Opublikowano 14 listopada 20213 l 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: tylko z innym bohaterem? Wtedy by to może było warte 4 PLN.
Opublikowano 14 listopada 20213 l Chuj wi, co dzisiaj wydawca sprzedaje jako "nowość". Pytam, bo Spider2k18 na tapecie i siłą rzeczy myślę o MM, ale to jakoś po przerwie. Co za dużo to niezdrowo.
Opublikowano 14 listopada 20213 l No ja myślałem o ograniu Remastera po MM, ale po tym jak tylko odpaliłem MM pierwszy raz to mi przeszło.
Opublikowano 14 listopada 20213 l Orginal/Remaster dla mnie ma lepsza fabule, ale gameplay i muzyka bardziej mi siadła w Moralesie, wiec polecam oba tytuły, ale nie jeden zaraz po drugim
Opublikowano 8 grudnia 20213 l Ano, przez to napisałem tu, a nie w PS4. Ogólnie dziwne tłumaczenie, którego nie kupuje, tak jak chyba cała reszta fanów gry. Tłumaczenie na tym samym poziomie co przy zmianie facjaty.
Opublikowano 13 grudnia 20213 l Teraz, MaLeKrSkr napisał: Te nowe stroje to dodają w formie aktualizacji czy trzeba grę ściągnąć i jakoś je pobrać? Jaku update.
Opublikowano 10 maja 20222 l Chopcy wiem że było ale dla pewności.Najlepsza opcja żeby zaopatrzeć sie w pajączka na ps5 łacznie z remasterkiem to zakup miles morales na ps5 i upgrade z poziomu gry do ultimate?
Opublikowano 10 maja 20222 l tak, tylko nie wiem czy taniej nie wyjdzie znalezienie pudełka z wersją Ultimate niż kupowanie zwykłego Moralesa w pudełku i płacenie 90zł za remaster z poziomu gry
Opublikowano 10 maja 20222 l 17 minut temu, Figuś napisał: tak, tylko nie wiem czy taniej nie wyjdzie znalezienie pudełka z wersją Ultimate niż kupowanie zwykłego Moralesa w pudełku i płacenie 90zł za remaster z poziomu gry Oj właśnie z tego co widze nówki latają po 300+ a na olx wszystko praktycznie z wykorzystanym kodem na remaster...
Opublikowano 11 maja 20222 l Kupiłem nówkę miles morales wersja ps5 za 89zl i chciałbym dokupić spiderman remastered z poziomu konsoli ale nigdzie nie widzę?
Opublikowano 12 maja 20222 l 17 godzin temu, Figuś napisał: Z poziomu gry tylko to możesz zrobić Dziękuję za informację, znalazłem koszt 80 zł.
Opublikowano 12 maja 20222 l A ja nie płaciłem ale jak ktoś nie miał okazji ograć na PS4 to ogólnie ujdzie cena.
Opublikowano 12 maja 20222 l 7 minut temu, Square napisał: A ja nie płaciłem ale jak ktoś nie miał okazji ograć na PS4 to ogólnie ujdzie cena. Grałem na ps4 slim, ale korci mnie kupić i sprawdzić to vrr i te ponad 100fps. Miles morales ukończyłem vrr działa super na moim sony 55xh9005. Doładowanie psn zawsze można wyrwać 10-15% taniej Edytowane 12 maja 20222 l przez megaKONSOLA
Opublikowano 21 maja 20222 l <soul gif> Dobrze że grałem na premiere sonki 4 bo nie mogę patrzeć na ten nowy ryjec
Opublikowano 21 maja 20222 l Platynka wbita na ps4 w podstawce. Chociaz jest te 60 klatek teraz, robi robote.
Opublikowano 25 maja 20222 l Skończyłem w trzy krótkie posiedzenia. Fabuła nuda, zmian niewiele, kogoś tam mocno poniosło z ceną na premiere.
Opublikowano 3 czerwca 20222 l No i elegancko, kolejna gra w którą chciałem zagrać na PC. Mam tylko nadzieję że będzie dostępna w ludzkiej cenie.