Skocz do zawartości

Spider-Man Miles Morales

Featured Replies

• Odpowiedzi 837
  • Wyświetleń 97,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No wiem, co, ale co z tego?, Spider-man to 2 letnia gra( przy której wykonano dodatkową pracę), czego się spodziewaliście? Remaster Spider-mana wychodzi tyle ile kosztuje obecnie edycja GOTY i jest pr

• dobrze, dobrze, przestan juz plakac, ze ci zmienili twarz chlopaczka w grze xd

Opublikowano

Polatalbym juz po miescie. Oby tylko przestepstwa i odbijanie kryjowek bylo jakos urozmaicone. Jak w czerwcu przysiadlem zeby wbic platyne to myslalem ze sie porzygam

Opublikowano

W Kalifornii od dwóch lat można rekreacyjnie palić trawkę i u insomniaców widać już efekty :cool:

Opublikowano
8 godzin temu, MBeniek napisał:

W Kalifornii od dwóch lat można rekreacyjnie palić trawkę i u insomniaców widać już efekty :cool:

A mi się wydaje, że za dużo anime weszło. 

Opublikowano

A to nie jest tak, że kot jakoś już był w komiksach i jedynie co to tego użyli?

Opublikowano

Wygląda i rusza się identyko jak podstawka.

Opublikowano
4 minuty temu, Square napisał:

Wygląda i rusza się identyko jak podstawka.

Nie, Miles ma nowy zestaw animacji, podobnie jak przy bujaniu się po linie, wygląda to nieco inaczej i bardziej płynnie. 

Opublikowano

No jakby mu dali identyczne animacje co miał Parker to już w ogóle by był żal. Nie zmienia to faktu, że chodzi tak samo.

Opublikowano

Kapitalne!

Świetnie w 1:00 wygląda jak postać odbija się w śniegu, ray tracing też spoko działa. Oby więcej takich rzeczy w tej generacji.
Opublikowano

Nie no, z ograniem MM to jednak poczekam do czasu aż się zaopatrzę w PS5 (czyli pewnie gdzieś okolice premiery Horizona 2), przy okazji cena będzie już bardziej adekwatna :lapka:

Opublikowano

spacer.png

spacer.png

Zawsze wiedziałem, że Maciek zrobi międzynarodową karierę. 

Opublikowano

Dobrze że w 2 umrze bo nie mogę patrzeć na ten ryjec  :)