Skocz do zawartości

Horizon II Forbidden West

Sylvan Wielki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
14 minut temu, Schranz1985 napisał:

Też byłem w niedzielę na spidermanie .
Trailer horizon jedna z najlepszych scen filmu xD.
Znany motyw muzyczny i nagłośnienie robiło robotę :obama:
Czekamy.

Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka

Nooo nagłośnienie dało radę, faktycznie jak wleciał ten main tejm na dobrym kozak nagłośnieniu Atmos to ciareczki lekkie były. Hajpik podskoczył. Syn oczywiście też rozpoznał temat. 

No a sam Spider? Spoko popkorniak. Synowi mega się podobał, więc zdał egzamin. Jednak dla mnie gierka o pająku dużo lepsza. 

Opublikowano

Gdybym miał jedno życzenie odnośnie FW, to niech ograniczą liczbę pierdółek do zbierania. Za dużo tego było, za duży nacisk na crafting, który mi się całkiem przejadł.

Opublikowano

Pierdoły do zbierania to tylko o surowce ci chodzi? Z tego co mówili to ma być urozmaicony ten system tak, że do zakupu jakiejś broni czy elementu pancerza będą wymagane specyficzne części (a nie bardziej ogólne jak w HZ) więc chyba w drugą stronę niż byś chciał.

Opublikowano

Już niedługo wszyscy będziemy cieszyć się jej uszczypliwością i dosadnym językiem.

Preordery kolekcjonerek latają już na ebay po 250-400£ ale nie rzucam się bo trochę za drogo, choć wcześniej rozważałem taki zakup. Wezmę pewnie zwykłą wersję lub jakiś "deluks". Fun z grania będzie taki sam.

Opublikowano

Czy można spokojnie brać wersje na PS4 i pobrać upgrejd do PS5 ? będzie darmowy i będzie tak samo działać jak wersja na PS5 ?
Wersja PS4 zawsze kilka dyszek tańsza  :cebula:

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, Fanek napisał:

Czy można spokojnie brać wersje na PS4 i pobrać upgrejd do PS5 ? będzie darmowy i będzie tak samo działać jak wersja na PS5 ?
Wersja PS4 zawsze kilka dyszek tańsza  :cebula:

W euro i neonecie ceny są takie same. 

Opublikowano
8 minut temu, Figuś napisał:

nie

Nie pamiętałem właśnie. Mi to tam w sumie i tak bez różnicy, bo biorę cyfrowo i deluxe, ale mogliby ogarnąć te ceny HFW, bo cyfra PS5 jest dalej droższa o 40 PLN.