Gość Rozi Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 (edytowane) Cytat The Demon’s Souls Digital Deluxe Edition, available to pre-order today at PlayStation Store for $89.99 / €99.99, includes the full game and additional in-game digital content to prepare you for the ultimate challenge, including: Original Soundtrack Legendary Hero Soul Renowned Warrior Soul Storied Warrior Soul Red-Eye Knight Armor Boletarian Royalty Armor Ritual Blade Hoplite Shield Ring of Longevity Preservation Grains Phosphorescent Grains Bearbug Grains Large Hardstone Shard Moonlightstone Shard Pre-order any edition of Demon’s Souls from PlayStation Store to receive the Reaper Scythe weapon, once wielded by sorcerers who commanded the spirits of the dead. The Reaper Scythe is a pole weapon with a curved blade on one end that is so sharp that they say it can sever your soul from your body. It can mow down many targets in a single blow, but is difficult to handle and requires both strength and dexterity to use. 100 euro, ja (pipi)e xdddddddddf Edytowane 29 Września 2020 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Czyli jednak beda nowe itemy i armory. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Koorwa te dusze i shardy jako bonusy deluxe xDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Mogli dac pure blade xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Kto wie może dodadzą jakiegoś rare stone mercha npca świętego Marcina skitranego za kolumną w nexusie z odnośnikiem do paczek kamyków na p$$? Wcale bym się nie zdziwił. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Poybało ich? Po co to komu? Janusze i tak sprzedadzą po 1h wiec nie kumam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 619 Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Kozackoo 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 To jest tylko w Digital Deluxe? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 619 Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 (edytowane) Jak to do tej pory bywało w edycjach Deluxe na konsole to pewnie tak. Szkoda, polatałbym w takiej czerwonookiej zbroi Chociaż widziałem info, że tylko ta wielka kosa jest nie do zdobycia w normalnej grze, reszta jak najbardziej Po za tym po co komu te zbroje na początek, żeby fat-rolle robić ? XD i tak fajnie wiedzieć, że jest w tym rimejku nowy content. P.S Boty jak łapią zarzutki XDDD Edytowane 30 Września 2020 przez cotek Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 (edytowane) Sam i tak kupuję głównie cyfrówki, ale nie chcę brać preordera. Czyli ta kosa mnie ominie? W UK ciągle nie da się nawet robić pre orderów na gry z ps5 w ps store. Edytowane 30 Września 2020 przez C1REX Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 619 Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Ta, kosa tylko w preorderze cyfrowym, a może i w zwykłym też, nie wiem xD Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 1 minute ago, cotek said: Ta, kosa tylko w preorderze cyfrowym, a może i w zwykłym też, nie wiem xD Jeśli w pudełkach też będzie, to da się często takie pre order DLC kupić dużo później na ebayu. Sam tak kupiłem pre order DLC do NIOH2 kilka miesięcy po premierze gry. Jednak cena absurdalna była i lepiej dla mnie byłoby zrobić pre order. Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Napisy będą pl. Na store juz jest i przedmioty juz sa przetlumaczone : Dusza sławnego bohatera Dusza zacnego bohatera Pancerz czerwonookiego rycerza Boletariański pancerz królewski Rytualne ostrze Tarcza hoplity Pierścień długowieczności Ziarna przetrwania Ziarna fosforyzujące Ziarna niedźwiedziopluskwy Duży odłamek twardego kamienia Odłamek kamienia światła księżyca Oryginalna ścieżka dźwiękowa Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Teraz są szanse że każdy fan lewusa jakoś sobie pogra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 787 Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Odlamek kamienia swiatla ksiezyca... Co za pierdoly. Nie pamietam, zeby ktos narzekal na brak polonizacji te iles tam lat temu przy premierze DS. Te tlumaczenia brzmia jakby usluge translatorska swiadczyla osoba bez znajomosci jezyka, ale za to z 50oma slownikami wokol siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 No źle brzmi ale pamiętaj że w czasach ps3 nie było standardem tłumaczenie praktycznie wogole. Teraz bardzo mało gier jest bez przynajmniej polskich napisow. Tak czy inaczej takie gry tylko po Englishu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 787 Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Pamietam. Moj wyraz pogardy do polonizacji nie wynika z niecheci do posiadania takiego wyboru. Rozumiem, ze ktos to lubi. Rozumiem, ze nie wszyscy moga sie polapac w jezyku co moze skutkowac zacieciem sie w grze czy ogolnym zniecheceniem do zlozonosci. Ja po prostu nie cierpie polskiego dubbingu. Do tego stopnia, ze nigdy go nie uzywam. Kiedys polskie napisy jeszcze jako tako mi podpasowywaly, ale moje ucho nie moglo zdzierzyc jak bardzo tlumaczenie odstaje od oryginalu. Ot, male zboczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Nie no, jak ktoś grał w poprzednie gry to pl nie przejdzie.Z dużo towaru itemkow statsy pod buildy itd.Natomiast dla swierzaków pewnie fajna sprawa.Ja gram w dubb pl niemal zawsze, teraz np. ogrywam mafię i wqrwia mnie niemiłosiernie to ze jadąc fura muszę czytać napisy.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Godzinę temu, mozi napisał: No źle brzmi ale pamiętaj że w czasach ps3 nie było standardem tłumaczenie praktycznie wogole. Teraz bardzo mało gier jest bez przynajmniej polskich napisow. Tak czy inaczej takie gry tylko po Englishu. Demon's i tak nie miał wtedy szans na polonizację, którego w Europie wypuścił Namco Bandai. Sony nie wierzyło w tą grę tymczasem parę dni później wychodzi Killzone 2 z dubbingiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 No ja sie Sony wcale nie dziwie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Tzn? Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Wiadomo, że tłumaczenie gierek od From zawsze leżało, kwiczało i śmiesznie brzmiało. Osobiście zawsze 1 przejście w pl robię. Szybciej można obczaić do czego jaki przedmiot służy i z czym to się je. Bez zaglądania do wiki. Opisy i tak są niekiedy tak zakręcone, że po ang ciężko rozkminić Następne przejścia zawsze po ang. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 47 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Tzn? Jakas gra o smokach od studia, ktore klepalo dosc szkaradne gry w erze ps1 i ps2 (tu graficznie lepiej no ale), ktora nie miala nawet wsparcia marketingowego a co dopiero mowic o lokalizacjach (w tym polskiej, ktora na konsolach jeszcze raczkowala). To i tak w sumie szczescie, ze chinska wersja posiadala angielski dublaz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 No w sumie tak. Ironia tylko, że teraz dostaje remake gdzie o Killzonie nikt nie pamięta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi