Skocz do zawartości

Demon's Souls Remake

Featured Replies

Opublikowano

Cudnie prezentujący się rimejk jednej z moich ulubionych gier :kaz::good2::diablo::drag::mage:

Edytowane przez Sylvan Wielki

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 188,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ocho spece gamingu przyszli oceniac gre na filmikach z YT. Super. Spyerdalac do wc w podskokach. 

• Kupiłem ze względu na sentyment do DSa z ps3 (wersje amerykańską miałem).  (ta gra w ruchu wygląda jeszcze lepiej).   Gra odświeżona została na dyche! Graficznie to jest orgazm w w

Opublikowano

Wyczuwam więcej zmian niż oczekiwałem. Miejscówki wyglądają BARDZO odmiennie. Nie wiem jeszcze czy to dobrze.

Opublikowano
1 minutę temu, YETI napisał:

Ten Flamelurker, znów będzie przeklinanie. Wygląda świetnie. 

Pamiętam jak się przez niego popłakałem. Tak dosłownie.

Eh, nie wiem czy mi siadają te zmiany designowe

jZfwuJK.png

rd10QcS.png

Opublikowano

Weźcie pod uwagę, że tej gry nie robi From Software, a jacyś wyrobnicy od remaków.

Opublikowano
33 minuty temu, devilbot napisał:

Weźcie pod uwagę, że tej gry nie robi From Software, a jacyś wyrobnicy od remaków.

Zgadza się, w ogóle nie czuć tutaj ręki From i bardzo mi się to nie podoba.

Opublikowano

Ciekawe czy będzie jeden świat czy jak w oryginale.
Tendencje świata pewnie wywalą, to już kiedyś było zagmatwane.
2 platynki są czas na 3 :)

Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

EaRDGZkWAAAaNj2?format=jpg&name=large

EaRDHRIXgAASHFp?format=jpg&name=large

EaRDH48XQAU2aK8?format=jpg&name=large

EaREBERXQAAtp2V?format=jpg&name=large

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Będzie grane. Niedawno Bloodborne wbita platyna i cała seria Souls w katalogu czeka :P

Opublikowano
Cytat

In addition to beautiful shadow effects and ray tracing, players can choose between two graphics modes while playing: one focused on fidelity, and one focused on frame rate.

Do wyboru, do koloru.

Ale mam nadzieję, że ten tryb frame rate to przynajmniej 60fps, a nie że stałe 30 ;)  

Opublikowano
5 godzin temu, Schranz1985 napisał:

Tendencje świata pewnie wywalą, to już kiedyś było zagmatwane

No ja nie wiem sporo itemów jest do tego podpiętych. Zresztą to fajna sprawa i szkoda że dalej tego nie stosowali w swoich grach. 

Opublikowano

Mam wszystkie wydania oryginału, 3 platynki wbite ~10 lat temu :obama:Nie jestem w stanie przejść obojętnie obok tego remake'u, choć kierunek zmian nieco niepokoi.

Opublikowano
10 godzin temu, devilbot napisał:

Bluepoint to eksperci od remasterów i remaków. O jakość jestem spokojny.

Opublikowano

To wiadomo że gra będzie działać i wyglądać jak trzeba, chodzi o to że designowe zmiany nie są tu potrzebne tym bardziej że z tego co widać na paru screenach to nie jest to zmiana na plus.