A Sony zapowiedziało już kontynuacje wiec czas nadrabiać. Cytuj
Wredny 9 708 Opublikowano 29 czerwca 2020 Opublikowano 29 czerwca 2020 Tak jak porównywałem Spidermana do inFamous, tak ten spin-off kojarzy mi się z First Light, w którego nie zagrałem do tej pory - wśród wielu zayebistych Sony-exów ten nie grzeje mnie zupełnie (podobnie jak marka, do której go porównuję, żeby nie było). Cytuj
czarek250885 324 Opublikowano 29 czerwca 2020 Opublikowano 29 czerwca 2020 14 minut temu, Wredny napisał: Tak jak porównywałem Spidermana do inFamous, tak ten spin-off kojarzy mi się z First Light, w którego nie zagrałem do tej pory - wśród wielu zayebistych Sony-exów ten nie grzeje mnie zupełnie (podobnie jak marka, do której go porównuję, żeby nie było). Zgadzam się z porównaniem, też to mi się kojarzy jak dodatek do infamousa. Z tym, że u mnie właśnie seria niesławnego jest wyżej i bardziej ją lubię, co nie znaczy że w to nie zagram. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 29 czerwca 2020 Opublikowano 29 czerwca 2020 56 minut temu, Wredny napisał: Tak jak porównywałem Spidermana do inFamous, tak ten spin-off kojarzy mi się z First Light, w którego nie zagrałem do tej pory - wśród wielu zayebistych Sony-exów ten nie grzeje mnie zupełnie (podobnie jak marka, do której go porównuję, żeby nie było). Mnie grzeje bardzo, bo to Spider-Man - moje dzieciństwo Zawsze jednak byłem sceptyczny do postaci Milesa bo on jako SM to już nie moje czasy - na Peterze Parkerze wychowanym. Może jednak Into the Spider-Verse zmieni moje zdanie. Nie mniej - jaram się bardzo i cały czas mam nadzieję, że będzie to cross-gen bo w tym roku PS5 jeszcze mieć nie będę. 1 Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 29 czerwca 2020 Opublikowano 29 czerwca 2020 Też zawsze miałem takie podejście bo jedyne co znam ze spidera to ta stara kreskówka i filmy z początku wieku ale Miles to naprawdę fajna postać Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 30 czerwca 2020 Opublikowano 30 czerwca 2020 W dniu 29.06.2020 o 19:26, Wredny napisał: Tak jak porównywałem Spidermana do inFamous, tak ten spin-off kojarzy mi się z First Light, w którego nie zagrałem do tej pory - wśród wielu zayebistych Sony-exów ten nie grzeje mnie zupełnie (podobnie jak marka, do której go porównuję, żeby nie było). Oby tak było, bo FL był znacznie lepszy niż Infamous SS. Jakby Miles był o tyle lepszy od „podstawki” co w/w to o ja ciebie papierwdole Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 1 lipca 2020 Opublikowano 1 lipca 2020 Ja liczę, że MM będzie tym dla spider-mana, czym TLL dla Uncharted, które swoją drogą milej wspominam niż samą czwórkę. Tu dodatkowo mamy przeskok generacyjny (nie wiem dlaczego niektórzy ciągle mają płonne nadzieję, że gra wyjdzie jeszcze na ps4). Dodatkowo przy takich spin-offach wydaje mi się, że twórcy pozwalają sobie na więcej niż przy głównej serii i bardziej bawią się formą. Imo system seller 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 1 lipca 2020 Opublikowano 1 lipca 2020 Ja mam płonne nadzieje że gra wyjdzie na PS4 dlatego że nie ma tutaj takiego przeskoku jaki jest choćby przy Ratchecie i fakt, że jest to projekt poboczny. Już nie mówiąc o ogromnej bazie graczy Spider Mana na PS4 Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 1 lipca 2020 Opublikowano 1 lipca 2020 (edytowane) 21 minut temu, - V - napisał: Ja mam płonne nadzieje że gra wyjdzie na PS4 Dlaczego masz taką nadzieje? Nie bierzesz PS5? Biorąc po uwagę fakt, że koszty produkcji nie będą tak wysokie jak za pełnoprawną, nową grę oraz do tego moc marki SM, to wg mnie mogą to wydać tylko na ps5 jako system seller. Edytowane 1 lipca 2020 przez balon Cytuj
czarek250885 324 Opublikowano 1 lipca 2020 Opublikowano 1 lipca 2020 27 minut temu, balon napisał: Dlaczego masz taką nadzieje? Nie bierzesz PS5? Biorąc po uwagę fakt, że koszty produkcji nie będą tak wysokie jak za pełnoprawną, nową grę oraz do tego moc marki SM, to wg mnie mogą to wydać tylko na ps5 jako system seller. I pewnie tak będzie. Z resztą samo Sony powiedziało, że wszystkie gry wewnętrznych studiów będą wypuszczane już tylko na ps5. Jesto to logiczne, gdyż nie chcą kompromisów, a devi mają skupić się w 100% na jednym sprzęcie by dać jak najlepszy produkt. Druga sprawa, że to jedna z tych marek, która ruszy społeczeństwo, szczególnie amerykańskie, by udali się do sklepów po nowe konsole Sony. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 1 lipca 2020 Opublikowano 1 lipca 2020 43 minuty temu, balon napisał: Dlaczego masz taką nadzieje? Nie bierzesz PS5? Biorąc po uwagę fakt, że koszty produkcji nie będą tak wysokie jak za pełnoprawną, nową grę oraz do tego moc marki SM, to wg mnie mogą to wydać tylko na ps5 jako system seller. Pewnie, że biorę ale nie wiem czy od razu na premierę Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 2 lipca 2020 Opublikowano 2 lipca 2020 W dniu 29.06.2020 o 13:27, MBeniek napisał: Nie widziałeś jeszcze najlepszego filmu o spider-manie (i nie mam tu na myśli animacje, tylko ogólnie)? Zapomniałem napisać wcześniej ale... W mordę jakie to było zayebiste! Miles Morales ma zielone światło! Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 3 lipca 2020 Opublikowano 3 lipca 2020 Mam nadzieję, że w tej części będzie już dynamiczna zmiana czasu na dzień i noc. W poprzedniej części się tylko wybierało porę dnia. Na pewno już sprzęt konsoli powinien sobie z tym poradzić. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 3 lipca 2020 Opublikowano 3 lipca 2020 (edytowane) A to ta gra nie wychodzi też na PS4? Edytowane 3 lipca 2020 przez Rozi Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 3 lipca 2020 Opublikowano 3 lipca 2020 Wydaje mi się, że jakby chcieli to by zaimplementowali to już w podstawce. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 lipca 2020 Opublikowano 3 lipca 2020 32 minuty temu, Rozi napisał: A to ta gra nie wychodzi też na PS4? Nie, muszą jakoś zachęcić do kupna PS5 na premierę. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 3 lipca 2020 Opublikowano 3 lipca 2020 43 minuty temu, Faka napisał: Mam nadzieję, że w tej części będzie już dynamiczna zmiana czasu na dzień i noc. W poprzedniej części się tylko wybierało porę dnia. Na pewno już sprzęt konsoli powinien sobie z tym poradzić. Nie ograniczenia sprzętowe były powodem braku dynamicznej pogody i cyklu dnia i nocy. Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 3 lipca 2020 Opublikowano 3 lipca 2020 6 godzin temu, Rozi napisał: A to ta gra nie wychodzi też na PS4? Nie ma żadnego potwierdzenia premiery na PS4, ale zdaje się, że Sony chce nakręcić sprzedaż PS5 tym Spider Manem. To w USA będzie system-seller. Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 4 lipca 2020 Opublikowano 4 lipca 2020 Chyba Sony jasno się wyraziło w kwestii wydawania exów. Nie będzie sytuacji jak u ms gdzie robią gry na ps4 i ps5, fukushima ostatni ex dla ps4 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 4 lipca 2020 Opublikowano 4 lipca 2020 Poza tym marka silniejsza od Horizona, żeby sprzedać konsolę. Samych wyświetleń na YT Forbidden West ma 6.6 mln a Miles Morales - 12 mln. Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 4 lipca 2020 Opublikowano 4 lipca 2020 Spider Man i jeszcze ten zimowy klimacik Sony dobrze robi z tym Moralesem na premiere ps5, gierka sprzeda duzo konsol.Sam gdyby nie ten Spider wogole bym nie myslal o braniu na premiere Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi