Opublikowano 9 listopada 20204 l Być może. Ale w styczniu. Do tego czasu można ukończyć i sprzedać jeszcze z małą stratą.
Opublikowano 9 listopada 20204 l Przecież Spieder pójdzie do większości preorderów. W styczniu to ta gra będzie chodzić za połowę ceny patrząc na potencjalną ilość jej na rynku oraz czas rozgrywki.
Opublikowano 9 listopada 20204 l To też prawda. Sam jutro mam do odbioru w media [emoji23][emoji23][emoji23]
Opublikowano 9 listopada 20204 l Da się? Da się. https://twitter.com/insomniacgames/status/1325890911826423808?s=19 Edytowane 9 listopada 20204 l przez DJ1988
Opublikowano 9 listopada 20204 l Zobaczyłem niżej gifa ze starą gębą zanim przeczytałem i myślałem, że to o to chodzi W sumie szkoda komentować, że od razu taka opcja nie była zaplanowana, a jedynie po negatywnych opiniach w necie to zmienili.
Opublikowano 10 listopada 20204 l 12 godzin temu, Square napisał: Zobaczyłem niżej gifa ze starą gębą zanim przeczytałem i myślałem, że to o to chodzi W sumie szkoda komentować, że od razu taka opcja nie była zaplanowana, a jedynie po negatywnych opiniach w necie to zmienili. Cieszy fakt, że jednak reagują na taką krytykę, betesda miałaby to w głębokim poważaniu.
Opublikowano 10 listopada 20204 l Wiadomo, czy pajęczek w wersji kompletnej na ps5 będzie miał wszystko na płycie? Czy trzeba będzie wpisywać kody i pobierać dodatki z sieci? Czyli używka nie będzie za wiele warta.
Opublikowano 10 listopada 20204 l Oki czyli kupując giere za 349 mam cyfrowa wersje remastera z dodatkami plus fizyczna wersje moralesa?
Opublikowano 10 listopada 20204 l W ME niby mam do odbioru dziś Miles Morales i DS. Ciekawe czy wydadzą.
Opublikowano 11 listopada 20204 l Bardzo dobry noise test!! Spider-Man: Miles Morales Dev Says We're Just 'Scratching the Surface' of the PS5 Hardware “It feels like we’re just scratching the surface of what you can do with hardware like [the PS5],” says Fitzgerald. “That we sort of can take a game model like Spider-Man and make everything really fast. Even the Ratchet and Clank game we’re working on is leaning into that, a lot.” Wygląda, na to że przy Ratchet pokażą prawdziwe możliwości PS5 skoro grę robią tylko pod ten hardware.
Opublikowano 11 listopada 20204 l W poradniku do platyny PowerPyxa piszą, ze grę trzeba przejść dwa razy ale to nie problem bo kampania jest na 3 godziny. Że kurwa co? 3 godziny?! Przecież to jest mniej niż łącznie dodatki do Spider-Mana, a Season Pass kosztował w granicach 100 zł.
Opublikowano 11 listopada 20204 l Do platyny dwa przejścia wymagane, bo jest trofik za NG+. Jak ktoś bierze na premierę to niech da znać ile normalne przejście zajmuje. Alternatywna okładka świetna.
Opublikowano 12 listopada 20204 l Pierwszy Spiderman nie jest na plycie tylko w formie kodu Przynajmniej sie problem rozwiazal i biore normalna edycje a nie ultimate
Opublikowano 12 listopada 20204 l Za późno napisałeś, tylko co odebrałem, wielki fuck w stronę Sony, gry za 350 zł i jeszcze w formie kodu..
Opublikowano 12 listopada 20204 l W dniu 10.11.2020 o 12:42, Basior napisał: W ME niby mam do odbioru dziś Miles Morales i DS. Ciekawe czy wydadzą. Nie wydadza Dobra odpalam pajączka, wersja na prosiaka. Akurat z moralesem nie bede czekal na lepsza jakosc az zdobede ps5 bo obstawiam ze to bedzie grania tyle co w uncharted zaginione dziedzictwo
Opublikowano 12 listopada 20204 l 4 minuty temu, kanabis napisał: Nie wydadza Dobra odpalam pajączka, wersja na prosiaka. Akurat z moralesem nie bede czekal na lepsza jakosc az zdobede ps5 bo obstawiam ze to bedzie grania tyle co w uncharted zaginione dziedzictwo Jak nie, jak tak Wydali i już stoi na półce.
Opublikowano 12 listopada 20204 l A to ciekawe bo jak jutro premiera to media expert ma blokade na kasie uniemozliwiajacą taka sorzedaż