schabek 5 334 Opublikowano 3 marca 2021 Opublikowano 3 marca 2021 Ten remaster po Milesie to juz mi gorzej smakuje akurat. Nie wyobrazam sobie wracac znowu do sloneczego NYC w dwojce po tym zajebistym zimowym w MM. Musza zrobic 4 pory roku, pewnie dwoch grywalnych bohaterow no i generalnie to beda musieli troche pomyslec co dalej bo sami nowi przeciwnicy nie wystarcza. Drugi raz to samo to troche slabo. Nie wymysla przeciez Manhattanu na nowo, a nie wydaje mi sie zeby wyszli poza Nowy Jork 1 Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 3 marca 2021 Opublikowano 3 marca 2021 Venom to by mogła być osobna giera Bez nawiazan do spidera 2018. Takie mutiversum. Sony z tego co wiem ma venoma na własność. Cytuj
izon 995 Opublikowano 7 marca 2021 Opublikowano 7 marca 2021 Dzisiaj miałem mały jak zobaczyłem mural Black Live Matters. To kur.. w Call of Duty cenzuruje się swastykę, a w Spiderze przemycają te współczesne, debilne ideologie?? Ogólnie gra jest prze zajebista, ale te w gówna w tytułach Sony zaczynają mnie powoli irytować.. 4 1 1 Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 8 marca 2021 Opublikowano 8 marca 2021 A będzie tego coraz więcej Gierki bez LGBT/BLM będą wygrywać mniej nagród, dostawać gorsze oceny. Myślisz, że TLoU2 miało by taki metascore gdyby nie motyw lesbijski xD? Cytuj
iluck85 2 902 Opublikowano 8 marca 2021 Opublikowano 8 marca 2021 Dokładnie. Czekam na reedycje Robin Hood’a. LGBT i czarny. Oscar wleci. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 8 marca 2021 Opublikowano 8 marca 2021 Na Allegro ceny używek Milesa pięknie spadają. Myślicie, że zdążą go wrzucić do Plusa zanim będzie chodzić po 2-3 dyszki ? Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 8 marca 2021 Opublikowano 8 marca 2021 Najpierw pewnie wyladuje w playstation hits. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Opublikowano 13 kwietnia 2021 W Nowej Grze + trzeba ze wszystkim lecieć od początku ? Są tam jakieś dodatkowe misje czy tylko dodatkowe umiejętności dochodzą ? Cytuj
Gość Kraboburger_SpongeBoba Opublikowano 13 kwietnia 2021 Opublikowano 13 kwietnia 2021 20 minut temu, funditto napisał: W Nowej Grze + trzeba ze wszystkim lecieć od początku ? Są tam jakieś dodatkowe misje czy tylko dodatkowe umiejętności dochodzą ? "Nowa Gra +", sądzę dla "Spider-Man: Miles Morales", została stworzona (podobnie jak w części pierwszej "Marvel's Spider-Man") tylko i wyłącznie do przejścia głównej fabuły gry jeszcze raz, aby finalnie pomogło nam to zdobyć upragnioną ,,platynę"; jest to oczywista oczywistość! Poza koniecznością wypełnienia growej powinności w tej produkcji, jaką jest z perspektywy gracza zrealizowanie wszystkich trofków systemu PSN, przechodzenie "Nowej Gry +" w innym przypadku... yh, cóż, co najmniej mija się z celem. I tak, ten tryb specyficznej rozgrywki, mówiąc zwięźle umożliwia przechodzenie w "Miles Morales" wszystkiego od początku, dosłownie wszystkiego: nie tylko głównej linii fabularnej, ale i każdej pierdołki, znajdźki, misji pobocznej etc. Jeśli jesteśmy w tą grę naprawdę ślepo zapatrzeni, i chcemy wszystko przeżyć od początku jeszcze raz, to można ładować całość na full, od nowa. "Nowa Gra +" potrzebna będzie graczowi również do wbicia maksymalnego poziomu umiejętności, we wszystkich poziomach, rozgałęzieniach etc., co również staje się mega-kluczowe w zdobyciu ,,platyny". Cytuj
funditto 657 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Ok, dzięki za odpowiedź. Liczyłem na jakieś dodatkowe sidequesty. W takim razie zrobię tylko quest z kartkami i biorę się za remaster. Trofea mnie nie bawią Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 15 kwietnia 2021 Opublikowano 15 kwietnia 2021 Chyba nikt jeszcze o tym nie wspomniał. Dwa tygodnie temu wyszedł patch Version 1.09 (PS4) / 1.009 (PS5) który dodaje nowy system deformacji mięśni na paru skinach. W grze pewnie ciężko to zauważyć ale na porównaniach wygląda dobrze. Że też mają czas na dodawanie tego przed premierą Ratcheta. Cytuj
chodznaspacer 4 Opublikowano 15 kwietnia 2021 Opublikowano 15 kwietnia 2021 Ok, przeszedłem i bawiłem się lepiej niż przy poprzedniej części. Jednak PS5 robi robotę z nowym padem, w trybie z ray-tracig wygląda turbo ale spadki animacji przy większych akcjach mnie zaskoczyły. Co mnie zmęczyło to muzyka i cały ten plastikowy okołorapowohiphopowy „klimacik”. Spoiler No i te znajdźki z samplami Wujka i nieskończonym projektem... Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Panowie kody na ps5 są jakoś blokowane regionalnie? Pamiętam że za czasów ps3 coś takiego było że kody z gier działały tylko z regionem gry. Konto mam na Polsce a myśle o kupnie Spiderka + remastered by ograć DLC ale nie mam pewności czy kod na Remastered zadziała. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Tak, zdrapki są na dany region, stronki jak eneba czy cdkeys dają zawsze info o regionie na którym możesz kod wykorzystać Cytuj
Bartek1823 0 Opublikowano 15 czerwca 2021 Opublikowano 15 czerwca 2021 Hej Brygada! Ogrywał ktoś może Spidermana Miles Morales na playce 5 ? Mam problem z nową ps5 - który wygląda następująco, od początku gry wszystko fantastycznie chodziło, płynnie itd - doszedłem do mniej więcej 14 poziomu postaci i gra zaczęła strasznie mulić- ewidentny spadek klatek!!! Myślałem, że może coś z konsola się dzieje - ale uruchomiłem tą grę od nowa na drugim zapisie i znów gra chodzi płynnie. Sprawdzałem, na wszystkich możliwych ustawieniach graficznych. Ktoś jakieś rady ? Cytuj
zagul 326 Opublikowano 15 czerwca 2021 Opublikowano 15 czerwca 2021 Hej Brygada! Ogrywał ktoś może Spidermana Miles Morales na playce 5 ? Mam problem z nową ps5 - który wygląda następująco, od początku gry wszystko fantastycznie chodziło, płynnie itd - doszedłem do mniej więcej 14 poziomu postaci i gra zaczęła strasznie mulić- ewidentny spadek klatek!!! Myślałem, że może coś z konsola się dzieje - ale uruchomiłem tą grę od nowa na drugim zapisie i znów gra chodzi płynnie. Sprawdzałem, na wszystkich możliwych ustawieniach graficznych. Ktoś jakieś rady ?A czy przypadkiem nie zmieniłeś stroju na ten z animacji?Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 15 czerwca 2021 Opublikowano 15 czerwca 2021 1 minutę temu, zagul napisał: A czy przypadkiem nie zmieniłeś stroju na ten z animacji? Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka Z tego co pamiętam nawet stroju nie trzeba zmieniać tylko jest specjalny skill do tego klatkowania. Cytuj
zagul 326 Opublikowano 15 czerwca 2021 Opublikowano 15 czerwca 2021 Z tego co pamiętam nawet stroju nie trzeba zmieniać tylko jest specjalny skill do tego klatkowania.Tak, ale ten skill domyślnie z tym strojem się aktywuje.Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
Bartek1823 0 Opublikowano 16 czerwca 2021 Opublikowano 16 czerwca 2021 (edytowane) dziękuję! zmieniłem strój, umujetnosci i gra wróciła do płynności - to chore !!! Edytowane 16 czerwca 2021 przez Bartek1823 Cytuj
Gość Kraboburger_SpongeBoba Opublikowano 16 czerwca 2021 Opublikowano 16 czerwca 2021 Wątek tematyczny jest, sądzę, odpowiedni, dlatego postanowiłem zasięgnąć opinii w tej ,,spidermanowej" sprawie. Otóż interesuje mnie kupno Spoiler Skina do PS5, w modelu Milesa Moralesa z gry Studia Insomniac Games. Skin kosztuje na Allegro około 100zł. Ponoć łatwo jest to ,,coś" nakleić na konsolę i pady; równie łatwo jest to odkleić... Bez szkody na urządzeniu etc. Czy ktoś z Was korzystał z tego rozwiązania... kiedykolwiek? Czy macie któreś z tego rodzaju skinów na Ps5? A jak widzi się Wam ten model z Milesem? P.S. Tak poza tym, "Marvel's Spider-Man: Miles Morales" jest pierwszą grą pudełkową na Ps5, którą splatynowałem! Trofki... complete! Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 16 czerwca 2021 Opublikowano 16 czerwca 2021 Wygląda słabo i na bank też tego łatwo tego nie nakleisz. Cytuj
Bartek1823 0 Opublikowano 16 czerwca 2021 Opublikowano 16 czerwca 2021 5 godzin temu, Kraboburger_SpongeBoba napisał: Wątek tematyczny jest, sądzę, odpowiedni, dlatego postanowiłem zasięgnąć opinii w tej ,,spidermanowej" sprawie. Otóż interesuje mnie kupno Pokaż ukrytą zawartość Skina do PS5, w modelu Milesa Moralesa z gry Studia Insomniac Games. Skin kosztuje na Allegro około 100zł. Ponoć łatwo jest to ,,coś" nakleić na konsolę i pady; równie łatwo jest to odkleić... Bez szkody na urządzeniu etc. Czy ktoś z Was korzystał z tego rozwiązania... kiedykolwiek? Czy macie któreś z tego rodzaju skinów na Ps5? A jak widzi się Wam ten model z Milesem? P.S. Tak poza tym, "Marvel's Spider-Man: Miles Morales" jest pierwszą grą pudełkową na Ps5, którą splatynowałem! Trofki... complete! mnie osobiście też nie podobają się te skiny... Gratuluje platyny To będzie moja druga platyna na ps5, pierwsza było astro bot Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 26 czerwca 2021 Opublikowano 26 czerwca 2021 Porównując do jedynki, na jak długo starcza MM? Będzie połowa czy mniej? Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 26 czerwca 2021 Opublikowano 26 czerwca 2021 Za How long to beat (bardzo dobra stronka, co dobrze pokazuje godziny grania i nie zakłamuje): Samo main story - 7 godzin, dla leniwych 9 godzin, a za skompletowanie wszystkiego to tak 17 godzin, dla leniwych 27 godzin, więc trochę tego grania masz. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi