Szermac 2 743 Opublikowano 4 stycznia 2021 Opublikowano 4 stycznia 2021 Oglądałem Distortiona na żywo z tym otwieraniem drzwi xD Ciągle miałem nadzieję na jakiś itemek ukazujący następną grę BluePointów Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 4 stycznia 2021 Opublikowano 4 stycznia 2021 Wielkie dzięki @giger_andrus za pomoc. Chwila moment i temat ogarnięty. Jakby ktoś potrzebował to osoba która chce mieć Pwct musi zobaczyc red sign od ustawionego gracza. My musimy być body form osoba stawiajaca red sign w soul form inaczej to nie zadziala. Zciagamy gracza do swojego świata kill i tyle. Można w sumie fajnie się pobawić w fight Club i dowolnie zmieniać ct wedle potrzeby. Godzinę temu, cotek napisał: Oglądałem Distortiona na żywo z tym otwieraniem drzwi xD Ciągle miałem nadzieję na jakiś itemek ukazujący następną grę BluePointów Miało się nadzieję na odblokowanie brakujacego archstone ale lipa wyszła. Wg mnie nie warto zachodu. 1 Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 @mozi polecam się na przyszłość Dzisiaj wpadł platynowy pucharek, no cudna giereczka na przełomie roku, 9/10 ode mnie. Na koniec pobawiłem się trochę buildem, którego używał Hob na SL1 no-hit run (Morion Blade + Clever Rat's Ring) i z czystym sumieniem odkładam płytę na półkę. 2 1 Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 (edytowane) @ giger_andrus Gratki Dla mnie tez piekna gierka. Zreszta jak wszystkie soulsy. W ds graficzka i 60fps robi dużą tobote. Osobiscie najtrudniejsze dla mnie soulsy. Platynka w sekiro szybciej wpadla. W ds jak sie czlowiek wjebal w pure black to przejebane (pozdrowienia dla czerwonych troli z bagien - gnijcie skurwysyny) Siadlem teraz do Days Gone i jakos takie dziwne wszystko Pozdrawiam wszystkich soulslajkowiczow. @mozi na jakim jestes etapie? Edytowane 5 stycznia 2021 przez sajmon34 1 Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 @sajmon34 brakuje mi questa mephista do kompletu pierścieni i w sumie paru czarow (u frieke dma radę teraz a yuria braknie mi penetrator i Maiden duszy). I tak skończy się na ng+++ chyba że ogarnę to teraz a czary na nowej postaci. Ng +++ to coś czuję że muszę wrócić do pure white znowu bo na pure black to nie dla mnie. Sam nie wiem. Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 6 stycznia 2021 Opublikowano 6 stycznia 2021 Jak to jest bo nie kumam. Mam ogarniete wszystkie archstone oprócz całego 4 i mogę normlanie iść na 1-4. Myślałem że tam się nie da iść bez ogarniecia całych archsotnow do końca. Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 6 stycznia 2021 Opublikowano 6 stycznia 2021 Wystarczy tylko 1 archstone zrobic all. 1 Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 6 stycznia 2021 Opublikowano 6 stycznia 2021 Racja czytam że 1-4 jest dostępne normalnie jak każdy tylko 1-3 po ubiciu dowolnego bossa. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 6 stycznia 2021 Opublikowano 6 stycznia 2021 @mozi tylko pamiętaj, że ubicie Allanta nie oznacza końca gry. Żeby zejść pod Nexus, musisz faktycznie pokonać wszystkie Demony. 1 Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 6 stycznia 2021 Opublikowano 6 stycznia 2021 Spoko już doczytałem. Zrobię quest mephista a potem chyba muszę Cię prosić znowu o ustawkę do pure white bo iść przez bagna na ng+++ bedzie słabo. Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 6 stycznia 2021 Opublikowano 6 stycznia 2021 (edytowane) Pany. Co to za miejscowka? Ogladalem strima jakiegos skosnookiego. To nie jest ta miejscowka z Dragon God. Bylo w huj itemkow przed dragonem. Jakies schody. Dragon go zajebal i wrocil do nexusa. Koniec strima. Na szybko fonem screeny udalo sie zrobic. Edit. Kuzwa jak sie uda zaciukac 1 bossa (po ktorym jak sie zginie to przenosi do nexusa) to przenosi do tej miejscowki. Tu juz sie nie ma szans (chyba) Heh Edytowane 6 stycznia 2021 przez sajmon34 1 Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 6 stycznia 2021 Opublikowano 6 stycznia 2021 No ale zacznij nowa postać i po paru min masz tą miejscówkę Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 6 stycznia 2021 Opublikowano 6 stycznia 2021 @giger_andrus, @sajmon34macie Panowie chwilkę żeby przy red stonie wrócić mi postać do pure white? Został mi jeden achik do pucharku więc szybko pójdzie. 3 minuty jak już wiemy o co komon. Dajcie znać kiedy mozna by. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 6 stycznia 2021 Opublikowano 6 stycznia 2021 42 minuty temu, mozi napisał: @giger_andrus, @sajmon34macie Panowie chwilkę żeby przy red stonie wrócić mi postać do pure white? Został mi jeden achik do pucharku więc szybko pójdzie. 3 minuty jak już wiemy o co komon. Dajcie znać kiedy mozna by. Mogę dziś po 21. 1 Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 6 stycznia 2021 Opublikowano 6 stycznia 2021 Super. Będę w takim razie po 21. Odezwij się jak będziesz. Cytuj
Gość Xehanort Opublikowano 6 stycznia 2021 Opublikowano 6 stycznia 2021 Ktos mial problem z otrzymaniem od monumental ally ring(friend ring)? Mam pure white character tendency poatac powtarza tylko ta sama linie dialogowa a pierscienia nie ma. Jestem na 99% pewny ze na poczatku gdy pyta czy zaakceptuje questa odpowidzialem tak Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 6 stycznia 2021 Opublikowano 6 stycznia 2021 7 minut temu, Xehanort napisał: Ktos mial problem z otrzymaniem od monumental ally ring(friend ring)? Mam pure white character tendency poatac powtarza tylko ta sama linie dialogowa a pierscienia nie ma. Jestem na 99% pewny ze na poczatku gdy pyta czy zaakceptuje questa odpowidzialem tak A jesteś pewny, że masz PW (lecą iskierki) ? Cytuj
Gość Xehanort Opublikowano 6 stycznia 2021 Opublikowano 6 stycznia 2021 2 godziny temu, giger_andrus napisał: A jesteś pewny, że masz PW (lecą iskierki) ? Tak. Majac regalie mam +135 +135 a w necie pisza ze to pwht Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 7 stycznia 2021 Opublikowano 7 stycznia 2021 10 godzin temu, Xehanort napisał: Tak. Majac regalie mam +135 +135 a w necie pisza ze to pwht Czytałem że tak się ludziskom zdarzało. Jeden gość na redicie zrobil na szybko pure black w 4 arch i dojechał black phantoma satsuki. Wystarczyło i dostał pierścień. Spróbuj może tak. Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 7 stycznia 2021 Opublikowano 7 stycznia 2021 (edytowane) Moze byc tez tak ze nie gadales z Monumentalem przez cala gierke tylko z poczatku. No i mam nadzieje ze nie zostawiles gadki z nim (*nią - dz Mejm) na sam koniec po ostatnim bossie przed zejsciem pod nexus? Jak w nexusie masz dziure to wtedy lipa z otrzymaniem pierscionka. Edytowane 7 stycznia 2021 przez sajmon34 Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 7 stycznia 2021 Opublikowano 7 stycznia 2021 6 minut temu, sajmon34 napisał: Moze byc tez tak ze nie gadales z Monumentalem przez cala gierke tylko z poczatku. Ja nie gadałem przez całą grę tylko na początku dalem Yes i dostalem ring więc to nie to. Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 7 stycznia 2021 Opublikowano 7 stycznia 2021 (edytowane) 36 minut temu, Mejm napisał: Monumental to ona Poprawione Edytowane 7 stycznia 2021 przez sajmon34 Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 7 stycznia 2021 Opublikowano 7 stycznia 2021 (edytowane) 2 godziny temu, Mejm napisał: Monumental to ona No dobra dupa faktycznie można ja uznać za ostrą laskę: Edit - sorki zapomniałem że to ta wersja for Mejm exclusive: Czekaj skąd to to wziałeś: https://demonssouls.wiki.fextralife.com/The+Monumental Wg wiki to on: After defeating the first boss in Boletarian Palace, you must talk to him and unlock the other 4 archstones before the Maiden in Black will give level upgrades. Edytowane 7 stycznia 2021 przez mozi Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 7 stycznia 2021 Opublikowano 7 stycznia 2021 Polecam posluchac/poczytac Lokey'a. Tutaj wyjasnia Elementala a w filmiku oprocz niego jeszcze wiele rzeczy pogubionych w tlumaczeniu. Poczatek postu. Tutaj mowi o tym w 7:45 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi