Opublikowano 9 maja 20213 l Nie do końca. Jak przyjdzie jego kolej to ona go pominie i każe Ci dojechac kolejnego z listy.
Opublikowano 9 maja 20213 l Właśnie mi cały czas mówi, że mam go ubić i że to klarowne zadanie Może muszę wykończyć wiernych z Nexusa? Zabiłem póki co tego jednego płaczka, co lamentował, że Jerzy leży w dziurze.
Opublikowano 9 maja 20213 l 21 minut temu, mozi napisał: Nie do końca. Jak przyjdzie jego kolej to ona go pominie i każe Ci dojechac kolejnego z listy. Mi sie wydaje, ze to by zadzialalo gdyby zabil go w Nexusie zanim w ogole odpalilby questa Mefisto. A on zabil go w tej dziurze. I w sumie dlaczego? xD
Opublikowano 9 maja 20213 l 2 godziny temu, Wiolku napisał: Właśnie mi cały czas mówi, że mam go ubić i że to klarowne zadanie Może muszę wykończyć wiernych z Nexusa? Zabiłem póki co tego jednego płaczka, co lamentował, że Jerzy leży w dziurze. A czy w nexusie zabiłeś wszystkich npc niego? Jeśli on nie dotarł do nexusa powinen Ci kazać lać następnego. Dojedź jego ucznia i tą lole co siedzi obok i zobacz.
Opublikowano 10 maja 20213 l Pomysł na walkę z Old Monkiem niezły, ale tani jak skurczysyn. Dwa razy trafiłem na tego samego typa, od którego zaraz po wejściu przez mgłę dostawałem backstaba, a potem byłem gwałcony Firestormem Przeszedłem na offline i już było w porządku. Dużo tu pewnie zależy od "etyki" drugiego gracza. A wiadomo dlaczego pewne phantomy nie znikają nawet po ich ubiciu? Np. ci Cthulhu przed mnichem?
Opublikowano 10 maja 20213 l Bo to nie phantomy tylko normalni przeciwnicy. Im dalej w black world tendency to jest ich więcej - tak 5.2 na Ciebie patrzę.
Opublikowano 10 maja 20213 l Ja idę wszędzie na PWWT, także uff, bo Cthulhu na schodach są trudniejsi niż bossowie xd A, no i Pure Bladestone wypadł mi za pierwszym razem, czuję dobrze miecz.
Opublikowano 10 maja 20213 l Cthulu ciężcy tylko w 3.1 bo małe korytarze. Na schodach banał bo paraliżujący prąd ma krótki zasięg a po nim zawsze rush-ują a laserem wala tylko z daleka wiec praktycznie nigdy bo jak cię zobaczą to już jest za blisko. Edytowane 10 maja 20213 l przez LiŚciu
Opublikowano 11 maja 20213 l No ale zginęło się pary razy bo te schody w 3-3 to przegiecie. Tym bardziej jak się dostaje na dzień dobry firestorma po przejściu przez mgłę.
Opublikowano 11 maja 20213 l No i skończyłem! Piękna gra, ale w moim rankingu serii Soulsborne nadal za Bloodborne. Najtrudniejsi bossowie? Flamelurker i Demon God, bo zginąłem na nim najwięcej razy XD Allant padł za pierwszym razem (aż się zdziwiłem, że taki prosty, nie używałem w tej walce magii praktycznie w ogóle). 5-2 ty kurwo jebana, najgorsze levele w Soulsach, klasycznie. Ogólnie gierka jest chyba najłatwiejsza z serii i najuczciwsza. Pięknie zrobiony remake, next-genowość widać na każdym kroku, no miazgunia!
Opublikowano 12 maja 20213 l Gram szlachcicem i jestem obecnie na etapie 3-1. Głównie naparzam magią, ale używam też dużo szybkich miecz, których mam dwa - estok i bułat. Mogę je śmiało ulepszać, czy zachowywać kamienie na coś lepszego?
Opublikowano 16 czerwca 20213 l ciekawostka: w bazie danych istnieje wersja gry na poprzednią generacje
Opublikowano 17 czerwca 20213 l Zacząłem moje przygodę z DS. Wybrałem klasę barbarzyńcy , znalazłem bastard sword I chciałem upgrade zrobić ale nie mam materiałów. Skąd znaleźć materiały na upgrade tego miecza?, w nexusie też dziadek ma axa za półtora tysiąca dusz, jeszcze nie pokonałem żadnego bossa bo chciałem wyfarmic jakiś gear na tych początkowych fazach i oznajmić się z mechanika gry. Ten Kowal w nexusie będzie miał nowy gear jak będę przechodził dalej grę ?
Opublikowano 17 czerwca 20213 l Kowala olej, lepszy gear znajdziesz w levelach. Swiat 2-1 i ogolnie 2-x to jest glowne zrodlo surowcow. Najlepiej sie tam udac po pokananiu bossow w 1-1 i 1-2. No chyba, ze mocno nie domagasz to po 1-1 idz na 2-1.
Opublikowano 17 czerwca 20213 l Celowo nie wchodzę w wątek aby sobie nic nie zaspojlerowac, ale już myślałem ze mnie coś zaraz trafi. Przyzwyczajony ze lokacje gra się 1.1 1.2 itd to z powyższego okazuje się ze lepiej iść na 2.1. Sam chyba na to bym nie wpadł ( zakładałem ze jak nie potrafię 1.2 to 2.1 to w ogole będzie miazga), a na 1.2 mnie ten „ogień” poniewiera ze myślałem ze ze mną jest już coś nie halo. Jutro kolejne podejście Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Opublikowano 17 czerwca 20213 l Grę ukończyłem, zrobiłem dwa zakończenia, chyba czas zabrać się za platynkę Tylko czy robić to z NG+ (chyba wymagane jest aby zdobyć wszystkie zaklęcia?) Platyna w Sekiro i BB chyba nie przygotowała mnie w pełni do DeS
Opublikowano 17 czerwca 20213 l Remake Demonsów to najlepsze co wyprodukowało studio Bluepoint studio dla Sony.
Opublikowano 18 czerwca 20213 l 14 godzin temu, KarolJanuszGejmingu napisał: Zacząłem moje przygodę z DS. Wybrałem klasę barbarzyńcy , znalazłem bastard sword I chciałem upgrade zrobić ale nie mam materiałów. Skąd znaleźć materiały na upgrade tego miecza?, w nexusie też dziadek ma axa za półtora tysiąca dusz, jeszcze nie pokonałem żadnego bossa bo chciałem wyfarmic jakiś gear na tych początkowych fazach i oznajmić się z mechanika gry. Ten Kowal w nexusie będzie miał nowy gear jak będę przechodził dalej grę ? Musisz pokonac bossa w 1-1 żeby wogole podnieść level i moc się przenieść do np 2-1. Sugeruje poszukać na początku 2-1 topora i w niego inwestować.
Opublikowano 18 czerwca 20213 l 1 minute ago, mozi said: Musisz pokonac bossa w 1-1 żeby wogole podnieść level i moc się przenieść do np 2-1. Sugeruje poszukać na początku 2-1 topora i w niego inwestować. Cześć właśnie wczoraj, pokonałem dwa bossy w tym zamku,teraz jestem na takiej pustyni mam upgrade Axa+4 ale i tak zadaje mało DMG nim. Albo te stwory tam silniejsze. Chyba muszę ładować więcej umiejętności w siłę,bo narazie wszystko ładowałem w endurance bo szybki się męczyłem. Jeszcze jedno pytanie o co chodzi z tym typem broni, że czasami mam komunikat,że moja postać nie potrafi grać tym typem broni o co chodzi? Wybrałem zła klasę czy mam za mało pkt w siły? To była włócznia
Opublikowano 18 czerwca 20213 l Każda broń ma wymagania co do statystyk. Musisz posiadac określony level danej statystki żeby móc używać broni i oczywiście każda broń ma też coś takiego jak skalowanie. Poszukaj w tym temacie pisalem już o tym.
Opublikowano 18 czerwca 20213 l 37 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał: teraz jestem na takiej pustyni mam upgrade Axa+4 ale i tak zadaje mało DMG nim. Pustyni? Kopalnia, 2-1? Tam przeciwnicy sa wrazliwi na magie wiec musisz pokombinowac cos z tym. Od biedy wez crescent falchion z 4-1 pilnowany przez czerwonookiego szkieletora z dwoma katanami w poblizu drugiej bramy w murach.
Opublikowano 18 czerwca 20213 l 10 minutes ago, Mejm said: Pustyni? Kopalnia, 2-1? Tam przeciwnicy sa wrazliwi na magie wiec musisz pokombinowac cos z tym. Od biedy wez crescent falchion z 4-1 pilnowany przez czerwonookiego szkieletora z dwoma katanami w poblizu drugiej bramy w murach. Tak 2-1 taka kopalnia,ale ja gram wiejskim barbarzyńskim głupkiem on nie potrafi czarować,no nic będę ich sposobem brał.
Opublikowano 18 czerwca 20213 l Nie musisz czarowac. Mozesz uzywac broni ktora zadaje obrazenia od magii, jesli masz staty. Tak jak ten mieczyk z 4-1.