mozi 1 978 Opublikowano 3 grudnia 2020 Opublikowano 3 grudnia 2020 Godzinę temu, Donatello1991 napisał: Ja po zabiciu false kinga nie miałem żadnej scenki w nexusie, co ten miecz spada. Nie rozumiem. A to nie jest tak że musisz mieć komplet dusz końcowych bossów z wszystkich archstone? Znaczy nie wiem ale i tak przecież trzeba zwiedzić całość. Jeśli chodzi o online to nigdy w zadne soulsy nie grałem po sieci a tutaj jest akcja z 3-3 gdzie no walczy się z graczem. Nie powiem srogi wpierdol zaliczyłem i co drugi to widzę że Dragon bone smasher i ofkors na hita mojego suchara. Skończyło się przełączeniem na offline. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 3 grudnia 2020 Opublikowano 3 grudnia 2020 No tak, chyba trza wszystkie lokacje ukończyć. Ehhh nie cierpię tych lokacji z trucizną. W DS3, BB, a teraz to. Swoją drogą ten False King za drugim razem padł. W sumie 7 dni do Cybera to wymęczę jakoś ten " bagna ". Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 3 grudnia 2020 Opublikowano 3 grudnia 2020 Na bagna załóż sobie pierścień i zakup sporo lotosów. Najlepiej jak zeskoczysz na sam dół i lecisz do mgły potem na prawo po rusztowaniach żeby jak najszybciej skrót odkryć i już masz po temacie krótki level to jest więc szybko zapomnisz. Nie bawiłem się w zabijanie dopóki skrótu nie odkryłem. Panowie skończyłem gierę i teraz lecę NG+ coś nowego się pojawi? Jest sens przechodzić jeszcze raz? Nie interesuje mnie platyna ale z chęcią bym sobie jeszcze pograł Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 3 grudnia 2020 Opublikowano 3 grudnia 2020 No fajnie się leci, dopóki mi się postać nie zacznie zwijać, bo wtedy przed pierwszą mgła ten duży i tych 3-4 małych mnie ukatrupia. No, ale będę próbował wieczorem. Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 3 grudnia 2020 Opublikowano 3 grudnia 2020 Lepiej weź talizman i kup sobie czar który usuwa zatrucie. Nie kosztuje dużo mp a nie wymaga pakowania w statsy. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 3 grudnia 2020 Opublikowano 3 grudnia 2020 21 godzin temu, Hendrix napisał: Najcięższa trofka? Co-op xDDD Serio, już trochę zmarnowałem czasu na czekanie żeby ktoś mnie przyzwał, na razie bez rezultatu, to już wolałbym Pure Bladestone :v A ja zdecydowanie nie. Jeden run trwający jakieś 1.5 minuty przez 8 godzin mi w zupełności wystarczy. Próbowałeś przed Flamelurkerem ? Podobno tam jest wzięcie. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 3 grudnia 2020 Opublikowano 3 grudnia 2020 Próbowałem postacią sub SL25 i postacią SL40 - Spoiler później też przed Penetratorem, Old Hero - chociaż to banalni bossowie, więc podejrzewam, że mało ludzi w ogóle korzysta z co-opa w ich przypadku - ale no, nie chce mi się stać godzinę czekając bezczynnie, no nic, w ostateczności na forum umówię się na jakiegoś bossa Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 3 grudnia 2020 Opublikowano 3 grudnia 2020 Jak nie będziesz miał nikogo to mogę się podłączyć. Aktualnie chcę jednak dokończyć pierwsze przejście offline. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 3 grudnia 2020 Opublikowano 3 grudnia 2020 W sumie w Remake'u bez różnicy - sprawdzałem czy online ma znaczenie w przypadku PWWT i PBWT i z mojego doświadczenia wynika, że nie, największa różnica to to, że najczęściej widzi się duchy innych graczy czekających na przyzwanie przed bossem xDDD (albo farma ziółek w inner ward). Cytuj
Mruwa 0 Opublikowano 3 grudnia 2020 Opublikowano 3 grudnia 2020 Witam, jest ktoś chętny do pomocy w odzyskaniu pwwt w demons Souls? Nick psn Mruwa. Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 3 grudnia 2020 Opublikowano 3 grudnia 2020 6 godzin temu, Donatello1991 napisał: No fajnie się leci, dopóki mi się postać nie zacznie zwijać, bo wtedy przed pierwszą mgła ten duży i tych 3-4 małych mnie ukatrupia. No, ale będę próbował wieczorem. Omiń ich całkowicie prawą stroną Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 3 grudnia 2020 Opublikowano 3 grudnia 2020 Przeciez jedyna trudnosc tych bagien to framerate na poziomie 13 klatek na ps3. Z leczniczymi lotusami, ktorych masa jest w 3-x i lepszym klatkazem to powinna byc latwizna. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 4 grudnia 2020 Opublikowano 4 grudnia 2020 I chujowa widoczność tak zdekka. Nie mam pojęcia co ten filtr w tle na ps3 miał symbolizować deszcz? Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 4 grudnia 2020 Opublikowano 4 grudnia 2020 11 godzin temu, Mejm napisał: Przeciez jedyna trudnosc tych bagien to framerate na poziomie 13 klatek na ps3. Z leczniczymi lotusami, ktorych masa jest w 3-x i lepszym klatkazem to powinna byc latwizna. I tu dochodzimy do pewnej całej esencji soulsów. Coś co dla jednego okazuje się łatwe, jakiś boss czy lokacja, to dla drugiego okazuję się bardzo trudne. Potem na odwrót może być z innym bossem czy lokacją. Wszystko rozchodzi się o to, że każdy ma swój styl czy build, postać. Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 4 grudnia 2020 Opublikowano 4 grudnia 2020 9 godzin temu, Dr.Czekolada napisał: I chujowa widoczność tak zdekka. Nie mam pojęcia co ten filtr w tle na ps3 miał symbolizować deszcz? No zapewne deszcz, ale ide o zaklad ze to byl odpowiednik mgly z pierwszego SH. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 4 grudnia 2020 Opublikowano 4 grudnia 2020 Pamiętam labirynty w Shadow Tower, pamiętam tunele w King's Fieldach, Tomb Of Giant's ciemne jak w doopie pamiętam ale Valley Of Defilement jak właśnie przez tą mgłę Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 6 grudnia 2020 Opublikowano 6 grudnia 2020 (edytowane) Pany Jestem w wiezieniu Latria. W ktorejs celi jest jakis niebieski npc do ktorego nie mam klucza. Mowi ze jego cialo znajduje sie w innej celi. Kolo celi (na przeciwko) jest zabarykadowane kamieniami przejscie. Za przejsciem sa itemki do zebrania. Jak tam dojsc? Przeczesalem caly teren. Boss takze ubity. Freke w celi znalazlem. Caly teren czysty. Edytowane 6 grudnia 2020 przez sajmon34 Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 6 grudnia 2020 Opublikowano 6 grudnia 2020 Pany Jestem w wiezieniu Latria. W ktorejs celi jest jakis niebieski npc do ktorego nie mam klucza.Klucz zdobędziesz w 3-2. Wymagane będzie PWWT. Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 6 grudnia 2020 Opublikowano 6 grudnia 2020 Pure White World Tendency. 1 Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 6 grudnia 2020 Opublikowano 6 grudnia 2020 12h wykręciłem przez weekend, hory poyeb Generalnie po setkach godzin w dms/ds/bb gierka nadal mnie szmaci.60fps robi, tak samo dźwięk gniecie jajca.Grafa b ładna (opadu kopary brak)4 bossów zrobionych.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 6 grudnia 2020 Opublikowano 6 grudnia 2020 Pytanko odnośnie broni i ich ataków. Zdobyłem miecz „Półksiężycowy falcjon+1” i ma słabszy atak fizyczny od mojego bułata+2, ale za to ma do tego atak magiczny dosyc mocny. Czy tu atak fizyczny z magicznym sie laczy jakos, czy zeby zadac obrazenia magiczne od tego miecza to musze np. Nalozyc ogien na niego bo bez niczego daje tylko atk fiz? Pierwszy raz ogrywam soulsy. Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 6 grudnia 2020 Opublikowano 6 grudnia 2020 Ten mieczyk skaluje sie chyba z twoimi statsami. Np masz duzo w int to magia w gore. Generalnie twoje statsy podnosza dmg broni. Acz czasem obiza bo bronie maja rozne kombinacje. Polecam z takimi pytaniami obczaic wiki, tam znajdziesz info co z czym bo ciezko z pamieci wyciagac staty broni. Jak sie nazywa pwwt w wersji polskiej? Cbts? Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 6 grudnia 2020 Opublikowano 6 grudnia 2020 Aas dobra kumam. Mając ten miecz zadaje większy dmg magią? Dzięki. Obczaje wiki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi