Opublikowano 26 czerwca 20213 l Ok, wg tej stronki to tak połowa jedynki robiąc wszystko. To dalej czekam na lepsze promo w takim razie.
Opublikowano 1 lipca 20213 l Version 1.10 (PS5) General Fixes & Polish Global stability fixes and performance improvements Improvements to ray-traced reflection quality in the Performance RT graphics mode Fix for an issue with motion blur on certain pedestrians
Opublikowano 18 lipca 20213 l Ja dalej czekam na jakieś lepsze promo, ale jak już dorwę to wiadomo, że tylko RT60 będzie grane.
Opublikowano 18 lipca 20213 l Już jest jedna rzecz która mnie powoli zaczyna wkurwiać, a mianowicie muzyka która się uruchamia po rozpoczęciu bujania na sieci. Kurwa jak jakiś wstęp do teledysku 50centa Candy Shop czy coś w podobie.
Opublikowano 18 lipca 20213 l Jak komuś się podobał soundtrack do Into the Spider-verse to tutaj raczej też będzie zadowolony. Mi się tam podobało. I w ogóle te piosenki się włączają może trzy-cztery razy na całą grę, a nie przy każdym bujaniu. Ja w sumie żałowałem, że nie można ich sobie nawet jakoś włączyć (tak jak stacje radiowe w wyścigówkach xD), bo jak się lata po mieście to właśnie fajnie jakby coś tam w tle sobie plumkało. Ja mam bardziej zarzut do tego, że tak po prawdzie to dostaliśmy powtórkę z jedynki. I to pod względem fabuły Spoiler znowu niby dobra firma/organizacja, która okazuje się mieć niecne zamiary plus bliski przyjaciel pająka okazuje się jego wrogiem. I dodatkowo znowu te same poboczne aktywności. Główne misje szczerze też niezbyt urozmaicone. Mam nadzieję, że przy dwójce już bardziej zaszaleją. Na szczęście wynagradza to bardziej zróżnicowana walka - dzięki nowym mocom Milesa. Oraz wspomniane już bujanie się po mieście - zwłaszcza teraz w tych 60fps. Edytowane 18 lipca 20213 l przez MBeniek
Opublikowano 18 lipca 20213 l Chodzi mi o ten kawałek co jest cały czas podczas bujania, nie te które się włączają raz na jakiś czas w jakichś "ważnych momentach"
Opublikowano 29 sierpnia 20213 l Nie znalazłem niczego w internecie na ten temat, ale czy ktoś jeszcze ma spadki klatek i stuttering w trybie Performance + RT? Myślałem, że będzie stabilne 60 fps.
Opublikowano 29 sierpnia 20213 l Może coś się popsuło w którejś z nowszych aktualizacji. Ewidentnie czuć, że nie jest równe 60 przy bujaniu się po mieście.
Opublikowano 29 sierpnia 20213 l Potwierdzam, wczoraj przeszedłem całego i również to zauważyłem momentami. 60/RT.
Opublikowano 29 sierpnia 20213 l Może z powodu patcha 1.10 z lipca który miał poprawić odbicia RT w trybie 60 fps? Nie pamiętam ale chyba ich rozdzielczość miała być zwiększona przez CB tak jak w Ratchetcie. Edytowane 29 sierpnia 20213 l przez łom
Opublikowano 3 września 20213 l W dniu 18.07.2021 o 15:29, Square napisał: Ja dalej czekam na jakieś lepsze promo, ale jak już dorwę to wiadomo, że tylko RT60 będzie grane. Na OLX masz nówki w folii po 75 złotych.
Opublikowano 1 listopada 20213 l Skończyłem wczoraj no i mam mieszane odczucia, gameplayowo jest świetnie, fajnie urozmaicili to co było w jedynce, ale fabularnie to niestety jest słabo. Spoiler Już pomijając, że jak wspomniano wyżej mamy w zasadzie powtórkę z przygód Parkera, tak wszystko jest tutaj gorsze, gdzie główna zła to najsłabsze ogniwo i finałowa walka nie ma w ogóle podjazdu do starcia z Octopusem. I jeszcze końcówka z wszystkimi postaciami na miejscu wybuchu to też niezły paździerz. Na premierę to powinno kosztować max 120 PLN albo i mniej, bo dodatek City That Never Sleeps oferuje w sumie tyle samo, a kosztował 84 PLN. Ogólnie po zagraniu mam małe obawy o jakość fabularną w dwójce, no i koniecznie muszą dodać nowe miejscówki, bo trzeci raz dokładnie ta sama mapa nie przejdzie.
Opublikowano 1 listopada 20213 l Mi się bardzo podobało. Ani to przydługie, harlemski klimacik śmiga po ekranie aż miło. Większy dodatek, a że cena taka.... Wszystko poszło w górę.
Opublikowano 1 listopada 20213 l Mnie też się podobało. Połączenie rozbudowanej względem poprzedniego Spidera rozgrywki oraz klimatu świątecznego w NY a zwłaszcza w Harlemie wyszło bardzo dobrze. Roxxon vs Underground na pewno utkwi mi w pamięci na dłużej niż to co się działo u Parkera. Duży plus za wmieszanie w fabułę Prowlera. No i znajdźki też jakieś takie ciekawsze i szybsze niż poprzednio. Nie można się nie zgodzić natomiast z tym co napisał Square o cenie oraz jednej walce.
Opublikowano 1 listopada 20213 l Sama otoczka jak najbardziej na plus, ale fabularnie no jest słabo czy tam średnio.
Opublikowano 1 listopada 20213 l Jak Miles mnie wkurwiał w podstawce to po tej produkcji nabrałem do niego dużej sympatii. W tym momencie jest tak, że chyba bardziej preferuje jego postać niż Peter'a, szczególnie po tej zmianie mordy
Opublikowano 1 listopada 20213 l 6 minut temu, MYSZa7 napisał: szczególnie po tej zmianie mordy A to to osobna kwestia, która mi obrzydza nadchodzące SM2. Chciałem nawet zakupić Remaster, ale po tych kilku chwilach w MM mi przeszło.
Opublikowano 14 listopada 20213 l Panowie, szybkie pytanko - czy MM to jest dokładnie ta sama mapka/aktywności co Spiderek z 2018 tylko z innym bohaterem i fabułą?
Opublikowano 14 listopada 20213 l 13 minutes ago, Paolo de Vesir said: Panowie, szybkie pytanko - czy MM to jest dokładnie ta sama mapka/aktywności co Spiderek z 2018 tylko z innym bohaterem i fabułą? Tak, ta sama mapa, podobne aktywności (kilka innych ale większość to samo) i inny bohater/fabula jako umiejętności to: Morales > Peter Parker Edytowane 14 listopada 20213 l przez Labtec
Opublikowano 14 listopada 20213 l Dokładnie w zasadzie wszystko to samo, z usprawnionym systemem walki. Dlatego też to powinno kosztować maksymalnie 100-120 PLN na premierę, bo oferuje jedynie trochę więcej niż dodatek do SM.
Opublikowano 14 listopada 20213 l 9 minut temu, Square napisał: Dokładnie w zasadzie wszystko to samo, z usprawnionym systemem walki. Dlatego też to powinno kosztować maksymalnie 100-120 PLN na premierę, bo oferuje jedynie trochę więcej niż dodatek do SM. Poczekaj, ale w sensie, że wciąż opowieść o Spoiler Octaviusie i Demonach tylko z innym bohaterem?