Skocz do zawartości

Horizon II Forbidden West

Sylvan Wielki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ładnie wygląda, stworki super, jeszcze lepsze niż w jedynce ( ten wężor :obama:) ale c0rwa ja nie dam rady w to grać :frog: może kiedyś jak dadzą za darmoszke to spróbuje dac drugą szansę tej serii

Opublikowano

Ja również w końcu muszę się zabrać za jedynkę, tym bardziej że dwójka zaczyna zachwycać nieprawdopodobnie.

Ciekawe czy ludzie którzy polubili grę w wersji PC będą spokojnie czekać rok,dwa w niepewności na port na PC w pełnej cenie widząc te trailery i prawdopodobnie wysokie oceny w pismach. Bo czuję że ruch sony w te spóżnione porty zacznie przynosić zyski, problem w tym że nadal konsol brak. Identyczna sytuacja będzie z Uncharted i Gow.

Opublikowano
9 minut temu, Rtooj napisał:

Ciekawe czy ludzie którzy polubili grę w wersji PC będą spokojnie czekać rok,dwa w niepewności na port na PC w pełnej cenie widząc te trailery i prawdopodobnie wysokie oceny w pismach.

Myślę, że będą czekać i mam przeczucie, że port pojawi się max po roku.

Szkoda, że gra nie wychodzi w styczniu. Skończyłem po raz kolejny jedynkę (tym razem na PC), a przed końcem roku dojdzie do tego dodatek Frozen Wilds. Fajnie byłoby od razu wskoczyć w nową przygodę. ;) 

Opublikowano
12 minut temu, Bigby napisał:

Szkoda, że gra nie wychodzi w styczniu. Skończyłem po raz kolejny jedynkę (tym razem na PC), a przed końcem roku dojdzie do tego dodatek Frozen Wilds. Fajnie byłoby od razu wskoczyć w nową przygodę. ;) 

No właśnie, przeczucia i nadzieje. Nie ma nawet zapowiedzi.

Opublikowano
56 minut temu, Bigby napisał:

Z ciekawości skąd te przeczucie? Bo patrząc po okresie w jakim wychodzą porty lub w ogóle nie wychodzą to dość optymistyczne nastawienie. 

Opublikowano

Jim Ryan mówił że będą portować gry na PC wtedy kiedy sprzedaż konsolowa osiągnie swoje maksimum, więc trudno określić teraz kiedy Horizon 2 ukaże się na PC, bo zależy to od tego jak dobrze i jak długo będą się sprzedawać wersję na konsole.

Opublikowano

Biorąc  ciągle zbyt małą niż popyt liczbę PS5 na rynku (i nie widać jakiś wielkich zmian na horyzoncie hehe), to life time sprzedażowy może nawet być rozłożony bardziej niż zawsze.

No ale dobrze nie mieć takich dylematów i potrzeby myślenia kiedy :)

Opublikowano

Jak oficjalna cena spadnie do tych 20$ (wspomniane PS Hits) to pewnie wtedy dopiero zacznie się praca nad portem. Prędzej bym się spodziewał Spider Mana+Miles Morales jakoś za rok jak już SM2 będzie bliżej.

Opublikowano
27 minut temu, balon napisał:

Z ciekawości skąd te przeczucie? Bo patrząc po okresie w jakim wychodzą porty lub w ogóle nie wychodzą to dość optymistyczne nastawienie. 

HFW pojawił się w bazie danych Nvidii, która póki co sprawdza się niemal w 100%, a do tego Alex Battaglia z Digital Foundry podał, że gra wyjdzie na PC szybciej niż się wszyscy spodziewają. Dlatego nie zdziwię się, jak wiosną 2023 zobaczymy ją na PC. ; )

Opublikowano

Od kiedy mam neta światłowodowego to na dysku trzymam 2-3 gry w które aktualnie pykam plus coś dla dzieci. Zawsze jest miejsce. 

Nie wiem po co trzymać gry w które się nie gra - żeby przyszpanować przed dziewczyną jak zobaczy dasha?