balon 5 343 Opublikowano 25 stycznia 2022 Opublikowano 25 stycznia 2022 31 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Na razie umiarkowany entuzjazm, obawiam się, że pękne w okolicach premiery. Brać, brać aby szybko cena spadła Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 25 stycznia 2022 Opublikowano 25 stycznia 2022 4 minuty temu, balon napisał: Brać, brać aby szybko cena spadła Jak wezmę to i tak cyfrę, bo dzielimy z ziomkiem bibliotekę. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 25 stycznia 2022 Opublikowano 25 stycznia 2022 4 godziny temu, Bigby napisał: nie zebym realizmu oczekiwał, ale drewniany dom przetrwał 1000 lat? Cytuj
Rtooj 1 633 Opublikowano 25 stycznia 2022 Opublikowano 25 stycznia 2022 Rozumiem że to spoiler z tym tysiącem? 1 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 25 stycznia 2022 Opublikowano 25 stycznia 2022 4 minuty temu, Rtooj napisał: Rozumiem że to spoiler z tym tysiącem? Rozumiem, że wchodzisz do tematu Horizon 2 bez ogrania jedynki? 2 Cytuj
Snake_Plissken 924 Opublikowano 25 stycznia 2022 Opublikowano 25 stycznia 2022 28 minut temu, Shen napisał: nie zebym realizmu oczekiwał, ale drewniany dom przetrwał 1000 lat? A może. Coś jak Kirkjubøur. Mógłby być jeszcze Nishiyama Onsen Keiunkan, ale on często był remontowany, więc cholera wie ile z oryginalnego materiału tam zostało. Cytuj
Pupcio 18 447 Opublikowano 25 stycznia 2022 Opublikowano 25 stycznia 2022 Nie ma co się czepiać takich głupot, ma wyglądać fajnie i budować klimat postapo. Chociaż pamiętam że równie zabawne było coś takiego w falloutach od bethesdy że 200 lat po wojnie a w miastach rozpierdol jakby atomówka spadła tydzień temu xD Cytuj
Rtooj 1 633 Opublikowano 25 stycznia 2022 Opublikowano 25 stycznia 2022 8 minut temu, Shen napisał: Rozumiem, że wchodzisz do tematu Horizon 2 bez ogrania jedynki? Wchodzę, nie mam pretensji, sądziłem że jest na tyle dużo osób które ogrywają jedynkę że nie będzie spoilerów. Trailerów fabularnych nie oglądam, a że główna bohaterka nie umiera na końcu to widać po okładce, na którą niestety spojrzałem. Cytuj
Snake_Plissken 924 Opublikowano 25 stycznia 2022 Opublikowano 25 stycznia 2022 W zapowiedziach Horizon ZD było podawane, że akcja dzieje się 1000 lat do przodu - główną tajemnicą było dlaczego ludzkość cofnęła się w rozwoju. 1 Cytuj
Rtooj 1 633 Opublikowano 25 stycznia 2022 Opublikowano 25 stycznia 2022 Dzięki, no to luzik, ja tylko pytałem czy to spoiler. Czytam na razie wszystkie notatki i chyba nigdzie to nie było zdradzone który rok jest w grze. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 25 stycznia 2022 Opublikowano 25 stycznia 2022 Na razie ciężko mi porównać graficzkę na samym PS5, patrząc tylko na '4k' YT, ale ogólny poziom graficzno-animacyjny to chyba półeczka z "next-genowym" Ratchetem i ciut wyżej niż top last genowe: RDR2 i TLOU2. A jeżeli cała reszta to taki AC1 -> AC2, gdzie już HZD było na wypasie pod wieloma względami, to szykuje się poważny sztosik. Przepłacony steelbook przed promkami i do tego w wersji PS5 (399 zł :D) już dawno zamówiony, czekam z niecierpliwością. Oczeiwkania mam wysokie. 2 Cytuj
Qbon 343 Opublikowano 25 stycznia 2022 Opublikowano 25 stycznia 2022 Nie widziałem tylko jeszcze żeby gra osiągnęła złoty status, albo po prostu nie chwalili się tym. Mam nadzieję, że już nie będzie opóźnienia premiery chociaż, w końcu zostało tylko nieco ponad 3 tygodnie. Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 26 stycznia 2022 Opublikowano 26 stycznia 2022 Ja wróciłem do jedynki i nie wiem po co złożyłem na specjalną wersję preordera Jednak te filmiki budują hajp.... Ta linka, lotnia zeldowa, postacie mniej drewniane, ruda. No cudne to jest. Nie wiem tylko czy skończę jedynkę do premiery, a gram z Dishonored na zmianę... Jedno co chciałbym najmocniej, żeby było poprawione to fabuła/postacie. I to mocno. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 26 stycznia 2022 Opublikowano 26 stycznia 2022 Zapowiedź IGN pokazała tylko, ze możemy oczekiwać starego dobrego Horizona w formule bigger, better and more badass. I super, graficznie wyglada to swietnie ale tez i tak, ze czuć ze to cross-gen i posiadacze PS4 tez bedą mogli to spokojnie ograć. Nabrała mnie ochota by przed premiera odświeżyć jeszcze fabule jedynki bo… minelo już prawie 5 lat :O Przyznam, ze niewiele pamietam. Cytuj
niunias101 17 Opublikowano 26 stycznia 2022 Opublikowano 26 stycznia 2022 6 godzin temu, Basior napisał: Ja wróciłem do jedynki i nie wiem po co złożyłem na specjalną wersję preordera Jednak te filmiki budują hajp.... Ta linka, lotnia zeldowa, postacie mniej drewniane, ruda. No cudne to jest. Nie wiem tylko czy skończę jedynkę do premiery, a gram z Dishonored na zmianę... Jedno co chciałbym najmocniej, żeby było poprawione to fabuła/postacie. I to mocno. Ja przenigdy nie robiłem preorderów, ba zawsze cierpliwie czekałem, aż gra znacznie potanieje. Jednak w przypadku HFW zrobiłem wyjątek i zamówiłem edycję specjalną oraz edycję Regalla na półkę. Setki godzin spędzone przy pierwszej części spowodowały, że ten jeden jedyny raz zaszaleję Cytuj
Wredny 9 576 Opublikowano 26 stycznia 2022 Opublikowano 26 stycznia 2022 4 godziny temu, Voytec napisał: graficznie wyglada to swietnie ale tez i tak, ze czuć ze to cross-gen i posiadacze PS4 tez bedą mogli to spokojnie ograć. Mówisz? To biere Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 26 stycznia 2022 Opublikowano 26 stycznia 2022 2 minuty temu, Wredny napisał: Mówisz? To biere Tak, Voytec już gra i widział na żywo na TV Cytuj
Wredny 9 576 Opublikowano 26 stycznia 2022 Opublikowano 26 stycznia 2022 Jak robi mnie w ch#ja to sobie z nim pogadam na party Cytuj
kiseki 777 Opublikowano 26 stycznia 2022 Opublikowano 26 stycznia 2022 Mam 28 godzin w jedynce (obym się wyrobił przed premierą) i jedyne co mi przeszkadza to tylko 4 bronie na kółku quick select. Nie mogli zrobić kolejnych kółek pod R/L2 jak w Ratchet & Clank? Myślę, że żąglowanie w walce 8/12 brońmi zamiast 4 byłoby bardziej dynamiczne i widowiskowe. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 26 stycznia 2022 Opublikowano 26 stycznia 2022 Już było skorygowane wczoraj, że błąd w tłumaczeniu. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 27 stycznia 2022 Opublikowano 27 stycznia 2022 Okładka i kilkustronicowy artykuł z Gameinformera. Po przeczytaniu odczułem spory hype tonowany faktem, że jedynka nieruszona a backlog do ogrania ogromny W każdym razie wrzucam, może komuś się przyda 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi