LiŚciu 1 296 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 (edytowane) Kuźnia to 2.1. Spoiler Edytowane 9 marca 2021 przez LiŚciu Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 072 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 4 - 2 mnie jakoś ciora. Te gnidy nawalające tymi zielonymi strzałami, cienie z laserami i szkiety... Mag chyba tu średnio wchodzi. A teraz po kolejnej śmierci na cieniach z tymi laserkami mam dość na dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 Rycerzem tez nie jest latwo. Jesli wykumales po pierwszym ripperze co sie dzieje to ode mnie protip: slalom. Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 40 minut temu, Basior napisał: 4 - 2 mnie jakoś ciora. Te gnidy nawalające tymi zielonymi strzałami, cienie z laserami i szkiety... Mag chyba tu średnio wchodzi. A teraz po kolejnej śmierci na cieniach z tymi laserkami mam dość na dziś. Slalom i pierścionek utrudniający wykrycie. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 2 godziny temu, LiŚciu napisał: Kuźnia to 2.1. Ukryj zawartość Idź w siłę. Zaczynasz dopiero. 2 godziny temu, Mejm napisał: A wlasnie, jak dzialaja teraz lizardy? Tak jak w oryginale? Tak samo z tymi lizardami a purebladestone dropi jak poyebany nawet na pure white XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 10 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2021 Jeśli chodzi o poziom trudności to gdzie demony się plasują na tle reszty części? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 10 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2021 generalnie jak grałeś we wszystkie soulsy BB sekiro to Demony są bardzo prostą grą. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 10 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2021 Wszystko oprócz sekiro ograne. Dark souls 1&2 narobiły mi najwięcej problemów. Co do demonów to słyszałem właśnie skrajne opinie gdzie jedni mówią, że gra jest najłatwiejsza a drudzy, że najtrudniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 10 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2021 Demonsy sa w c.huj przekomplikowane jesli idzie o mechaniki gry (tendencje) i upgready. DS2 mial jeden wybryk w postaci tej staty do rolowania. A poza tym to zasada jest ta sama jak wszedzie - jak sie nie nauczysz zachowan wrogow/bossow to ci bedzie trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 10 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2021 Mi chodziło o samą walkę jak ma obcykaną w nowszych grach to tutaj wszystko będzie banalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 10 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2021 Z drugiej strony konstrukcja świata jest prosta w porównaniu do darków. Pewnie każdy się w dwójce pogubił za 1 razem. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 296 Opublikowano 10 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2021 Chciałem dopytać jeszcze o tendencje. Wiem ze się zmienia na black jak gine w postaci człowieka. Ale czy tendencja świata idzie w black jak podchodze do ogniska i je naciskam ale żeby być w tej samej lokacji? Mam jedno miejsce do farmienia sierpów i dusz (tam gdzie walczyłem z 2 bossem jest dwóch mniejszych rycerzy którzy zawsze dają 2-3 sierpy i 400 dusz) ale nie wiem czy odświeżanie tej lokacji ma wpływ na tendencje w formie ludzkiej. Doszedłem dzisiaj do pajonka - fajna bitka Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 10 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2021 Pajączek to śmiech na sali pod warunkiem, ze sie do niego zbliżysz na wyciagnięcie miecza. Bidulek w tedy nic nie może zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 10 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2021 Tendencja się update'uje ze tka powiem dopiero jak wracasz do nexusa. Na 1 run polecam jednak leciec w stronę white bo po co sobie utrudniać. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 296 Opublikowano 10 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2021 (edytowane) Chodziło mi o to czy też ją pogarszam jak własnie nie wracam ale przecież przywracam sobie HP i reszte. Pofarmie troche o zobacze. A i dzisiaj amulet zdobyłem i cud leczenia wykupiłem Za cudy też odpowiada atrybut magii? Edytowane 10 marca 2021 przez LiŚciu Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 10 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2021 Nie. Każda śmierć w body form zmienia tendencje w stronę czarnej i to czy wracasz czy nie nie ma znaczenia. Jedyna różnica jest taka że aktualizacja samego statusu jest w nexusie a ilość zgonów bez czy z powrotem do nexusa daje ten sam efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 296 Opublikowano 10 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2021 4 minuty temu, mozi napisał: Nie. Każda śmierć w body form zmienia tendencje w stronę czarnej i to czy wracasz czy nie nie ma znaczenia. Jedyna różnica jest taka że aktualizacja samego statusu jest w nexusie a ilość zgonów bez czy z powrotem do nexusa daje ten sam efekt. Mozi to rozumiem. Ale pytam nie o śmierć tylko o samo wchodzenie do ogniska ale bez podróży do nexusa. Śmierć rozumiem. Ale jeśli powrót do nexusa np. powoduje że stracone dusze przepadają to pomyślałłem że samo wchodzenie do ogniska (bez powrotu do nexusa) w postaci cielesnej może też mieć jakieś znaczenie i wpływ na tendencje. To wchodzenie do ogniska powtózyłem kilkanaście razy pod rząd - dlatego mi to przyszło do głowy. Może niepotrzebnie to rozkminiam ale na necie nie znalazłem wprost odpowiedzi. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 10 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2021 Ale dlaczego powrot do nexusa ma powodowac utrate dusz? Chyba że piszesz jako przykład Tak czy inaczej nie ma to znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 296 Opublikowano 10 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2021 Tak, jako przykład. Jak na przykład zginiesz gdzieś w trakcie mapy i nie pójdziesz odzyskać dusz tylko pójdziesz w nexus to te dusze przepadają. Stąd mi przyszło do głowy to co pisałem wyżej. Tak czy inaczej - dziękuje @mozi Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 10 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2021 15 minut temu, LiŚciu napisał: Jak na przykład zginiesz gdzieś w trakcie mapy i nie pójdziesz odzyskać dusz tylko pójdziesz w nexus to te dusze przepadają. @mozi No nie przepadają XD Przepadna wtedy gdy zginiesz drugi raz i nie zbierzesz dusz. Wracać możesz ile razy chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 296 Opublikowano 10 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2021 3 godziny temu, mozi napisał: No nie przepadają XD Przepadna wtedy gdy zginiesz drugi raz i nie zbierzesz dusz. Wracać możesz ile razy chcesz. O kurwa XD Ja 40 godzin w bloodborne przegrałem będąc przekonanym że po powrocie do snu tropiciela tracę tętnienia które spadły jak mnie zabili i zawsze próbowałem je na oparach odzyskać. A można było wrócić i się doposażyć ze schowka. Kilka stron temu pytałem czy w DS jest jak w BB z tymi powrotami i ktoś napisał że jest tak samo. No i jest. Ja jebie - to wiele zmienia. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 408 Opublikowano 11 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2021 No zmienia XD Dużą część mechaniki gry xd Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 11 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2021 W 4-1 mialem zadanie poboczne i teraz gosc chce mnie ubic, jak robaka. Czy moge go zaciukac, bo obawiam sie ze spadnie mi tendencja postaci ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 639 Opublikowano 11 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2021 Nom raczej spadnie Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 296 Opublikowano 11 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2021 Pająk padł za 3 razem. Faktycznie leszcz jak się podejdzie blisko. Tarcza praktycznie całkowicie chroni przed atakiem z bliska. Teraz lece więzenie 3.1 - ktoś tu pisał żeby tak grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi