Skocz do zawartości

Horizon II Forbidden West

Sylvan Wielki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
32 minuty temu, Wredny napisał:

Ja będę ogrywał na bazowej PS4 niestety...:frog:

Ale kij z tym, GG to magicy, więc będzie pięknie tak czy siak.

ja też miałem taki plan ale pozbyłem się czwórki, może do momentu all black bydleciątka/slimki/pro gra stanieje :cebula:

Ruda 1 to imo najładniejsza gra na 4, no w każdym razie nic po tym na mnie nie zrobiło takiego wrażenia ale tutaj może być to też spowodowane specyficzną paletą barw co mi siadła. W 2 jednak chciałbym robić fikołki po trawie w walce z dinusiami w 60fpsach. 

Opublikowano

Da się poznać crossgenowość, jednak według mnie wygląda to bardzo ładnie, biorąc pod uwagę jak szerokie ujęcia otwartego świata są prezentowane. 

Myślę, że pokazy dema Unreal Engine 5 mogą wywołać w ludziach nierealistyczne oczekiwania, co do pierwszych gier na nowe sprzęty, a ten poziom z prezentacji silnika zobaczymy pewnie dopiero w drugiej połowie generacji.

Opublikowano
7 minut temu, Hal Emmerich napisał:

Da się poznać crossgenowość, jednak według mnie wygląda to bardzo ładnie, biorąc pod uwagę jak szerokie ujęcia otwartego świata są prezentowane. 

Niby tak, ale nie jestem w stanie powiedzieć, że wygląda to lepiej niż HZD. Na początku nawet myślałem, że to ujęcie z jedynki, dopiero po chwili zobaczyłem, że to nowa miejscówka była.

Opublikowano
3 godziny temu, Square napisał:

Niby tak, ale nie jestem w stanie powiedzieć, że wygląda to lepiej niż HZD.

Spróbuj oglądać na twitchu. Kompresja nie niszczy tak mocno jakości obrazu, jak na YouTube'ie. Niestety, nadal maksymalna rozdzielczość to jedynie 1080p.

Opublikowano

Jestem ciekawe tej prezentacji. Jedynka mi srednio podeszla. W polowie odpuscilem i juz nigdy nie wrocilem, jednak jest w tym tytule potencjal. Jesli dopracowali gameplay, urozmacili rozgrywke, a nie skupili sie tylko na samej grafice to powinno byc bardzo dobrze. Moze byc to jeden z powodow zachecajacyh do zakupu PS5. 

Opublikowano
Godzinę temu, Hal Emmerich napisał:

Niestety, nadal maksymalna rozdzielczość to jedynie 1080p

Dlatego lepiej poczekać, aż się SoP skończy i obejrzeć upload w 4K, który zawsze wrzucają chwilę po streamie.

Opublikowano

Ale dojebali graficznie, MASAKRA JAK DOBRZE TO WYGLĄDA + 60FPS

nie spodziewałem się aż tak dobrze wyglądającej cross-gen gry

Dying light przy tym wygląda jak z poprzedniej generacji

Ale magia na ekranie :obama:

Opublikowano
2 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Wyższa szkoła budowania hype'u.

a-ale na steam SoT sprzedaje się lepiej xDDDD

swietnie się to prezentuje, nie moje klimaty ale naprawdę lux 

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Hendrix napisał:

Dlaczego mieli zmieniać gameplay skoro ten był powszechnie chwaloną rzeczą? Ja tam widzę dużo poprawek i nowych rzeczy.

potem się rozkręcili. Na pewno się zagra kiedyś na PS5.