Opublikowano 25 października 20213 l 16 minut temu, Square napisał: Kończę właśnie Frozen Wilds, i już nie mogę się doczekać dwójeczki. Będzie się działo w lutym. Jedynka na ps5 dostała jakiegoś apgrejda?
Opublikowano 25 października 20213 l 4 minuty temu, messer88 napisał: Jedynka na ps5 dostała jakiegoś apgrejda? tak, śmiga w 60FPS 9 minut temu, Snake_Plissken napisał: Wypluj te słowa! niestety ale coś wyleci w lutym, obstawiam że będzie to właśnie Horizon, a głównymi premierami będą DL2 na początku i Elden Ring na koniec miesiąca
Opublikowano 25 października 20213 l Niech przesuwają może będzie wtedy normalnie dostępny jakiś bundle z grubą
Opublikowano 25 października 20213 l Jak mają przesuwać to tylko jak chcą coś ulepszyć. @messer88 jak wspomniane wyżej, tylko 60 klatek. Cała reszta technicznie jest niestety taka sama.
Opublikowano 26 października 20213 l Ciekaw jestem czy to melee już nie będzie takie drewniane skoro odpicowali takie animacje.
Opublikowano 26 października 20213 l Wydaje mi się, że będzie dobrze. Ten pierwszy gameplay miał fajną walkę w zwarciu i jeszcze samo GG mówiło, że pracowali nad tym elementem, bo wymagał znaczącej poprawy.
Opublikowano 26 października 20213 l Mam tylko nadzieję, że te filmowe zbliżenia na zakładanie ulepszeń na broń będą tylko za pierwszym razem albo, że będzie można je wyłączyć.
Opublikowano 29 października 20213 l W dniu 25.10.2021 o 15:49, Figuś napisał: Przełożą, bardzo ciasno jest w lutym z premierami Może jakaś inna gra z tej trójki zostanie przełożona, niekoniecznie musi to być Horizon. W każdym razie ewentualna obsuwa pewnie będzie gdzieś do miesiąca, dwóch. Już najwyższy czas żeby te gry w końcu wyszły.
Opublikowano 22 listopada 20213 l i nowy post na PS Blogu https://blog.playstation.com/2021/11/22/horizon-forbidden-west-an-authentic-world/ i tl;dr wersja
Opublikowano 22 listopada 20213 l Liczę na więcej dużych osad jak Południk, bo w jedynce to tak średnio z tym było.
Opublikowano 23 listopada 20213 l 19 godzin temu, Square napisał: Liczę na więcej dużych osad jak Południk, bo w jedynce to tak średnio z tym było. Ja liczę, że na ps5 zagęszczą też te miasta npc bo tego oczekuje od nowej gen.
Opublikowano 23 listopada 20213 l Dobrze też żeby w tych miastach można było coś porobić po za 1-2 handlarzami. Kucharz i robienie tarła brzmi już okej. Przydałby się może jakiś warsztat/kuźnia hotel czy własne lokum.
Opublikowano 24 listopada 20213 l A mi obawy co do działania na PS4. Do lutego piątki na bank nie kupię, a czekać na Horajzonika nie dam rady, więc zdam Wam relację z tego, jak okrojona będzie moja wersja
Opublikowano 24 listopada 20213 l Godzinę temu, Wredny napisał: A mi obawy co do działania na PS4. A to niby czemu? Jedynka działa świetnie na PS4, to i dwójka tak będzie chodzić. To wewnętrzne studio, plus gra pewnie od początku była pisana też pod czwórkę.
Opublikowano 24 listopada 20213 l 1 godzinę temu, Boomcio napisał: Gościu wie co mówi. Walnął platynę w Cyberpunka na ps4 Masz błędne dane - Cyberpunk porzucony w trakcie, nawet nie widziałem napisów końcowych. 50 minut temu, Square napisał: A to niby czemu? Jedynka działa świetnie na PS4, to i dwójka tak będzie chodzić. To wewnętrzne studio, plus gra pewnie od początku była pisana też pod czwórkę. Ale nadal - jakieś 900p, cięcia w roślinności czy eNPeCach (skoro ma być więcej ludzkich osad itp).
Opublikowano 24 listopada 20213 l 2 godziny temu, Square napisał: A to niby czemu? Jedynka działa świetnie na PS4, to i dwójka tak będzie chodzić. To wewnętrzne studio, plus gra pewnie od początku była pisana też pod czwórkę. Może być jak z Horizonem 5, czyli najpierw nowa generacja a potem przycinanko. Zwłaszcza, że raczej ciężko mi uwierzyć, że to co pokazano do tej pory to jedynie podrasowana wersja z PS4. Tam wszystko krzyczało "next-genowy przepych". No i wiadomo, że day fuckin one.
Opublikowano 25 listopada 20213 l 13 godzin temu, Lukas_AT napisał: Mały hajpik powoli zaczyna rosnąć. Mam to samo, a czas szybko leci