ASX 14 653 Opublikowano 4 czerwca 2022 Opublikowano 4 czerwca 2022 dla graczy wysoka sprzedaż to też ma znaczenie bo oznacza to że powstanie kontynuacja i więcej gier w tym stylu. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 4 czerwca 2022 Opublikowano 4 czerwca 2022 O klepanie tych spajderow można być spokojnym. Ciężko znaleźć osobę która nie wie kto to ten Spider-Man Zrobią grę,zaraz wydadzą film i tak będą pewnie kręcić w nieskończoność. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 4 czerwca 2022 Opublikowano 4 czerwca 2022 5 godzin temu, Homelander napisał: Ja bym dorzucił tutaj Big Mac, VW Garbusy i scyzoryki Victorinox, pewnie też powyżej 20 milionów poszły i tyle samo mają wspólnego z grami na Playstation co Breath of the Wild sam pisałeś o multiplatformach, chyba że COD na samym PS4/5 robi więcej niż 20 milionów - tego nie wiem, jeśli tak jest to sorry Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 4 czerwca 2022 Opublikowano 4 czerwca 2022 34 minutes ago, funditto said: sam pisałeś o multiplatformach, chyba że COD na samym PS4/5 robi więcej niż 20 milionów - tego nie wiem, jeśli tak jest to sorry Właściwie to masz rację, a ja zachowałem się jak dupek. Nie doczytałem do końca i faktycznie, na samym Playstation najlepiej sprzedający się CoD zaliczył 15 baniek. GTA V za to prawie 40 licząc PS3 i PS4 (prawie po połowie się podzielili). Także to ja mówię sorry 1 Cytuj
mario10 518 Opublikowano 24 czerwca 2022 Opublikowano 24 czerwca 2022 Popykałem wczoraj trochę i stary dobry Spider wrócił tylko faktycznie ładniej wygląda na PS5 Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 27 czerwca 2022 Opublikowano 27 czerwca 2022 Wpadło do ps extra to i ja zacząłem, dobrze, że po dłuższej przerwie od podstawki bo fajnie weszło. Latanie po mapie to dalej czysta przyjemność, a i dodali trochę rzeczy dla Moralesa względem Petera. Insomniac to niesamowite studio, gra za grą, do tego świetne wsparcie i sporo trybów graficznych. Opcja najlepszej grafiki z vrr działa cudownie i naprawdę szkoda, że tak niewielu deweloperów z tego korzysta, taka forza aż się prosi aby otrzymać np. 40 klatek. Cytuj
mario10 518 Opublikowano 28 czerwca 2022 Opublikowano 28 czerwca 2022 Sam teraz pykam i gra się zacnie, ale jednak nie jest to pełna gra jak dla mnie, teraz mam pewnie z 6-7 godzin sporo tej dodatkowej aktywności i mam 40% gry więc od Spider-Mana będzie sporo krótsza, ale zabawa jest przednia. Cytuj
mario10 518 Opublikowano 1 lipca 2022 Opublikowano 1 lipca 2022 Muszę zwrócić jednak honor bo 3 dni sporo pograne ostatnio o dalej jest koło 45% więc na trochę godzin jest, będzie krótsza niż Spider ale jest ok. Ale bujanie na pajęczynie, kozackie, bez ekranów ładowania, płynnie i ładnie no przyjemność z grania jest duża Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 1 lipca 2022 Opublikowano 1 lipca 2022 No do ogrania z abo idealne, bo to DLC jest. 1 Cytuj
mario10 518 Opublikowano 1 lipca 2022 Opublikowano 1 lipca 2022 Tak dlatego wcześniej zwlekałem, a teraz miło na prawdę ograć takie pozycje. Cytuj
mario10 518 Opublikowano 6 lipca 2022 Opublikowano 6 lipca 2022 (edytowane) Wczoraj skończyłem gierkę na 100% wszystkie aktywności za mną. Bardzo fajna gierka. Po prostu więcej dobrego Spider-Mana. Graficznie ładnie, śmiga to na PS5 jak złoto, brak loadingów robi robotę. Brakowało mi w tej części trochę bossów, ale całokształt na prawdę świetny. Szkoda tylko, że pora dnia się nie zmienia w trakcie rozgrywki to byłoby fajne urozmaicenie. Polecam każdemu kto jeszcze nie miał okazji ograć. Pajęczek ograny to teraz powrót do Returnal Edytowane 6 lipca 2022 przez mario10 Cytuj
Pawel24 33 Opublikowano 6 lipca 2022 Opublikowano 6 lipca 2022 Zeby wbic platyne trzeba gre przejsc 2 razy? Cytuj
mario10 518 Opublikowano 6 lipca 2022 Opublikowano 6 lipca 2022 41 minut temu, Pawel24 napisał: Zeby wbic platyne trzeba gre przejsc 2 razy? Trzeba bo nie ulepszysz gadżetów do końca, chyba też nie da się odblokować za pierwszym runem wszystkich strojów. Ale z tego co patrzyłem po trofkach nie będzie ta platyna szczególni trudna, ale dwa razy trzeba machnąć. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 6 lipca 2022 Opublikowano 6 lipca 2022 Stroje czy skille to wpadną same, masz dosłownie trofik za przejście NG+ który jest wymagany do platyny. Niby można zrobić speedruna w kilka godzin, ale i tak niepotrzebne to jest mocno. 1 Cytuj
mario10 518 Opublikowano 6 lipca 2022 Opublikowano 6 lipca 2022 No to taka gierka, że ta platynka powinna wpadać sama tak na prawdę. Z racji, że nie zależy mi na tym to może kiedyś jak wrócę i ogram drugi raz to dla przyjemności dobiję te trofki. Szkoda marnować czasu jak tyle dobroci do ogrania czeka Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 6 lipca 2022 Opublikowano 6 lipca 2022 ale ten drugi raz to juz szybki rush po main story ze skipowaniem cutscenek, chwila moment Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 6 lipca 2022 Opublikowano 6 lipca 2022 No czyli bez sensu trofik. Po czasie jak dodają tryb NG+ to rozumiem, ale domyślne dla platyny, gdzie ten tryb nie wprowadza nic nowego no to niepotrzebne jest. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 6 lipca 2022 Opublikowano 6 lipca 2022 13 minut temu, Square napisał: No czyli bez sensu trofik. Po czasie jak dodają tryb NG+ to rozumiem, ale domyślne dla platyny, gdzie ten tryb nie wprowadza nic nowego no to niepotrzebne jest. No to tak, z tym się zgodzę. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 6 lipca 2022 Opublikowano 6 lipca 2022 11 minut temu, Pawel24 napisał: a poziom trudnosci wymagany? Nie, możesz na najniższym lecieć jak chcesz. 1 Cytuj
Suavek 4 687 Opublikowano 26 lipca 2022 Opublikowano 26 lipca 2022 Ostatnio odnoszę wrażenie, że z uruchamianiem i pozyskiwaniem gier na nowych konsolach są większe problemy, niż na PC, także jeśli chodzi o uzyskanie oczekiwanej jakości graficznej... Ale tak poważnie, wkopałem się trochę ze Spider-manem, bo okazało się, że wydanie Remastered na PS5 jest tylko i wyłącznie częścią Miles Moralesa w wersji Ultimate. No bo nie może być tak, że Sony pójdzie konsumentom na rękę i zrobi coś dla nich korzystnego, np. pozwalając zrobić upgrade wersji PS4, albo po prostu kupić grę samodzielnie. Nie, to by było zbyt logiczne... Dwa pytania w związku z tym. Ile kosztuje upgrade Moralesa do wersji Ultimate w PLN, oraz czy kupując Moralesa w wersji pudełkowej z innego regionu EU (np. Francji lub Niemiec), nadal będę mógł dokonać ulepszenia w rodzimym PS Store? Nie zależy mi na języku polskim, tylko angielskim, ale wolę uniknąć sytuacji, że jeszcze mnie jakaś blokada regionalna w dupę kopnie po zakupie. No chyba, że poczekam na jakieś naprawdę duże promo i wezmę wersję cyfrową z PSS. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 26 lipca 2022 Opublikowano 26 lipca 2022 Remaster kosztuje 90zł. Jak MM będzie na ten sam region co twoje konto to powinieneś być w stanie go kupić (FR albo GER na 100% nie potwierdzę czy przejdzie z kontem PL). Inny region jak US-PL nie będzie działał, sklep wyświetli pustą stronę. Remaster po zakupie nie wymaga MM i będzie na stałe dostepny z biblioteki, więc jeżeli masz Plusa Extra to odpal MM i kup Remaster, a jak nie masz to aktywuj darmowy tydzień i wtedy kup. 1 Cytuj
Suavek 4 687 Opublikowano 26 lipca 2022 Opublikowano 26 lipca 2022 Plusa już nie mam, ani triala. Zostaje kupić pudło i zrobić upgrade. Na Amazon.pl jest Morales wersja PS5 za niewiele ponad stówę, ale w wydaniu Francuskim. Niby region EU, ale z tego co czytam to i tutaj były jakieś podziały na wersje językowe (PL nie będzie w tym wydaniu dostępne) i nie wiem właśnie, czy będzie to grało z naszym sklepem, czy nie. Jakiegoś szczególnego ciśnienia generalnie nie mam, ale jak już zacząłem się zaopatrywać w gry PS5 do przejścia, to ten pająk nie będzie mi dawał spokoju. Będzie trzeba polować na okazje. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 26 lipca 2022 Opublikowano 26 lipca 2022 Jest darmowy upgrade do wersji PS5 więc może szukaj u nas wersji PS4. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi