Skocz do zawartości

Spider-Man Miles Morales

Sylvan Wielki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najważniejsze, że jest 60 fps, który jest bez wątpienia game changerem generacji, reszta bajerów, ficzerów do gazu i takie guwna wodotryskowe rt mogą dla mnie nie istnieć.

Opublikowano
9 hours ago, balon said:

No to najlepsza opcja. 60 ks, RT i dynamiczne 4k. Dla mnie mogłoby być zawsze dynamiczne 4k jakby dali 60 ks i RT.

Tylko ze "dynamiczne 4K" to prawdopodobnie spadki do 1080p ale trzeba czekać na analizę DP

Opublikowano
Teraz, Labtec napisał:

Tylko ze "dynamiczne 4K" to prawdopodobnie spadki do 1080p ale trzeba czekać na analizę DP

Spoko mogą być jak sporadyczne. Ponoć Valhalla na XSX też spada prawie do 1080 (1188), a z uj tego nie widzę, a 60 klatek daje mega boost w takich gierkach.

Opublikowano

Dziś w nocy ponoć wjechał patch z RT oraz 60 k/s. Dajcie znać jak wrażenia oraz czy duża różnica w grafice względem RT z 30 k/s - obstawiam, że nie.

Opublikowano
9 godzin temu, balon napisał:

Dziś w nocy ponoć wjechał patch z RT oraz 60 k/s. Dajcie znać jak wrażenia oraz czy duża różnica w grafice względem RT z 30 k/s - obstawiam, że nie.

Tutaj masz fajnie zaprezentowane jak gra działa na tych nowych ustawieniach:

• Dzięki 1
Opublikowano

Czyli mega ten pacz. Najlepsze doświadczenie. Mamy 60 ks z RT kosztem trochę niższej rozdziałki, jakości cieni i ciut gorszego RT (ale delikatnie). Co ciekawe w tym nowym trybie dynamiczna rozdzielczość nigdy nie spada do 1080p min to 1260.

Pięknie pajączek wjedzie w tym trybie.

• Plusik 1
Opublikowano

Ja ogrywalem na pulsach. No jest 3d ale tam sie tyle dzieje ze ten efekt troche schodzi na drugi plan. Najbardziej sie przydaje do namierzania wrogow i czasami przy nizszym fruwaniu po miescie albo chodzeniu po ulicy fajnie slychac ludzi czy auta.

Przy Demonsach w sumie bylo najlepiej z tym dzwiekiem. I przy Cold War tez w miare ok ale strzelanki na sluchawkach zawsze spoko. Generalnie potencjal tego 3d audio jest jeszcze mocno niewykorzystany z reszta tak jak calej konsoli

• Dzięki 1
Opublikowano

Kurła ale po tym paczu 60ks z RT podniosło mi się ciśnienie na MM, no i jeszcze ten klimat świąt :banderas:

Teraz byle tylko do 2 połowy stycznia. 

Opublikowano
56 minut temu, balon napisał:

Kurła ale po tym paczu 60ks z RT podniosło mi się ciśnienie na MM, no i jeszcze ten klimat świąt :banderas:

Teraz byle tylko do 2 połowy stycznia. 

Czemu do drugiej połowy stycznia?