mozi 1 977 Opublikowano 9 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2021 Nie do końca. Jak przyjdzie jego kolej to ona go pominie i każe Ci dojechac kolejnego z listy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 9 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2021 Właśnie mi cały czas mówi, że mam go ubić i że to klarowne zadanie Może muszę wykończyć wiernych z Nexusa? Zabiłem póki co tego jednego płaczka, co lamentował, że Jerzy leży w dziurze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 9 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2021 21 minut temu, mozi napisał: Nie do końca. Jak przyjdzie jego kolej to ona go pominie i każe Ci dojechac kolejnego z listy. Mi sie wydaje, ze to by zadzialalo gdyby zabil go w Nexusie zanim w ogole odpalilby questa Mefisto. A on zabil go w tej dziurze. I w sumie dlaczego? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 613 Opublikowano 9 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2021 Niemodna fryzura? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 9 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2021 2 godziny temu, Wiolku napisał: Właśnie mi cały czas mówi, że mam go ubić i że to klarowne zadanie Może muszę wykończyć wiernych z Nexusa? Zabiłem póki co tego jednego płaczka, co lamentował, że Jerzy leży w dziurze. A czy w nexusie zabiłeś wszystkich npc niego? Jeśli on nie dotarł do nexusa powinen Ci kazać lać następnego. Dojedź jego ucznia i tą lole co siedzi obok i zobacz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2021 Pomysł na walkę z Old Monkiem niezły, ale tani jak skurczysyn. Dwa razy trafiłem na tego samego typa, od którego zaraz po wejściu przez mgłę dostawałem backstaba, a potem byłem gwałcony Firestormem Przeszedłem na offline i już było w porządku. Dużo tu pewnie zależy od "etyki" drugiego gracza. A wiadomo dlaczego pewne phantomy nie znikają nawet po ich ubiciu? Np. ci Cthulhu przed mnichem? Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 10 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2021 Bo to nie phantomy tylko normalni przeciwnicy. Im dalej w black world tendency to jest ich więcej - tak 5.2 na Ciebie patrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2021 Ja idę wszędzie na PWWT, także uff, bo Cthulhu na schodach są trudniejsi niż bossowie xd A, no i Pure Bladestone wypadł mi za pierwszym razem, czuję dobrze miecz. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 317 Opublikowano 10 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2021 (edytowane) Cthulu ciężcy tylko w 3.1 bo małe korytarze. Na schodach banał bo paraliżujący prąd ma krótki zasięg a po nim zawsze rush-ują a laserem wala tylko z daleka wiec praktycznie nigdy bo jak cię zobaczą to już jest za blisko. Edytowane 10 maja 2021 przez LiŚciu Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 11 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2021 No ale zginęło się pary razy bo te schody w 3-3 to przegiecie. Tym bardziej jak się dostaje na dzień dobry firestorma po przejściu przez mgłę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2021 No i skończyłem! Piękna gra, ale w moim rankingu serii Soulsborne nadal za Bloodborne. Najtrudniejsi bossowie? Flamelurker i Demon God, bo zginąłem na nim najwięcej razy XD Allant padł za pierwszym razem (aż się zdziwiłem, że taki prosty, nie używałem w tej walce magii praktycznie w ogóle). 5-2 ty kurwo jebana, najgorsze levele w Soulsach, klasycznie. Ogólnie gierka jest chyba najłatwiejsza z serii i najuczciwsza. Pięknie zrobiony remake, next-genowość widać na każdym kroku, no miazgunia! Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 782 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 Gram szlachcicem i jestem obecnie na etapie 3-1. Głównie naparzam magią, ale używam też dużo szybkich miecz, których mam dwa - estok i bułat. Mogę je śmiało ulepszać, czy zachowywać kamienie na coś lepszego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 4 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 623 Opublikowano 16 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2021 ciekawostka: w bazie danych istnieje wersja gry na poprzednią generacje Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 469 Opublikowano 17 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2021 Zacząłem moje przygodę z DS. Wybrałem klasę barbarzyńcy , znalazłem bastard sword I chciałem upgrade zrobić ale nie mam materiałów. Skąd znaleźć materiały na upgrade tego miecza?, w nexusie też dziadek ma axa za półtora tysiąca dusz, jeszcze nie pokonałem żadnego bossa bo chciałem wyfarmic jakiś gear na tych początkowych fazach i oznajmić się z mechanika gry. Ten Kowal w nexusie będzie miał nowy gear jak będę przechodził dalej grę ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 17 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2021 Kowala olej, lepszy gear znajdziesz w levelach. Swiat 2-1 i ogolnie 2-x to jest glowne zrodlo surowcow. Najlepiej sie tam udac po pokananiu bossow w 1-1 i 1-2. No chyba, ze mocno nie domagasz to po 1-1 idz na 2-1. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
eloszki 109 Opublikowano 17 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2021 Celowo nie wchodzę w wątek aby sobie nic nie zaspojlerowac, ale już myślałem ze mnie coś zaraz trafi. Przyzwyczajony ze lokacje gra się 1.1 1.2 itd to z powyższego okazuje się ze lepiej iść na 2.1. Sam chyba na to bym nie wpadł ( zakładałem ze jak nie potrafię 1.2 to 2.1 to w ogole będzie miazga), a na 1.2 mnie ten „ogień” poniewiera ze myślałem ze ze mną jest już coś nie halo. Jutro kolejne podejście Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
iNETSTAR 52 Opublikowano 17 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2021 Grę ukończyłem, zrobiłem dwa zakończenia, chyba czas zabrać się za platynkę Tylko czy robić to z NG+ (chyba wymagane jest aby zdobyć wszystkie zaklęcia?) Platyna w Sekiro i BB chyba nie przygotowała mnie w pełni do DeS Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisper_of_Ice 44 Opublikowano 17 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2021 Remake Demonsów to najlepsze co wyprodukowało studio Bluepoint studio dla Sony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 18 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 14 godzin temu, KarolJanuszGejmingu napisał: Zacząłem moje przygodę z DS. Wybrałem klasę barbarzyńcy , znalazłem bastard sword I chciałem upgrade zrobić ale nie mam materiałów. Skąd znaleźć materiały na upgrade tego miecza?, w nexusie też dziadek ma axa za półtora tysiąca dusz, jeszcze nie pokonałem żadnego bossa bo chciałem wyfarmic jakiś gear na tych początkowych fazach i oznajmić się z mechanika gry. Ten Kowal w nexusie będzie miał nowy gear jak będę przechodził dalej grę ? Musisz pokonac bossa w 1-1 żeby wogole podnieść level i moc się przenieść do np 2-1. Sugeruje poszukać na początku 2-1 topora i w niego inwestować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 469 Opublikowano 18 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 1 minute ago, mozi said: Musisz pokonac bossa w 1-1 żeby wogole podnieść level i moc się przenieść do np 2-1. Sugeruje poszukać na początku 2-1 topora i w niego inwestować. Cześć właśnie wczoraj, pokonałem dwa bossy w tym zamku,teraz jestem na takiej pustyni mam upgrade Axa+4 ale i tak zadaje mało DMG nim. Albo te stwory tam silniejsze. Chyba muszę ładować więcej umiejętności w siłę,bo narazie wszystko ładowałem w endurance bo szybki się męczyłem. Jeszcze jedno pytanie o co chodzi z tym typem broni, że czasami mam komunikat,że moja postać nie potrafi grać tym typem broni o co chodzi? Wybrałem zła klasę czy mam za mało pkt w siły? To była włócznia Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 18 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 Każda broń ma wymagania co do statystyk. Musisz posiadac określony level danej statystki żeby móc używać broni i oczywiście każda broń ma też coś takiego jak skalowanie. Poszukaj w tym temacie pisalem już o tym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 18 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 37 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał: teraz jestem na takiej pustyni mam upgrade Axa+4 ale i tak zadaje mało DMG nim. Pustyni? Kopalnia, 2-1? Tam przeciwnicy sa wrazliwi na magie wiec musisz pokombinowac cos z tym. Od biedy wez crescent falchion z 4-1 pilnowany przez czerwonookiego szkieletora z dwoma katanami w poblizu drugiej bramy w murach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 469 Opublikowano 18 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 10 minutes ago, Mejm said: Pustyni? Kopalnia, 2-1? Tam przeciwnicy sa wrazliwi na magie wiec musisz pokombinowac cos z tym. Od biedy wez crescent falchion z 4-1 pilnowany przez czerwonookiego szkieletora z dwoma katanami w poblizu drugiej bramy w murach. Tak 2-1 taka kopalnia,ale ja gram wiejskim barbarzyńskim głupkiem on nie potrafi czarować,no nic będę ich sposobem brał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 18 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2021 Nie musisz czarowac. Mozesz uzywac broni ktora zadaje obrazenia od magii, jesli masz staty. Tak jak ten mieczyk z 4-1. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi