MEVEK 3 440 Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Godzinę temu, izon napisał: Boss na bagnach to jakiś trubo easy mode:D Parę fireballów i po wszystkim W ogóle robi mi się trochę smutno bo w zasadzie już tylko kilku Bossów mi zostało do końca gry:( Dacie jakieś rady jak zajebać smokom te przedmioty w Bolaterii tak żeby nie ulec spopieleniu ?:D Możesz go zaciukać zaraz w 1 -2 na pierwszym moście, albo doprowadzić świat do PWT to w tedy znikną Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 996 Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 1 godzinę temu, MEVEK napisał: Możesz go zaciukać zaraz w 1 -2 na pierwszym moście, albo doprowadzić świat do PWT to w tedy znikną Super, będę się bawić:) w 1-2 to wtedy jak nadlatuje na most i zieje ogniem? Rozumiem, ze w takim wypadku trzeba naparzać dziada na dystans?:D Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Wchodzisz chyba na pierwsza baszte i strzaly albo magia przez 15min. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 3 godziny temu, izon napisał: Super, będę się bawić:) w 1-2 to wtedy jak nadlatuje na most i zieje ogniem? Rozumiem, ze w takim wypadku trzeba naparzać dziada na dystans?:D zaraz na pierwszym moście masz spalone ciała. Zdaje sie ze z tego pierwszego po prawej kosisz go mieczem jak nadleci. Musisz wyczuć timing i miejscowke najlepsza dla Ciebie i spokojnie ze 2 ciecia mu zadajesz za każdym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 No tak @mozi masz tutaj material ... Spoiler https://youtu.be/arF5UEU21CY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 996 Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 No i przeszedłem. Mam odczucie wielkiej pustki:) Chyba pora dać drugą szansę Bloodbornowi, czuję się bardziej przygotowany, niż przy pierwszym podejściu 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Po 60 klateczkach 30 z lipnym framepaceingiem może razić.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 996 Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Godzinę temu, Schranz1985 napisał: Po 60 klateczkach 30 z lipnym framepaceingiem może razić. Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Ciężko w chuj, choc gameplay i klimat zacny. Ta gra zasługuje na conajmniej solidny remaster i chyba na takowy poczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Niestety czuję, że się szybko boosta BB nie doczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Z tego co wiem to zlota moneta wypada tylko z grubych oficerow. Mozna ja znalezc gdzies jeszcze? Musze zamienic monete na pierscien u srok, ale wpierw musze ja znalezc a to juz moje 3 przejscie Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Najszybciej jest ją chyba farmić na Oficerze za wybuchającymi wagonikami w kopalni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Wciaz lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 336 Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Dojebalem sobie dragonsworda do +4. Ludojady padły na strzała. Ale skąd wziąć bryle smoczego kamienia? Szukam i nigdzie nie ma. W kopalniach jedyne co wypada z tych ognistych żółwi to odłamki smoczego kamienia ale brył nie ma. One mogą być ograniczone? Potrzebuje żeby DS dobić do +5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Bryla to jest chunk? Jesli tak to one dropia ale rzadziej. Musisz polazic po 2-x. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 336 Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Godzinę temu, Mejm napisał: Bryla to jest chunk? Jesli tak to one dropia ale rzadziej. Musisz polazic po 2-x. No tylko tam łażę, nigdzie indziej nie ma smoczych kamieni. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Ciekawe czy moglbym ci dropnac online w zamian za zlota monete? Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 336 Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Godzinę temu, MEVEK napisał: Ciekawe czy moglbym ci dropnac online w zamian za zlota monete? Nie mam pojęcia. Pytanie czy mam złota monetę ? Do czego jest potrzebna ? Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Godzinę temu, LiŚciu napisał: Nie mam pojęcia. Pytanie czy mam złota monetę ? Do czego jest potrzebna ? Do wymiany na pierscien. Mozna sprobowac pod wieczor sie polaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 336 Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Ok, najpierw zobacze czy mam złotą monetę na wymiane. Ja moge około 22 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 No ja mam: 26 odłamków, 10 brył i 3 czyste smocze kamienie. Jest o co walczyć. Załatwiaj złotą monetę. Ale juz! Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 336 Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 49 minut temu, MEVEK napisał: No ja mam: 26 odłamków, 10 brył i 3 czyste smocze kamienie. Jest o co walczyć. Załatwiaj złotą monetę. Ale juz! Nie mam złotej monety. Przejrzałem wszystko i ekwipunej i magazyn w spójni. Musiałem nigdzie nie znaleźć tego przedmiiotu. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 46 minut temu, LiŚciu napisał: Nie mam złotej monety. Przejrzałem wszystko i ekwipunej i magazyn w spójni. Musiałem nigdzie nie znaleźć tego przedmiiotu. Wypada tylko z grubych policjantow co zazwyczaj strzelaja ogniem, czasem bija batem czyb toporem. Jeden jest zaraz w 2 - 2 zaraz za wagonikami po lewej, ale nie chce mi dropnac monety. Rzadki towar Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 336 Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Teraz, MEVEK napisał: Wypada tylko z grubych policjantow co zazwyczaj strzelaja ogniem, czasem bija batem czyb toporem. Jeden jest zaraz w 2 - 2 zaraz za wagonikami po lewej, ale nie chce mi dropnac monety. Rzadki towar Tago co jest w 2-2 ubiłem już z 20 raazy bo jest na początku drogi a tam biegam od dwóch dni czły czas za kamieniami. Jedynie co z niego wypada to zawsze trawa żółta x2. Nigdy nic innego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 24 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 @LiŚciu - załóż Providential Ring , dobrze byłoby też mieć PBWT, bowiem na jaśniejszej będą przedmioty leczące wypadały, a ciemniejsza tendencja sprzyja bardziej tym bardzo rzadkim przedmiotom, a takim jest złota moneta. Następnie w Stonefang Tunnel (2-2), tak jak radził MEVEK, biegniesz następujący sposób: prosto, lewo przez tunel omijając przy tym wagoniki. Gruby oficer jest na jego końcu, powinieneś się z nim szybko uporać. Zgarniasz co daje, jeżeli nie jest to złota moneta, to skaczesz w dół (dobrze opuścić platformę uprzednio). Cała akcja to okolice 44 sek. Następnie szybki powrót do punktu kontrolnego i powtarzasz do znudzenia wspomnianą czynność. Niestety przy takim schemacie to kilkanaście, może nawet kilkadziesiąt prób. Na pocieszenie powiem, że farma pure bladestone na trzecim PS z tymi loooadingami, to był koszmar. Tu wystarczy nieco cierpliwości. W każdym razie powiedzenia. Ja również poświęciłem dobre pół godziny na farmę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 336 Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Prawda jest taka że mi zalezy na bryle smoczego kamienia a nie złotej monecie. Mevek pewnie skorzysta z tip-a prędzej bo chyba do platyny tej monety potrzebuje Niemniej jednak dzięki, nie wiedziałem że ten pierścień pomaga na dropienie przedmiotów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi