Opublikowano 17 marca 20214 l W dniu 17.03.2021 o 10:52, izon napisał(a): Boss na bagnach to jakiś trubo easy mode:D Parę fireballów i po wszystkim W ogóle robi mi się trochę smutno bo w zasadzie już tylko kilku Bossów mi zostało do końca gry:( Dacie jakieś rady jak zajebać smokom te przedmioty w Bolaterii tak żeby nie ulec spopieleniu ?:D Możesz go zaciukać zaraz w 1 -2 na pierwszym moście, albo doprowadzić świat do PWT to w tedy znikną
Opublikowano 17 marca 20214 l W dniu 17.03.2021 o 12:15, MEVEK napisał(a): Możesz go zaciukać zaraz w 1 -2 na pierwszym moście, albo doprowadzić świat do PWT to w tedy znikną Super, będę się bawić:) w 1-2 to wtedy jak nadlatuje na most i zieje ogniem? Rozumiem, ze w takim wypadku trzeba naparzać dziada na dystans?:D
Opublikowano 17 marca 20214 l W dniu 17.03.2021 o 14:13, izon napisał(a): Super, będę się bawić:) w 1-2 to wtedy jak nadlatuje na most i zieje ogniem? Rozumiem, ze w takim wypadku trzeba naparzać dziada na dystans?:D zaraz na pierwszym moście masz spalone ciała. Zdaje sie ze z tego pierwszego po prawej kosisz go mieczem jak nadleci. Musisz wyczuć timing i miejscowke najlepsza dla Ciebie i spokojnie ze 2 ciecia mu zadajesz za każdym razem.
Opublikowano 19 marca 20214 l No tak @mozi masz tutaj material ... Pokaż ukrytą zawartość https://youtu.be/arF5UEU21CY
Opublikowano 19 marca 20214 l No i przeszedłem. Mam odczucie wielkiej pustki:) Chyba pora dać drugą szansę Bloodbornowi, czuję się bardziej przygotowany, niż przy pierwszym podejściu
Opublikowano 19 marca 20214 l Po 60 klateczkach 30 z lipnym framepaceingiem może razić.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 19 marca 20214 l W dniu 19.03.2021 o 17:07, Schranz1985 napisał(a): Po 60 klateczkach 30 z lipnym framepaceingiem może razić. Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Ciężko w chuj, choc gameplay i klimat zacny. Ta gra zasługuje na conajmniej solidny remaster i chyba na takowy poczekam.
Opublikowano 21 marca 20214 l Z tego co wiem to zlota moneta wypada tylko z grubych oficerow. Mozna ja znalezc gdzies jeszcze? Musze zamienic monete na pierscien u srok, ale wpierw musze ja znalezc a to juz moje 3 przejscie
Opublikowano 21 marca 20214 l Najszybciej jest ją chyba farmić na Oficerze za wybuchającymi wagonikami w kopalni.
Opublikowano 24 marca 20214 l Dojebalem sobie dragonsworda do +4. Ludojady padły na strzała. Ale skąd wziąć bryle smoczego kamienia? Szukam i nigdzie nie ma. W kopalniach jedyne co wypada z tych ognistych żółwi to odłamki smoczego kamienia ale brył nie ma. One mogą być ograniczone? Potrzebuje żeby DS dobić do +5.
Opublikowano 24 marca 20214 l Bryla to jest chunk? Jesli tak to one dropia ale rzadziej. Musisz polazic po 2-x.
Opublikowano 24 marca 20214 l W dniu 24.03.2021 o 10:02, Mejm napisał(a): Bryla to jest chunk? Jesli tak to one dropia ale rzadziej. Musisz polazic po 2-x. No tylko tam łażę, nigdzie indziej nie ma smoczych kamieni.
Opublikowano 24 marca 20214 l W dniu 24.03.2021 o 12:18, MEVEK napisał(a): Ciekawe czy moglbym ci dropnac online w zamian za zlota monete? Nie mam pojęcia. Pytanie czy mam złota monetę ? Do czego jest potrzebna ?
Opublikowano 24 marca 20214 l W dniu 24.03.2021 o 13:28, LiŚciu napisał(a): Nie mam pojęcia. Pytanie czy mam złota monetę ? Do czego jest potrzebna ? Do wymiany na pierscien. Mozna sprobowac pod wieczor sie polaczyc.
Opublikowano 24 marca 20214 l No ja mam: 26 odłamków, 10 brył i 3 czyste smocze kamienie. Jest o co walczyć. Załatwiaj złotą monetę. Ale juz!
Opublikowano 24 marca 20214 l W dniu 24.03.2021 o 18:07, MEVEK napisał(a): No ja mam: 26 odłamków, 10 brył i 3 czyste smocze kamienie. Jest o co walczyć. Załatwiaj złotą monetę. Ale juz! Nie mam złotej monety. Przejrzałem wszystko i ekwipunej i magazyn w spójni. Musiałem nigdzie nie znaleźć tego przedmiiotu.
Opublikowano 24 marca 20214 l W dniu 24.03.2021 o 18:58, LiŚciu napisał(a): Nie mam złotej monety. Przejrzałem wszystko i ekwipunej i magazyn w spójni. Musiałem nigdzie nie znaleźć tego przedmiiotu. Wypada tylko z grubych policjantow co zazwyczaj strzelaja ogniem, czasem bija batem czyb toporem. Jeden jest zaraz w 2 - 2 zaraz za wagonikami po lewej, ale nie chce mi dropnac monety. Rzadki towar
Opublikowano 24 marca 20214 l W dniu 24.03.2021 o 19:47, MEVEK napisał(a): Wypada tylko z grubych policjantow co zazwyczaj strzelaja ogniem, czasem bija batem czyb toporem. Jeden jest zaraz w 2 - 2 zaraz za wagonikami po lewej, ale nie chce mi dropnac monety. Rzadki towar Tago co jest w 2-2 ubiłem już z 20 raazy bo jest na początku drogi a tam biegam od dwóch dni czły czas za kamieniami. Jedynie co z niego wypada to zawsze trawa żółta x2. Nigdy nic innego.
Opublikowano 24 marca 20214 l Autor @LiŚciu - załóż Providential Ring , dobrze byłoby też mieć PBWT, bowiem na jaśniejszej będą przedmioty leczące wypadały, a ciemniejsza tendencja sprzyja bardziej tym bardzo rzadkim przedmiotom, a takim jest złota moneta. Następnie w Stonefang Tunnel (2-2), tak jak radził MEVEK, biegniesz następujący sposób: prosto, lewo przez tunel omijając przy tym wagoniki. Gruby oficer jest na jego końcu, powinieneś się z nim szybko uporać. Zgarniasz co daje, jeżeli nie jest to złota moneta, to skaczesz w dół (dobrze opuścić platformę uprzednio). Cała akcja to okolice 44 sek. Następnie szybki powrót do punktu kontrolnego i powtarzasz do znudzenia wspomnianą czynność. Niestety przy takim schemacie to kilkanaście, może nawet kilkadziesiąt prób. Na pocieszenie powiem, że farma pure bladestone na trzecim PS z tymi loooadingami, to był koszmar. Tu wystarczy nieco cierpliwości. W każdym razie powiedzenia. Ja również poświęciłem dobre pół godziny na farmę.
Opublikowano 24 marca 20214 l Prawda jest taka że mi zalezy na bryle smoczego kamienia a nie złotej monecie. Mevek pewnie skorzysta z tip-a prędzej bo chyba do platyny tej monety potrzebuje Niemniej jednak dzięki, nie wiedziałem że ten pierścień pomaga na dropienie przedmiotów.