Skocz do zawartości

Horizon II Forbidden West

Sylvan Wielki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Fanek napisał:

Czy można spokojnie brać wersje na PS4 i pobrać upgrejd do PS5 ? będzie darmowy i będzie tak samo działać jak wersja na PS5 ?
Wersja PS4 zawsze kilka dyszek tańsza  :cebula:

Wszyscy o tym bombili w ostatnich miesiącach. Dziwne, że o to pytacie.

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hmmmm... w sumie prawda. :D 

A sam zwiastun fajny, bo widać przede wszystkim te poprawki w mimice twarzy. Co do samej fabuły mam mimo wszystko obawy z tym, że gdzieś dla zachowania skali historii twórcy mogą zacząć "przeskakiwać rekina". 

Opublikowano
30 minut temu, Square napisał:

Ehh jeszcze tak daleko do premiery.

Trzeba wrócić do pierwszej części w oczekiwaniu. Choć masz tam sporo już godzin przegrane więc nie wiem czy masz co jeszcze podziałać :)

Opublikowano
20 godzin temu, MYSZa7 napisał:

Wszyscy o tym bombili w ostatnich miesiącach. Dziwne, że o to pytacie.

Byłem w lodówce troche czasu, wyszedłem i zagrałby w coś człowiek

• Plusik 1
Opublikowano

Jak już to 86, bo te 10 giga różnicy to opcjonalne języki. No i dalej to jest chyba jako widoczne w bazie, a nie oficjalny rozmiar, niemniej bez znaczenia, miejsce dawno przygotowane na przygody Aloy.

• Plusik 2
Opublikowano

Ja też już mam przygotowane miejsce. Gra chyba będzie bardzo duża biorąc pod uwagę rozmiar i to, że na ps5 jednak gry zajmują mniej. Ta różnica miedzi US a Europa to pewnie języki właśnie no bo co innego. 

Opublikowano (edytowane)

Trudne wybory, jedno zakończenie - no zobaczymy jak to będzie. :notbad:

Cytat

According to a developer on Horizon Forbidden West, the upcoming game will feature tough moral choices for players to confront, but only one ending.

Cytat

Narrative director Benjamin McCaw spoke with the Italian website Everyeye, a conversation that was translated by WCCFTech, and mentioned that, unlike most modern RPGs, Horizon Forbidden West will have just a single ending. However, the decisions the players make on the way to that ending may well influence the path that takes them there. It remains to be seen exactly how these choices will manifest in Horizon Forbidden West's story, but McCaw described them as being quite difficult to make.

https://gamerant.com/horizon-forbidden-west-tough-moral-choices/

Edytowane przez Snake_Plissken