Opublikowano 9 grudnia 20204 l Swoją drogą to za chwilę na konsolach będziemy mieli tyle ustawień graficznych co na PC
Opublikowano 9 grudnia 20204 l Najważniejsze, że jest 60 fps, który jest bez wątpienia game changerem generacji, reszta bajerów, ficzerów do gazu i takie guwna wodotryskowe rt mogą dla mnie nie istnieć.
Opublikowano 9 grudnia 20204 l 4 godziny temu, MBeniek napisał: Swoją drogą to za chwilę na konsolach będziemy mieli tyle ustawień graficznych co na PC Wystarczą 3. Klatki, rozdzielczość i ray tracing. W każdym obcinasz jeden.
Opublikowano 9 grudnia 20204 l No to najlepsza opcja. 60 ks, RT i dynamiczne 4k. Dla mnie mogłoby być zawsze dynamiczne 4k jakby dali 60 ks i RT.
Opublikowano 10 grudnia 20204 l 9 hours ago, balon said: No to najlepsza opcja. 60 ks, RT i dynamiczne 4k. Dla mnie mogłoby być zawsze dynamiczne 4k jakby dali 60 ks i RT. Tylko ze "dynamiczne 4K" to prawdopodobnie spadki do 1080p ale trzeba czekać na analizę DP
Opublikowano 10 grudnia 20204 l Teraz, Labtec napisał: Tylko ze "dynamiczne 4K" to prawdopodobnie spadki do 1080p ale trzeba czekać na analizę DP Spoko mogą być jak sporadyczne. Ponoć Valhalla na XSX też spada prawie do 1080 (1188), a z uj tego nie widzę, a 60 klatek daje mega boost w takich gierkach.
Opublikowano 14 grudnia 20204 l Dziś w nocy ponoć wjechał patch z RT oraz 60 k/s. Dajcie znać jak wrażenia oraz czy duża różnica w grafice względem RT z 30 k/s - obstawiam, że nie.
Opublikowano 14 grudnia 20204 l Szybkie pytanie, krótka odpowiedź - czy zakupując zwykłą wersję Miles Morales, mogę dokonać zakupu Spajdera Remastered z poziomu menu?
Opublikowano 14 grudnia 20204 l 9 godzin temu, balon napisał: Dziś w nocy ponoć wjechał patch z RT oraz 60 k/s. Dajcie znać jak wrażenia oraz czy duża różnica w grafice względem RT z 30 k/s - obstawiam, że nie. Tutaj masz fajnie zaprezentowane jak gra działa na tych nowych ustawieniach:
Opublikowano 14 grudnia 20204 l Czyli mega ten pacz. Najlepsze doświadczenie. Mamy 60 ks z RT kosztem trochę niższej rozdziałki, jakości cieni i ciut gorszego RT (ale delikatnie). Co ciekawe w tym nowym trybie dynamiczna rozdzielczość nigdy nie spada do 1080p min to 1260. Pięknie pajączek wjedzie w tym trybie.
Opublikowano 16 grudnia 20204 l Autor Dokładnie. John Linneman z Digital Foundry również potwierdza, że kombo RT+60 k/s, to najlepsza opcja by zagrać w Spidera, nawet kosztem drobnych cięć.
Opublikowano 20 grudnia 20204 l Rozumiem, ze opcja 60fps i RT jest na Moralesie i remasterze Spidera?
Opublikowano 21 grudnia 20204 l Jest tutaj 3D audio i cały ten Tempest? Ktoś ogrywał na Pulsach? Jak jest to fajny efekt?
Opublikowano 21 grudnia 20204 l Ja ogrywalem na pulsach. No jest 3d ale tam sie tyle dzieje ze ten efekt troche schodzi na drugi plan. Najbardziej sie przydaje do namierzania wrogow i czasami przy nizszym fruwaniu po miescie albo chodzeniu po ulicy fajnie slychac ludzi czy auta. Przy Demonsach w sumie bylo najlepiej z tym dzwiekiem. I przy Cold War tez w miare ok ale strzelanki na sluchawkach zawsze spoko. Generalnie potencjal tego 3d audio jest jeszcze mocno niewykorzystany z reszta tak jak calej konsoli
Opublikowano 21 grudnia 20204 l A to nie było tak, że to miało działać na samym TV, nawet bez kina domowego?
Opublikowano 21 grudnia 20204 l No bedzie dzialac ale dopiero za jakis czas, na razie tylko sluchawki
Opublikowano 21 grudnia 20204 l A to nie było tak, że to miało działać na samym TV, nawet bez kina domowego?Jak można wierzyć, że głośnikiem z tv, w dodatku zwykle schowane z tyłu, dadzą jakikolwiek dźwięk 3D? [emoji23][emoji23][emoji23] No sorry, Wy tak serio? [emoji2960][emoji2960]
Opublikowano 22 grudnia 20204 l Kurła ale po tym paczu 60ks z RT podniosło mi się ciśnienie na MM, no i jeszcze ten klimat świąt Teraz byle tylko do 2 połowy stycznia.
Opublikowano 22 grudnia 20204 l 56 minut temu, balon napisał: Kurła ale po tym paczu 60ks z RT podniosło mi się ciśnienie na MM, no i jeszcze ten klimat świąt Teraz byle tylko do 2 połowy stycznia. Czemu do drugiej połowy stycznia?
Opublikowano 22 grudnia 20204 l No bo rzekomo wtedy ma przyjść moja PS5 z Milesem zamówiona z MM w piątkowym rzucie. Niby wysyłka 21.01.