Skocz do zawartości

Demon's Souls Remake

Featured Replies

Opublikowano

Takie ciemne gierki to na OLEDach wyglądają bajecznie. 

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 189,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ocho spece gamingu przyszli oceniac gre na filmikach z YT. Super. Spyerdalac do wc w podskokach. 

• Kupiłem ze względu na sentyment do DSa z ps3 (wersje amerykańską miałem).  (ta gra w ruchu wygląda jeszcze lepiej).   Gra odświeżona została na dyche! Graficznie to jest orgazm w w

Opublikowano

Wygląda super ten remake, ale szkoda, że to tylko remake. Chciałbym tak wygladające Bloodborne 2 w 60fps 530391217452744714.png?v=1

Opublikowano
14 godzin temu, Ludwes napisał:

kto napisał, że wygląda średnio? 

chorywariat porównał do dimejka Prince of Persia. Ciężki przypadek.

Opublikowano

Wygląda naprawdę porządnie, ale w youtubowej jakości to mi dupy nie urwało szczerze mówiąc.

Opublikowano

Zabawne, że remake wygląda najlepiej z obecnych tytułów, ale ja się cieszę;) Niezły smaczek, że zaczęli od animacji przeskakiwania przez przeszkodę, ta mechanika chyba nie załapała się do darków. Jednak jest system seller day one.

Opublikowano

Normalnie w tamtym miejscu był item i trzeba było spaść w dół a tutaj widać drabinę dodatkowo. Ciekawe czy to na potrzeby pokazu czy będzie dużo zmian w samej grze.

Opublikowano

Już po tym gameplayu można powiedzieć, że dużo - dodali roślinność w jednym miejscu, tam gdzie była tylko dziura do innego pomieszczenia, teraz otwarta brama z kolcami itp. Niesamowicie goło wygląda OG teraz.

Edytowane przez aph

Opublikowano
3 minuty temu, aph napisał:

Już po tym gameplayu można powiedzieć, że dużo - dodali roślinność w jednym miejscu, tam gdzie była tylko dziura do innego pomieszczenia, teraz otwarta brama z kolcami itp.

ale ja nie o upiększaczach bo pewnie drabina o której pisałem ma takie samo zadanie(tam się nie ma po co wracać) tylko czy będą jakieś zmiany w budowie lokacji i rozstawieniu itemów i mobów. 

Opublikowano

No ten remake ma tylko chorą ilość detali,  zaawansowany ray tracing, błyskawiczny loading, tesalacje i inne (pipi)e muje, które powinny być i to już jako launch title.

Opublikowano

Zapewne tak, tak samo jak brak hudu... przecież to pokaz, w strzelanki też tak grasz jak na pokazach? Kamera napewno będzie "normalna"  a jeżeli nawet nie to jestem przekonany, że w opcjach będzie można ją ustawić po staremu. 

Chyba z 4 raz oglądam ten "trailer" i mój oledzik będzie płakał kiedy będzie wyświetlał DS-a:banderas:

Kurna, gdybym nie musiał wydawać wszystkich oszczędności w najbliższych dniach/tygodniach to ps5 z demonami wjechałby na pełnej

Opublikowano

Pięknie się ta gierka prezentuje :obama: Aż serce boli ,że tylko na PS5. Mam nadzieje ,że po jakimś czasie wydadzą to na PC w ramach reklamy marki playstation xd Jak nie to za jakiś czas kupi się konsolę żeby ograć tego sztosa. 

Opublikowano

No ładny burdel się w temacie zrobił. 

Gierka jednak ma być exem PS5, więc cóż... może kiedyś zagram. Nie pali się. 

Opublikowano

Obejrzałem ten trailer w normalnej jakości. Gra wygląda słabiutko. Grafika plastelinowa i kolorowa, detekcja kolizji i fizyka skiepszczona co zauważy każdy kto grał w soulsy. Można się było spodziewać grę robią jacyś wyrobnicy, a nie bogowie z From. Jeszcze gdyby to było 150 zł na premierę to można by się zastanowić ale 360 trochę dużo jak za gorszą wersję tej gry.

Edytowane przez devilbot

Opublikowano

To skiepszczenie o którym mówisz to nie jest po prostu surowość pierwszych Soulsów? To jest wciąż remaster najbardziej „prymitywnej” mechanicznie części serii.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Nawet jeżeli tak to w pełnoprawnym remaku mogli wyrównać w górę.

Opublikowano

Mnie najbardziej nie pasuje ta nowa Deep Downowa kamera coś czuję, że będą z nią problemy. W pierwotnej fazie Demon's Souls były screenshoty z podobnego ujęcia jednak z niej zrezygnowali.

Graficznie nie ma opadu szczęki ale gra na pewno brzydka nie jest.

Opublikowano

Jak graficznie nie ma opadu szczeny to ja wysiadam xD

Opublikowano

No ta kamera w ciasnych korytarzach to :) a w ogóle co będzie z MP jak dodali jakieś z dupy przeskakiwanie przez płotek i co iframes chyba że to pod tutorial na pokaz tylko. 

Opublikowano

Zależy wchodząc po drabinie w oryginalnym Demon's też byłeś technicznie bezbronny a zajmowało to dłużej niż przeskoczenie. Chyba przemyślą strefy gdzie może zaatakować phantom. 

Nowa kamera może być problematyczna przy graniu bez locka chociaż przy większych bossach zmienia się jak w oryginale. Najlepiej jakby dali wybór wtedy nikt by nie płakał.

Opublikowano
24 minuty temu, messer88 napisał:

No ta kamera w ciasnych korytarzach to :) a w ogóle co będzie z MP jak dodali jakieś z dupy przeskakiwanie przez płotek i co iframes chyba że to pod tutorial na pokaz tylko. 

Przeskakiwanie przez płotki/niskie murki, było w oryginale :)

Opublikowano

Wiele osób nie pamięta, ba nawet ani razu nie korzystało lub też nie wiedziało, że można coś takiego robić. Dlatego też pewnie dodali taką przeszkodę do pokonania w sekcji tutorialowej.