Skocz do zawartości

Horizon II Forbidden West

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 283,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano
16 minut temu, Square napisał:

Kończę właśnie Frozen Wilds, i już nie mogę się doczekać dwójeczki. Będzie się działo w lutym.

Jedynka na ps5 dostała jakiegoś apgrejda?

Opublikowano
4 minuty temu, messer88 napisał:

Jedynka na ps5 dostała jakiegoś apgrejda?

tak, śmiga w 60FPS

9 minut temu, Snake_Plissken napisał:

Wypluj te słowa! :shotgun:

niestety ale coś wyleci w lutym, obstawiam że będzie to właśnie Horizon, a głównymi premierami będą DL2 na początku i Elden Ring na koniec miesiąca

Opublikowano

Jak mają przesuwać to tylko jak chcą coś ulepszyć.

@messer88 jak wspomniane wyżej, tylko 60 klatek. Cała reszta technicznie jest niestety taka sama.

Opublikowano

Wydaje mi się, że będzie dobrze. Ten pierwszy gameplay miał fajną walkę w zwarciu i jeszcze samo GG mówiło, że pracowali nad tym elementem, bo wymagał znaczącej poprawy.

Opublikowano

Mam tylko nadzieję, że te filmowe zbliżenia na zakładanie ulepszeń na broń będą tylko za pierwszym razem albo, że będzie można je wyłączyć. 

Opublikowano
W dniu 25.10.2021 o 15:49, Figuś napisał:

Przełożą, bardzo ciasno jest w lutym z premierami ;) 

Może jakaś inna gra z tej trójki zostanie przełożona, niekoniecznie musi to być Horizon. W każdym razie ewentualna obsuwa pewnie będzie gdzieś do miesiąca, dwóch. Już najwyższy czas żeby te gry w końcu wyszły.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Liczę na więcej dużych osad jak Południk, bo w jedynce to tak średnio z tym było.

Opublikowano
19 godzin temu, Square napisał:

Liczę na więcej dużych osad jak Południk, bo w jedynce to tak średnio z tym było.

Ja liczę, że na ps5 zagęszczą też te miasta npc bo tego oczekuje od nowej gen. 

Opublikowano

Dobrze też żeby w tych miastach można było coś porobić po za 1-2 handlarzami. Kucharz i robienie tarła brzmi już okej. Przydałby się może jakiś warsztat/kuźnia hotel czy własne lokum. 

Opublikowano
W dniu 22.11.2021 o 11:42, Figuś napisał:

Opublikowano

A mi obawy co do działania na PS4.

Do lutego piątki na bank nie kupię, a czekać na Horajzonika nie dam rady, więc zdam Wam relację z tego, jak okrojona będzie moja wersja :sweat:

Opublikowano

Gościu wie co mówi. Walnął platynę w Cyberpunka na ps4 :daddy:

Opublikowano
Godzinę temu, Wredny napisał:

A mi obawy co do działania na PS4.

A to niby czemu? Jedynka działa świetnie na PS4, to i dwójka tak będzie chodzić. To wewnętrzne studio, plus gra pewnie od początku była pisana też pod czwórkę.

Opublikowano
1 godzinę temu, Boomcio napisał:

Gościu wie co mówi. Walnął platynę w Cyberpunka na ps4 :daddy:

Masz błędne dane - Cyberpunk porzucony w trakcie, nawet nie widziałem napisów końcowych.

50 minut temu, Square napisał:

A to niby czemu? Jedynka działa świetnie na PS4, to i dwójka tak będzie chodzić. To wewnętrzne studio, plus gra pewnie od początku była pisana też pod czwórkę.

Ale nadal - jakieś 900p, cięcia w roślinności czy eNPeCach (skoro ma być więcej ludzkich osad itp).

Opublikowano
2 godziny temu, Square napisał:

Może być jak z Horizonem 5, czyli najpierw nowa generacja a potem przycinanko. Zwłaszcza, że raczej ciężko mi uwierzyć, że to co pokazano do tej pory to jedynie podrasowana wersja z PS4. Tam wszystko krzyczało "next-genowy przepych".

No i wiadomo, że day fuckin one. :cool: