Opublikowano 27 grudnia 20213 l kurcze, trzeba przyznać, że graficznie to to wygląda kilka razy lepiej od jedynki
Opublikowano 27 grudnia 20213 l ch00yu słodki, pierwszy kwartał 2022 to będzie masakra dla mojego portfela
Opublikowano 27 grudnia 20213 l 24 minuty temu, Figuś napisał: tutaj bez wchodzenia na GI Bigby przecież dał bezpośrednio w spoilerze.
Opublikowano 27 grudnia 20213 l 1 minutę temu, Square napisał: Bigby przecież dał bezpośrednio w spoilerze. Nie chce mi sie załadować, to myślałem że jakieś screeny
Opublikowano 27 grudnia 20213 l No nie powiem, michałek lekko zagadał Na postanowienie noworoczne wjeżdża 4 próba podejścia podejście do pierwszej części. Edytowane 27 grudnia 20213 l przez ginn
Opublikowano 28 grudnia 20213 l Holy....rajuśku, ale ta hybryda kobry i grzechotnika to będzie wyzwanie
Opublikowano 28 grudnia 20213 l 14 godzin temu, Bigby napisał: Pokaż ukrytą zawartość https://www.gameinformer.com/2021/12/27/horizon-forbidden-west-introducing-the-mighty-slitherfang Dawać już ten 18 luty.
Opublikowano 28 grudnia 20213 l Ten metalowy wonsz Aż sobie wyobraziłem, że mogliby jeszcze dać np. walkę z robo-smokiem albo innym mitologicznym stworem. Przywitałbym też transformujące się maszyny - o taki długi bossfight z różnymi formami.
Opublikowano 28 grudnia 20213 l Odnośnie węża, mam nadzieję że SquareEnix podpatrzy GG i w FF7 part 2 Midgar Zolom będzie podobnie się poruszał.
Opublikowano 28 grudnia 20213 l 9 godzin temu, łom napisał: Odnośnie węża, mam nadzieję że SquareEnix podpatrzy GG i w FF7 part 2 Midgar Zolom będzie podobnie się poruszał. "Porzućcie wszelką nadzieję"
Opublikowano 29 grudnia 20213 l W dniu 28.12.2021 o 11:49, Cedric napisał: Ten metalowy wonsz Aż sobie wyobraziłem, że mogliby jeszcze dać np. walkę z robo-smokiem albo innym mitologicznym stworem. Przywitałbym też transformujące się maszyny - o taki długi bossfight z różnymi formami. Mi przypomina się seria filmów o Obcym. To plucie kwasem, mogłoby np. odbierać stopniowo punkty życia po trafieniu, aż np. nie zmylibyśmy czymś tego z siebie...
Opublikowano 3 stycznia 20223 l Chyba za darmo, bo wcześniej obiecali i gracze wyszli z pochodniami, ale przy innych grach pewnie można zapomnieć.
Opublikowano 3 stycznia 20223 l Ciekawe, że na psstore na razie przynajmniej są osobne wersje, oczywiście różnie wycenione
Opublikowano 3 stycznia 20223 l 31 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Potwierdzone, że za darmo, ale to już koniec dobroci. Że wszystkie przyszłe crossgeny już apdejt za hajs? xD
Opublikowano 3 stycznia 20223 l Mamy nową generację, a żeby na niej zagrać trzeba dopłacać hajs. Słabo trochę
Opublikowano 3 stycznia 20223 l No to, że cena wersji cyfrowej PS5 jest dalej droższa o 40 PLN to jakaś porażka. Od razu jakoś lepiej by się płaciło jakby Deluxe kosztował 349, a nie 389 PLN, ale pewnie sporo osób się nadzieje i kupi podstawkę PS5, a nie PS4, więc nie zmienili.
Opublikowano 3 stycznia 20223 l Pooglądałem sobie trochę materiałów i nie wiem czy się nie złamię, miałem brać dopiero przy pierwszej promce bo i tak wtedy inna gra na tapecie ale kusiiii oj kusi.
Opublikowano 3 stycznia 20223 l https://lowcygier.pl/preordery/pre-order-horizon-forbidden-west-edycja-specjalna-na-ps4-i-ps5-od-319-zl-w-neonet/