Czezare 1 450 Opublikowano 30 lipca 2022 Opublikowano 30 lipca 2022 4 godziny temu, stoodio napisał: Nic z tych rzeczy - mnie ta brama się otworzyła po Tower Knightcie (smok zabity). Może zginąłeś w ciele w międzyczasie. Pokaż screen z odcieniem aktualnej tendencji. Zginąłem w ludzkiej powłoce i to nie raz. To był błąd? Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 30 lipca 2022 Opublikowano 30 lipca 2022 Zalezy. Tak jak stoodio napisal, pokaz odcien tendencji, moze okaze sie, ze szybciej otworzysz bramke jak dobijesz do pure black Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 31 lipca 2022 Opublikowano 31 lipca 2022 15 godzin temu, Czezare napisał: Jakie warunki trzeba spełnić, aby w Boletarii osiągnąć pure white tendency? Obaj bossowie udupieni łącznie z czerwonym smokiem, tymczasem boczna furtka wciąż pozostaje zamknięta Każda śmierć w ludzkiej postaci ciągnie Cię w stronę Pure Black. Pod platynę i tak musisz uzyskać oboe skrajne tendencje. Pamiętaj, że jak coś zwalisz to zawsze można zrobić jeszcze ustawkę na inwazję aby uzyskać Pure White. 1 Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 31 lipca 2022 Opublikowano 31 lipca 2022 To nie jest pure white - brak specyficznego błysku. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 31 lipca 2022 Opublikowano 31 lipca 2022 Przecież Czezare to wie bo bramka jest zamknięta 1 Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 31 lipca 2022 Opublikowano 31 lipca 2022 Tutaj nie ma juz co dywagowac. Jak studioo zauwazyl, PWWT da rade zdobyc NIE ginac ani razu w cielesnej postaci w 1-1 i 1-2, ale to juz nieaktualne. Teraz trzeba cisnac inne swiaty zeby w ktoryms zabic ostatniego bossa i wtedy odblokuje sie 1-3 gdzie tez nie mozna zginac w ciele i trzeba pokonac bossa. Nie wiem czy wystarczy na PWWT, powinno. Kliniec xD Granie po polsku to chyba specjalnie sobie utrudnianie zeby nie potrafic znalesc infa na angielskich stronach. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Żeby przekuć mój Długi Miecz u kowala na +8 potrzebuję między innymi trzech brył twardego kamienia (nie wiem jak jest to po angielsku), a mam tylko dwie. Brakuje tylko jednej. Kto lub co to dropi lub gdzie to znaleźć? Niby piszą lub filmiki na jutubie opowiadają, że w Tunelach po zabiciu Pająka i zjechaniu windą na dół jest jaskinia do której się zeskakuje z góry z ok 8-ma uciekającymi jaszczurkami. Byłem tam z 15 razy i żadna nie chce tej bryły wyrzygać, pomimo tego że mam na wyposażeniu pierścień pomagający w znajdowaniu przedmiotów. Ktoś, coś? Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 7 godzin temu, Czezare napisał: Żeby przekuć mój Długi Miecz u kowala na +8 potrzebuję między innymi trzech brył twardego kamienia (nie wiem jak jest to po angielsku), a mam tylko dwie. Brakuje tylko jednej. Kto lub co to dropi lub gdzie to znaleźć? Niby piszą lub filmiki na jutubie opowiadają, że w Tunelach po zabiciu Pająka i zjechaniu windą na dół jest jaskinia do której się zeskakuje z góry z ok 8-ma uciekającymi jaszczurkami. Byłem tam z 15 razy i żadna nie chce tej bryły wyrzygać, pomimo tego że mam na wyposażeniu pierścień pomagający w znajdowaniu przedmiotów. Ktoś, coś? Ty na pewno mówisz o jaszczurkami które znikają? One dropią chunki bo pewnie o te Ci chodzi. Zasadniczo jest tak ze albo znikające jaszczurki albo goście w tunelach ale tyko Ci z płonącymi orezami. Z nich tez dropi z tego co pamietam. Cytuj
Pure Bladestone 151 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Idź na poziom 1-4, jak zabijesz czerwonych fantomów na wejściu to tam za łucznikami jest jaszczurka, dalej idziesz w prawo i jest następna za deskami. Mi one gubiły te twarde bryły, możesz je zabić kilka razy restartując poziom. Tylko ja miałem tam tendencję świata białą, bo to już było po trzecim zabitym bossie. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 A propos kamieni - niesławy Pure Bladestone w remake'u. Trzeci run, chyba jakiś błąd: Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 W remake na bogato dropi ten kamyk. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 2 sztuk z jednego moba nigdy nie miałem, żaden Pure nie wypadał w takiej ilości (ograne Demon's na premierę, wersja NA oraz EU). Zdziwiło mnie zatem, że poszło szybko i jeszcze w hurtowej ilości. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Godzinę temu, mozi napisał: Ty na pewno mówisz o jaszczurkami które znikają? One dropią chunki bo pewnie o te Ci chodzi. Zasadniczo jest tak ze albo znikające jaszczurki albo goście w tunelach ale tyko Ci z płonącymi orezami. Z nich tez dropi z tego co pamietam. No właśnie nie dropią Dropią kamienie różne różniaste w ilościach hurtowych, zwykłe, ostre itp ale brył nie dropią, a zwiedziłem tę pieczarę za czerwonymi fantomami (ich już wyjaśniłem dawno) wiele razy. Zawsze udaje mi się ubić moją ciężką postacią tylko jedną z nich. Reszta się od razu kitra. Kopaczy z czerwonymi oczami nie spotkałem ani razu, a farmiąc dusze zabiłem ich już setki w tej i poprzedniej lokacji (Kuźnie). Niestety, nie pamiętam jak zdobyłem te dwie bryły co mam Nie wiem, może ich odnajdywanie bądź nie jest związane z tendencją. U mnie np Flamerurker jeszcze żyje i to właśnie na spotkanie z nim chcę być maksymalnie dobrze wyekwipowany, a zabił mnie już z 5 razy. Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 24 minuty temu, Czezare napisał: Zawsze udaje mi się ubić moją ciężką postacią tylko jedną z nich. Reszta się od razu kitra. to weź sobie ściągnij wszystko na potrzebę farmy tych kamyków to będziesz szybszy 1 Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 27 minut temu, messer88 napisał: to weź sobie ściągnij wszystko na potrzebę farmy tych kamyków to będziesz szybszy Ewentualnie łuk i thief ring - jedna za drugą padają. 1 Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Chyba sobie cyknę nowa postać bo coś mnie naszło sobie pograć. Może w końcu spróbuję pod INT. Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Pod INT jest bardzo łatwo, większość bosów wygląda jakby była projektowana tylko pod walkę w zwarciu. Tak swoją drogą myślałem ,że gierka szybciej wyjdzie na PC a tutaj do tej pory cisza. Cytuj
mobie 9 Opublikowano 11 sierpnia 2022 Opublikowano 11 sierpnia 2022 Mam problem z pierścieniem sojusznika.Wydaje mi się, że mam postać z tendencją czystej bieli jest ten charakterystyczny błysk i latają jak by gwiazdki. Niezłomny nie daje mi tego pierścienia. Na początku gry "Niezłomny spyta nas, czy pomożemy pokonać Pradawnego, odpowiadamy że tak" oczywiście dałem na tak. Pokonałem 5 czarnych fantomów. Nie zabijałem postaci niezależnych jedynie Yurta z świata 3-2, Miraldy z 1-1, Satsukiego z 4-1 i Garla Vinlanda z 5-3. i starego króla Altana z mauzoleum czy tu jest problem ? Proszę o pomoc. Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 11 sierpnia 2022 Opublikowano 11 sierpnia 2022 Po którym jesteś bossie? Tu może być problem że jesteś już za daleko Cytuj
mobie 9 Opublikowano 12 sierpnia 2022 Opublikowano 12 sierpnia 2022 7 godzin temu, sajmon34 napisał: Po którym jesteś bossie? Tu może być problem że jesteś już za daleko W spójni mam już „dziurę „ jestem po pokonaniu fałszywego króla. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 12 sierpnia 2022 Opublikowano 12 sierpnia 2022 Ano właśnie - jesteś o krok za daleko. Pierścień otrzymujesz przed otwarciem drogi do finału cyklu. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 12 sierpnia 2022 Opublikowano 12 sierpnia 2022 Ale teraz wystarczy, ze zabije ostatniego bossa i zacznie ng+ i pierscien powinien mu wpasc od razu przy rozmowie z Monumentalem kiedy spyta go czy wykona zadanie. Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 20 sierpnia 2022 Opublikowano 20 sierpnia 2022 kurła nigdy im nie wybaczę jak zgwałcili OST w tym rimejku. Totalne barbarzyństwo. wy Wykastrowali z charakteru i ciężaru i zamienili w nudny chór jak w każdych soulsach teraz. I tak z wieloma utworami. Potworność. Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 20 sierpnia 2022 Opublikowano 20 sierpnia 2022 Słychać, że w oryginale nagrywane w garażu u rodziców, a w rimejku już poszły miliony i na bogato. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi