Skocz do zawartości

Spider-Man Miles Morales

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

tylko z innym bohaterem?

Wtedy by to może było warte 4 PLN.

• Odpowiedzi 833
  • Wyświetleń 96,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No wiem, co, ale co z tego?, Spider-man to 2 letnia gra( przy której wykonano dodatkową pracę), czego się spodziewaliście? Remaster Spider-mana wychodzi tyle ile kosztuje obecnie edycja GOTY i jest pr

• dobrze, dobrze, przestan juz plakac, ze ci zmienili twarz chlopaczka w grze xd

Opublikowano

No ja myślałem o ograniu Remastera po MM, ale po tym jak tylko odpaliłem MM pierwszy raz to mi przeszło.

Opublikowano

Orginal/Remaster dla mnie ma lepsza fabule, ale gameplay i muzyka bardziej mi siadła w Moralesie, wiec polecam oba tytuły, ale nie jeden zaraz po drugim

Image

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dwa nowe stroje trafią do Remastera SM.

Opublikowano

Tylko na PS5? 813168661140996116.png?size=96

:dynia:

Edytowane przez bluber

Opublikowano

Ano, przez to napisałem tu, a nie w PS4. Ogólnie dziwne tłumaczenie, którego nie kupuje, tak jak chyba cała reszta fanów gry.

Tłumaczenie na tym samym poziomie co przy zmianie facjaty.

Opublikowano
Teraz, MaLeKrSkr napisał:

Te nowe stroje to dodają w formie aktualizacji czy trzeba grę ściągnąć i jakoś je pobrać? 

Jaku update.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Chopcy wiem że było ale dla pewności.Najlepsza opcja żeby zaopatrzeć sie w pajączka na ps5 łacznie z remasterkiem to zakup miles morales na ps5 i upgrade z poziomu gry do ultimate?

Opublikowano

tak, tylko nie wiem czy taniej nie wyjdzie znalezienie pudełka z wersją Ultimate niż kupowanie zwykłego Moralesa w pudełku i płacenie 90zł za remaster z poziomu gry

Opublikowano

Nie musisz mieć wersji PS5, ta z PS4 w zupełności wystarczy.

Opublikowano
17 minut temu, Figuś napisał:

tak, tylko nie wiem czy taniej nie wyjdzie znalezienie pudełka z wersją Ultimate niż kupowanie zwykłego Moralesa w pudełku i płacenie 90zł za remaster z poziomu gry

Oj właśnie z tego co widze nówki latają po 300+ a na olx wszystko praktycznie z wykorzystanym kodem na remaster... 

Opublikowano

Kupiłem nówkę miles morales wersja ps5 za 89zl i chciałbym dokupić spiderman remastered z poziomu konsoli ale nigdzie nie widzę? 

Opublikowano
17 godzin temu, Figuś napisał:

Z poziomu gry tylko to możesz zrobić

Dziękuję za informację, znalazłem   koszt 80 zł. 

Opublikowano

A ja nie płaciłem :kaz: ale jak ktoś nie miał okazji ograć na PS4 to ogólnie ujdzie cena.

Opublikowano
7 minut temu, Square napisał:

A ja nie płaciłem :kaz: ale jak ktoś nie miał okazji ograć na PS4 to ogólnie ujdzie cena.

Grałem na ps4 slim, ale korci mnie kupić i sprawdzić to vrr i te ponad 100fps. Miles morales ukończyłem vrr działa super na moim sony 55xh9005. Doładowanie psn zawsze można wyrwać 10-15% taniej 

Edytowane przez megaKONSOLA

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co oni odjebali z twarzą Petera, wygląda młodziej niż Miles :sapek:

Opublikowano

<soul gif> Dobrze że grałem na premiere sonki 4 bo nie mogę patrzeć na ten nowy ryjec

Opublikowano

Platynka wbita na ps4 w podstawce. Chociaz jest te 60 klatek teraz, robi robote.

Opublikowano

Skończyłem w trzy krótkie posiedzenia. Fabuła nuda, zmian niewiele, kogoś tam mocno poniosło z ceną na premiere.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miles Morales jesienią tego roku. :) 

Opublikowano

No i elegancko, kolejna gra w którą chciałem zagrać na PC.

Mam tylko nadzieję że będzie dostępna w ludzkiej cenie.