Ukukuki 6 896 Opublikowano 12 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2021 Mi najlepiej grało się magiem w DS3 I to PVP, szczególnie jak spotkało się dwóch dobrych graczy. Do tego w DS3 postacie magiczne miały kilka czarów do walki w zwarciu. W DS brakuje mi większej różnorodności jeśli chodzi o magię czy ekwipunek. No ale jeszcze wiele nie widziałem no i trzeba brać pod uwagę ,że to był początek tego gatunku. Szkoda tylko ,że jak na razie bossowie to nie jest poziom znany z ich następnych gier. Może się rozkręci bo na razie przeleciałem wszystkie kapliczki do pierwszego bossa i jadę drugie okrążenie. Drzwi w pierwszej dalej zamknięte to pomijam xd Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 12 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2021 (edytowane) W Demonsach bossowie sa najlatwiejsi z wszytkich ich gier. Widac ze chlopaki sie dopiero rozkrecali. Ale zamieszanie z tendencjami robi masakryczna robote. Rozkminka dobra. Takie tendencje widzailbym np w Bloodborne. O japie... Wpadasz do studni z pure black. Haha Ps Chcecie wyzwania? Wjebcie sie w pure black na dzien dobry w każdym archstone i wyczyście all Strimy poogladam z przyjemnością Edytowane 12 lutego 2021 przez sajmon34 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 408 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 Demony dobre na przetarcie, chociaż faktycznie tendencja może tak namieszać, że pier padem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 896 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 (edytowane) Czym dalej tym lepiej jeśli chodzi o bossów. Mieszkaniec Płomieni to pierwszy całkiem ruchliwy przeciwnik. Trochę musiałem z nim potańczyć na arenie. Ale też udało się za pierwszym podejściem go pokonać. Nie miał zbyt wielu wariantów ataku. Kolejny przeciwnik za to trochę niestandardowy jak na serię. Też fajnie zróżnicowane. Mega jestem zadowolony z zakupu tej gierki, świetny klimat i grafika. No ale czapeczki maga dalej nie znalazłem, pewnie nie ma czegoś takiego w gierce xd Edytowane 13 lutego 2021 przez Ukukuki Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 Mieszkaniec płomieni xD zgaduję że Flamelurker 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 55 minut temu, Ukukuki napisał: No ale czapeczki maga dalej nie znalazłem, pewnie nie ma czegoś takiego w gierce xd Jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 12 godzin temu, sajmon34 napisał: W Demonsach bossowie sa najlatwiejsi z wszytkich ich gier. To zalezy ktorymi z kolei soulsami sa dla ciebie demonsy. Cytuj Odnośnik do komentarza
SmoQ1988 4 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 Zaatakuje mnie ktoś i się podłoży? potrzebuje Pure White Character Tendency? Mam 78lv i od dwóch godzin kręcę się w różnych lokalizacjach i za cholerę nikt mnie nie atakuje PSN: SmoQ1988_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 Jak chcesz to teraz się mogę odpalić jesteś online? Cytuj Odnośnik do komentarza
SmoQ1988 4 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 Tak jestem Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 Idź do 1-1 postawie tam red sign na tyłach przy bramie za ogniskiem Cytuj Odnośnik do komentarza
SmoQ1988 4 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 Już jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 Daj min Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 Co do Flamelurkera to jestem na 90% przekonany, że jest znacznie łatwiejszy w Remake niż w oryginale. Najpierw myślałem, że to kwestia płynności i jakości wideo. Ale w oryginale on po prostu jest w k.urwę agresywny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 896 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 Nie mam porównania ale tutaj wydaje mi się ,że podczas walki z MIESZKAŃCEM PŁOMIENI okienka na leczenie są całkiem małe. Cały czas coś robi. Sporadycznie się wycofywał. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 ja w końcu dotarłem na dolne pietra wiezienia. Oczy mam nawet w du.pie - takie jaranko Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 No dobra - mam problem z wiedźma w więzieniu. Ktos pomoze.. Spoiler suka nie chce zginac. juz 3 razy ja ubilem i wyglada na to ze to nie glitch heee poprostu czegos nie robie ALE czego ? Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, MEVEK napisał: ja w końcu dotarłem na dolne pietra wiezienia. Oczy mam nawet w du.pie - takie jaranko Posłuchajcie jak npc śpiewa w tej lokacji - tego nie było w oryginale i kurna No ciareczki. To jest piosenka z credistow chyba z oryginału. Wogole lore tej npc 2 godziny temu, giger_andrus napisał: Co do Flamelurkera to jestem na 90% przekonany, że jest znacznie łatwiejszy w Remake niż w oryginale. Najpierw myślałem, że to kwestia płynności i jakości wideo. Ale w oryginale on po prostu jest w k.urwę agresywny. No ja właśnie na 99% jestem pewien że jest tak samo jedyne co mnie zaskoczylo to jednak jak się go magiem trzyma na dyatans to zaczyna odwalać szopki ale jak go lałem na pierwsze przejście trzymając się blisko to chyba AI nie ogarnialo do końca i wszystko było jakieś takie prostsze. Ale może to przypadek. 2 minuty temu, MEVEK napisał: No dobra - mam problem z wiedźma w więzieniu. Ktos pomoze.. Ukryj zawartość suka nie chce zginac. juz 3 razy ja ubilem i wyglada na to ze to nie glitch heee poprostu czegos nie robie ALE czego ? Pozwiedzaj przed bossem dokładnie. Mały hint: sprawdź baszty przed bossem. Edytowane 13 lutego 2021 przez mozi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 2 minuty temu, mozi napisał: Posłuchajcie jak npc śpiewa w tej lokacji - tego nie było w oryginale i kurna No ciareczki. To jest piosenka z credistow chyba z oryginału. Wogole lore tej npc No ja właśnie na 99% jestem pewien że jest tak samo jedyne co mnie zaskoczylo to jednak jak się go magiem trzyma na dyatans to zaczyna odwalać szopki ale jak go lałem na pierwsze przejście trzymając się blisko to chyba AI nie ogarnialo do końca i wszystko było jakieś takie prostsze. Ale może to przypadek. Pozwiedzaj przed bossem dokładnie. Mały hint: sprawdź baszty przed bossem. Aha... A widzisz... Spoiler ja grajac staram sie nie zabijac NPC, bo moga miec jakies dodatkowe questy czy inne profity, dlatego tego maga nie ubilem. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 Ja za pierwszym razem się skapnąłem że to jest nad salą do bossa i coś mi nie pasowało ale faktycznie można się złapać na to. Zasadniczo jak on żyje to nie da się tej walki wygrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 896 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 W sali z bossem są podpowiedzi po lewej stronie za filarami. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 14 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2021 Doczolgalem sie na wieze , gdzie mnie czeka kolejna walka. Nie wiem czy sobie poradze. Moze pora sie wycofac do innej miejscowki i przyfarmic troche dusz na level (jak w BB) Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 639 Opublikowano 14 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2021 11 minut temu, MEVEK napisał: Doczolgalem sie na wieze , gdzie mnie czeka kolejna walka. Nie wiem czy sobie poradze. Moze pora sie wycofac do innej miejscowki i przyfarmic troche dusz na level (jak w BB) Może prędzej upgrade broni Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 14 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2021 18 minut temu, cotek napisał: Może prędzej upgrade broni To musialbym przyfarmic ostre kamienie do mojego sztyletu +4. No nie wiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi