Skocz do zawartości

Demon's Souls Remake

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 186,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ocho spece gamingu przyszli oceniac gre na filmikach z YT. Super. Spyerdalac do wc w podskokach. 

• Kupiłem ze względu na sentyment do DSa z ps3 (wersje amerykańską miałem).  (ta gra w ruchu wygląda jeszcze lepiej).   Gra odświeżona została na dyche! Graficznie to jest orgazm w w

Opublikowano

I dla mnie to jedyne soulsy ktòrych nie ograłem. Wiec cieszę ryja fest. Do tego niech wpadnie BB 2 na takim silniku i bedzie bardzo si.

Opublikowano

Gierkę znam na pamięć, przeszedłem trzy razy, wbiłem platynkę, a nawet jestem w trakcie kolejnego przejścia, tym razem w wersji US.
Patrząc na te screeny nie mogę się doczekać i nie tyle obawiam się zmian, co wręcz ich pragnę, bo po cholerę mi identyczne doznania, tylko w wyższej rozdzielczości i z lepszym framerate'm?
Fajnie, jak gierce parę razy uda się mnie zaskoczyć, a nowo upiększonym lokacjom zachwycić.

Opublikowano

4k raytracing hdr w sosie z czkającego 20fps gejming vs. betonowe 60fps ale wersja z ps3

to jest ta na nowa generacja? :pechowiec:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kurła korci żeby na emu w 60fps pocisnąć...

Opublikowano
W dniu 18.06.2020 o 22:54, Grabek napisał:

Żenada xd

Niby czemu? Fajnie gdyby każda gra miała taki wybór. 

Opublikowano

Ta, ale żenadą jest że gra którą nie wyglada kosmicznie, a wychodzi na niby kosmicznie odyebany sprzęt musi wybierać między 60 klatkami a wyzsza rozdzielczoscia.

Opublikowano

xd nie no jak yeti woli 60fps w standardzie na ps7 to ok, niech sobie klepia te remasterki i gierki w solid 30fps

Opublikowano

W standardzie to masz na PC za 10 tysięcy, a nie na konsoli za 2 patyki, której docelową rozdzielczością jest 4k.

Co generację ludzie mają nadzieję, że tym razem to gry będą chodzić w 60 fpsach i co generację okazuje się, że jednak nie. Pewnie i by mogły, ale twórcy celują w graficzkę i tyle (a na pewno na konsolach Sony, hehe), co zrobić. 

Opublikowano
5 minut temu, Mejm napisał:

Czemu gameplay?

Nie sprecyzowałem - Assety, animacje, ogólnie ślamazarność postaci i dynamika starć, bo ta już była drewniana w 2008 ale przymykaliśmy na to oko, bo takiej gry na rynku jeszcze nie było. W 2020 to nie przejdzie. Robienie wszystkich assetów żeby to wszystko jakoś wyglądało dynamiczniej będzie wymagało znacznie więcej pracy niż przy Collossusie.

Opublikowano

A ta slamazarnosc to nie wynikala z obciazenia postaci? Lekkie buildy chyba nie wlekly sie tak jak rycerzyki.

Dynamika starc to glownie chyba lezy przez to, ze w DeS nie ma gangbangow i jak juz walczymy z wieloma przeciwnikami to sa raczej slabi (albo idzie ich odciagnac pojedynczo, co w kolejnych soulsach eliminowano).

Opublikowano

Niee gra ogólnie miała niskiej jakości assety. Popatrz sobie jeszcze raz na gameplaye nawet spadanie z wysokości było nienaturalnie powolne, jakbyśmy ważyli tyle co piórko. Przeciwnicy (nawet ci ludzcy jak przy walce z Tower) byli niemrawi. 

Opublikowano
2 godziny temu, Grabek napisał:

xd nie no jak yeti woli 60fps w standardzie na ps7 to ok, niech sobie klepia te remasterki i gierki w solid 30fps

60fps w standardzie to na konsolach, jeżeli będą wydawane w formie fizycznej, nigdy nie będzie. 

Opublikowano

Nie wytrzymałem, odpaliłem na emu żeby sprawdzić... i 4 h nie wiem kiedy minęły :) Wyższa rodzialka i 60fps robi robotę. Naprawde spoko to wygląda. Te gry mają coś takiego że nie mogę się oderwać. 

Godzina żeby ubić red eye knighta? Jeszce jak.