MBeniek 3 260 Opublikowano 4 lipca 2020 Opublikowano 4 lipca 2020 W dniu 2.07.2020 o 22:00, - V - napisał: W mordę jakie to było zayebiste! Miles Morales ma zielone światło! Co nie? A też miałem wywalone na Milesa przed premierą filmu, a teraz nie obraziłbym się jakby go wprowadzili też do MCU (nawet kosztem Hollanda). Cytuj
czarek250885 324 Opublikowano 8 lipca 2020 Opublikowano 8 lipca 2020 Pewnie tak będzie, żyjemy w czasach gdzie wszystko ładuje się w grafikę i efekty, no bo przecież to ładne gry się sprzedają nie płynność. Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 (edytowane) Nie ma to jak wydawać standalone DLC tylko na nową konsole, świetny ruch. Edytowane 9 lipca 2020 przez bluber 1 Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 Sony teraz będzie bardziej zależeć na sprzedaży ich następnej konsoli, a nie żeby sprzedać jak najwięcej samych pudełek ze spider-manem. Co w tym dziwnego? Jak będą chcieli znowu zarobić na marce pająka to wypuszczą pierwszą cześć na pc i znowu opchną parę mln. W ogóle podejrzewam, że gdyby miles wychodził też na ps4 to zaś byłyby narzekania, że sony znowu się nie przygotowało na premierę next-gena. Wszystkim nie dogodzisz. 2 Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 (edytowane) Ja rozumiem gdyby to był pełnoprawny sequel, ale nie coś pokroju Lost Legacy i mi się to nie podoba bo przeszedłem Spidermana na PS4 i bardzo chętnie ograłbym to DLC jeszcze na mojej PS4 bo nie mam zamiaru brać PS5 na premiere i nie podoba mi się decyzja o wydaniu tego tylko na nową konsole Sony bo nie wierzę, że nie dało się tego zrobić na PS4, ba jestem przekonany, że developing odbywał się docelowo na PS4. 10 minut temu, MBeniek napisał: narzekania, że sony znowu się nie przygotowało na premierę next-gena Pytanie co mnie to obchodzi? Jakoś narzekań na to, że Breath of the Wild wyszło równolegle na obie konsole nie słyszałem, to, że Halo Infinite wychodzi na Xbox One równolegle z wersją na Xbox Series X też jakoś nikomu raczej nie przeszkadza a nawet jeśli są to tak jak mówie, mnie to nie obchodzi bo dlaczego mam zachowywać się jak jakiś gatekeeper, ktoś ma ochotę ograć te gry w gorszej rozdziałce czy frameratcie to ja im bronić nie mam zamiaru. Edytowane 9 lipca 2020 przez bluber 1 Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 29 minut temu, bluber napisał: bardzo chętnie ograłbym to DLC jeszcze na mojej PS4 bo nie mam zamiaru brać PS5 na premiere Cytat Pytanie co mnie to obchodzi? Dodatkowo to przecież nie jest tak, że nawet osoby posiadające tylko ps4 nie będą miały już w co grać. Tak na prawdę, to miles jest chyba jedyną grą tej jesieni, która wychodzi tylko na jedną platformę. Poza tym to przynajmniej wiesz, że jak kupisz kiedyś ps5 to będziesz miał już jeden tytuł do nadrobienia, który był tworzony z myślą o następnej generacji. 36 minut temu, bluber napisał: ba jestem przekonany, że developing odbywał się docelowo na PS4. To już wróżenie z fusów. Z tego co mówił Schreier, czy może Jeff Grubb, to sony od lat się zbroiło na premierę PS5 (choć wiadomo, że teraz pandemia trochę pokrzyżowała wszystkim plany). Przypominam, że ostatnia ich duża zapowiedź to była Cuszima w 2017, a potem przez długo nic. A czy MM mogłoby wyjść na ps4? Jakby się odpowiednio przycięło, zdowngradowało to pewnie tak. Tylko wtedy to pewnie byłby zwykły mission pack na poziomie tych dodatków, które już wyszły do spidermana. A tak będą mogli zrealizować pomysły, na które nie mogli sobie pozwolić przy ps4. Już pomijam takie rzeczy jak błyskawiczne wczytywanie, rt czy tam jakieś 3d audio. W ogóle podejrzewam, że jakby musieli przygotować port na aktualną generację, to w tym roku byśmy w ogóle nie doczekali się premiery. I przykład Zeldy czy Halo mocno naciągany, bo te gry lata przed premierą były zapowiedziane na dane platformy. W przypadku spider-mana to nie przypominam sobie nawet plotek, że na ps4 zmierza jeszcze jakaś odsłona/dodatek. 3 Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 Ciekawe w ogóle ile grania będzie w tego MM skoro to jest tylko standalone. No nie sądzę, że będzie tyle samo co w poprzedniej gierce. Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 Obstawiam, że z 15-20h minimum na fabułę i jakieś aktywności poboczne, w końcu to dalej będzie open world. 100% pewnie ok 30h. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 Ale to są liczby dla podstawki, dodatek do będzie na 10-12h max. Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 Dodatki były na 10-15 godzin, tutaj będzie więcej. Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 Serio taki biały pasek będzie? 1 1 Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 Wygląda jakby ktos wycial z zeszytu i przykleil, trochę słabo. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 8 minut temu, XM. napisał: Serio taki biały pasek będzie? Tak Ale sama okładka - cymesik Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 Ten pasek to straszna kicha. Jakby nie mogli robić artu na całe pudło. Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 Wygląda paskudnie. Do tego jeszcze to niebieskie pudelko, co odyebali to nie wiem. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 Wersja na kieszeń Kowalskiego 1 Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 Fuj panie bożu dzięki Ci za cyfry! 2 Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 Pięknie wiedzie te „DLC„ na DAY ONE w 30 KLATKACH Ze stoperem będę liczył czas gry! Cytuj
Soul 1 331 Opublikowano 10 lipca 2020 Opublikowano 10 lipca 2020 W dniu 9.07.2020 o 11:14, bluber napisał: Nie ma to jak wydawać standalone DLC tylko na nową konsole, świetny ruch. Też mam z tego bekę, widać, że będzie bieda na start. 19 godzin temu, MBeniek napisał: Oficjalna okładka Zamienił bym niebieskie pudełko na czarne i jest pięknie. 1 1 Cytuj
kotlet_schabowy 2 733 Opublikowano 10 lipca 2020 Opublikowano 10 lipca 2020 @up albo przezroczyste jak za czasów PS3. Niebieskie fajnie się komponowało z niebieskim paskiem "PS4", ale teraz to mi się gryzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi