Skocz do zawartości

Demon's Souls Remake

Featured Replies

Opublikowano
8 godzin temu, bluber napisał:

No nie bardzo skoro korzystają z kodu źródłowego From Software.

z tym, że FS nic tu nie robił. Ip Sony i mogą robić co chcą. 

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 186,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ocho spece gamingu przyszli oceniac gre na filmikach z YT. Super. Spyerdalac do wc w podskokach. 

• Kupiłem ze względu na sentyment do DSa z ps3 (wersje amerykańską miałem).  (ta gra w ruchu wygląda jeszcze lepiej).   Gra odświeżona została na dyche! Graficznie to jest orgazm w w

Opublikowano

To jakby za autora książki uważać kogoś kto przepisał czyjś rękopis na komputerku. Przecież sam wklepał te wszystkie nowe ładne literki.

Opublikowano

Widać na gameplayach, że jeszcze to trochę średnio dopracowane. Robiąc egzekucje i wbijając miecz w brzuch tak naprawdę miecz jest obok, gdy wali typem o glebę albo tarcza w tarcze wnika.

Opublikowano

Ale ksiazka jest pisarza, a nie wydawcy ktory zapewne tez ma prawa do tytulu.

Opublikowano

Jak stream z Soulsów to tylko u Arisa :fsg:

https://www.twitch.tv/videos/801014455

Opublikowano
13 godzin temu, czarek250885 napisał:

z tym, że FS nic tu nie robił. Ip Sony i mogą robić co chcą. 

609496492511854595.png?v=1

FS zrobił calą grę, którą Bluepoint zremakował i tyle. 

Opublikowano

Przeglądam sobie właśnie materiały na YT i kurde nie powala to jakościowo :/ Graficzka nie jest zła ale śmierdzi mi tutaj spadkiem jakości względem tego co  było na pokazach, i podobno soundtrack zmienili na gorszy - kurde jakiś wyprany z tego klimatu ten demon się wydaję 

Opublikowano

Dla mnie jest jakiś pusty ten świat i surowy strasznie. Ale te dźgnięcia mieczem itp tragedia. Widać jak miecz nawet nie dotyka ciała przy uderzeniach często.

Opublikowano

ta gra wygląda dość biednie w porównaniu z takim Bloodborne, ale co się dziwić

Opublikowano

Na twitchu obejrzałem parę gameplayów, no i jeśli chodzi o klimat to nie ma startu do takiego BB. Graficznie to też tak nie powala, nie wiem jak na 30 fps wygląda, bo nikt o zdrowych zmysłach na tym trybie nie gra.

Opublikowano

Klimat niema startu? Pare gameplayow? :laugh:

Opublikowano

Szkoda że taka miernota z tego wyszła. Chciałem ograć na ps4 po nowym roku a tak to olewam.

Opublikowano

No nie ma klimatu i co mi zrobisz? BB to dalej numer jeden pod względem klimatu, krajobrazu i wiktoriańskich budynków, że o lore już nie wspomnę.

Opublikowano
1 godzinę temu, Faka napisał:

Na twitchu obejrzałem parę gameplayów, no i jeśli chodzi o klimat to nie ma startu do takiego BB. Graficznie to też tak nie powala, nie wiem jak na 30 fps wygląda, bo nikt o zdrowych zmysłach na tym trybie nie gra.

A grałeś w jakiekolwiek Soulsy kiedyś?

Opublikowano

Akurat oryginał też mocno stawiał na uczucie takiego "opuszczonego świata", więc atmosfera w rimejku świetnie się w to wpisuje. Bloodborne to już trochę inna para kaloszy, bo ze wszystkich gier From to właśnie ta gra ma najbardziej gęstą atmosferę. Rozumiem, że ktoś może woleć podejście z BB, ale akurat seria Souls stawia na trochę inne operowanie klimatem. 

Opublikowano
Godzinę temu, Inferi napisał:

Klimat niema startu? Pare gameplayow? :laugh:

Ty no, ale powinieneś się cieszyć. W innych tematach jak się ludzie ekscytowali za bardzo, według Ciebie, to ich ekscytację wysmiewałeś. Tutaj, jak jest na odwrót to już Ci nie pasuje, a powinieneś się cieszyć, że zdrowego podejścia ;) Czyżby to o coś innego chodziło niż ekscytację, np logo na pudełku z grą bądź konsolą?

Opublikowano

Chodzi o to, ze po kilku gameplayach oceniac klimat to raczej nie tak do konca :)

Opublikowano

Pierwsza recenzja - 93. Sztywniutkie 60/30 klateczek, grafa opad kopary itp. Można od razu wysyłać przedmioty do schowka, nie trzeba tak pilnować wagi ekwipunku.

Opublikowano
6 godzin temu, devilbot napisał:

Szkoda że taka miernota z tego wyszła. Chciałem ograć na ps4 po nowym roku a tak to olewam.

No rzeczywiscie (pipi)a miernota :D wez ty wracaj do cw lepiej