Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 <wstawia gif z soulem bez koszulki> Jak dla mnie system seller. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 Spodziewaliście się rewolucji? Bo nie ogarniam. Jest bardzo dobrze. Wreszcie zadbano o lepszą zniszczalność otoczenia i walki z ludźmi stały się bardziej urozmaicone przez usuwanie kolejnych elementów uzbrojenia. Jeszce dodali te linki, parasole, zwiększyli dzięki temu mobilność w trakcie walki. Wygląda jak powinno. Rzemieślnicza robota bez zbędnej rewolucji. Teren na pokazie był względnie niewielki, czekam na pokaz szerszych obszarów. Nie jaram się jakoś mega. Kupi się, ale nie za 3,5 bomby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 Oglądałem to na 14 calach w 1080p i do zachwytu graficznego było mi daleko xD zresztą już pierwszy horizon na prosiaku wyglądał naprawdę ładnie. Co mogę pochwalić to twarze w cutscenkach, no istna prawdziwość. Troszkę podciągnęli widać walkę bronią białą, w końcu nie będzie takiego syfu, że w bliskim zwarciu lepiej będzie naparzać z łuku. Generalnie bezpieczny sequel, a mówiąc bezpieczny nie mam na myśli nic złego. Mnie po prostu jedynka wynudzila, po zachwytach w internecie spodziewałem się dużo lepszej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 Imo tak jak pisze Wezyr - ta gra sprzeda miliony plejek. Widac, ze dbają o każdy szczegół. Jeśli jedynka dostawała takie oceny to tutaj powinno być oczko wyżej jeśli dołożą do tego dobra historie Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 (edytowane) Wchodzi na premierę jak złoto Mogli pokazać trochę więcej, ale wygląda na świetną ewolucją dobrej gry. Minus za brak daty premiery i patcha na 60-fpsów do pierwszej części Edytowane 27 maja 2021 przez Cedric Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 Elegancko wygląda, największe wrażenie zrobiła na mnie... animacja włosów pod wodą : ) A animacja linki z hakiem strasznie przypomina mi tą z Lost Planet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Etap podwodny to jest jakiś absurd jeśli chodzi o poziom wykonania. No i naprawiono mimikę, to w końcu są TWARZE a nie maski. btw ruda chyba wyladniala co? PO-ZA-MIA-TA-NE Ja pierdylę - dawać mnie to już teraz Mnie się właśnie wydaje, że lekko zbrzydła - jakaś taka bardziej okrągła na twarzy i... męska? Ale może to tylko wrażenie. W każdym razie widzę tu sporo usprawnień - chyba wzięli sobie do serca krytykę walki z ludźmi i te comboski całkiem zgrabne były. Do tego ten traversal - linka, zeldowy spadochron... No i wygląda lepiej niż życie Nie mogę się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 Podręcznikowy sequel czyli więcej i lepiej, ilość detali w lokacjach powala. Mam nadzieję, że poza główną osią fabularną, gra w końcu doczeka się ciekawych zadań pobocznych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 2 minuty temu, łom napisał: Elegancko wygląda, największe wrażenie zrobiła na mnie... animacja włosów pod wodą : ) A animacja linki z hakiem strasznie przypomina mi tą z Lost Planet Ooo tak też mi się to rzuciło w oczy. No ale tu bez zaskoczenia, jak dla mnie to ludzie od najlepszej grafiki na Plejce. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 Niestety nie miałem okazji obejrzeć ale chyba będzie trzeba nadrobić bo widze opinie na plus Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 Tegorocznej daty premiery chyba bym jeszcze nie skreślał. Sony ostatnio potrafiło dość późno ogłaszać daty premier swoich gierek Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 Ten świat, ten setting, te maszyny. Cudo. A potem sobie człowiek przypomina jak jedynkę odstawił po 10 godzinach bo już nie dało się w to dłużej grać. W życiu nie grałem w bardziej powtarzalną i nudną grę... Jeszcze te zbieranie patyczków na strzały jak się kończyły. Wygląda to pięknie ale nie dla mnie to. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 Super, że wzięli się za walkę z ludźmi, bo to była najnudniejsza rzecz w jedynce. A ten spadochron <3 Bardzo fajnie, że taki gadget się pojawił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 Lepiej szykujcie się że teraz w każdej grze open-world będzie spadochron. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 8 minut temu, Pupcio napisał: Tegorocznej daty premiery chyba bym jeszcze nie skreślał. Sony ostatnio potrafiło dość późno ogłaszać daty premier swoich gierek Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 Jak dla mnie jedynka była solidna i lvl wyżej niż assassyny ale brakło jednak do topowych openworldow. Dwójeczce chętnie ogram bo cała historia tego świata to czołówka postapo ever. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 No właśnie, coś czuje że na state of play w okolicach e3 rzucą fabularny trailer z datą premiery Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 Wygląda bardzo ładnie(pod wodą obłędnie), ale też czuć trochę crossgena i jednak trochę czasu minie aż na ziemie zejdzie niszczator gejmingowych światów(może Ragnarok). Gameplay w jedynce był najlepszym elementem i tutaj widać, że jest podrasowany, taka klasyczna ewolucja. Nowa zwierzęta, parę nowych ruchów, nurkowanie itd. Walki z ludźmi były słabe, to tutaj z ludzi też zrobili dinoboty(elementy do urwania). Na pewno dobrze, że pokaz nie wygląda na podkręcony i premiera zgaduje, że może być albo końcówka roku, ale będę chcieli podszlifować i wypadnie na pierwszy kwartał 2022. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 No wygląda to cudnie. Kolejna gra dla której warto było męczyć się z kupnem małża. Ale bym już w to zagrał Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 249 Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 Sony niszczy tymi exami w tej generacji jeszcze bardziej niż w poprzedniej. Fantastyczne remake'i, fenomenalne nowe IP i kapitalne kontynuacje. Miazga! Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 22 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Dla mnie taki pokaz to też dowód na to, że gra na wyłączność na next gen nie jest gwarantem nextgenowosci. Ale FW wychodzi też na PS4... A co do pokazu - to zgadzam się z przedmówcami (bezpieczny sequel + poprawiona walka z ludźmi) i mi to szczerze wystarcza. Największy plus - w końcu dostajemy odpowiedniki raptorów #capcomgdziemojremakedinocrisis I cały czas po cichu liczę, że będziemy mogli dosiadać również podniebne maszyny, choć realistycznie patrząc to gdyby była taka możliwość to pewnie by się już tym chwalili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 601 Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 Mam ochotę przejść w końcu jedynkę, ale czekam jak głupi na jakiś ps5 update, mogliby chociaż powiedzieć czy jest na co czekać czy nie. Druga sprawa że raz się od gry odbiłem po chyba 15h, ale nie żeby było nudno, chyba przytłoczyła mnie ogromem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 27 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2021 Edit: ech, nie odświeżyłem strony, Starh już to wrzucił. Stawiam, że datę poznamy na letnim evencie Sony, w tym roku fiskalnym wyjdzie na prawie na pewno, pytanie czy 2021 czy początek 2022. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qbon 311 Opublikowano 28 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2021 2 godziny temu, Pupcio napisał: Tegorocznej daty premiery chyba bym jeszcze nie skreślał. Sony ostatnio potrafiło dość późno ogłaszać daty premier swoich gierek Właśnie. Nawet przejrzałem jak to było z Returnalem i Ratchetem i tam datę premiery ogłaszano mniej więcej 4 miesiące przed premierą. Oni już chyba zmienili strategię w Sony z tym po wpadkach z paroma grami gdzie przekładano po kilka razy i dają datę bardzo blisko premiery. Także myślę, że ten rok jest jak najbardziej realny, listopad byłby idealny, tak przed Dying Light 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi