Skocz do zawartości

Horizon II Forbidden West

Sylvan Wielki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  W dniu 26.01.2022 o 14:04, balon napisał(a):

Tak, Voytec już gra i widział na żywo na TV :kaz:

Rozwiń  

W dniu 26.01.2022 o 14:05, Wredny napisał(a):

Jak robi mnie w ch#ja to sobie z nim pogadam na party :shotgun:

Rozwiń  

Oj rany. Chodzi o to, ze przy porównaniu z HZD wyglada lepiej ale nie ma przepaści i jestem przekonany ze GG wersje na PS4 ogarnie dobrze. 

Ale zobaczymy na premierę.

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  W dniu 27.01.2022 o 12:33, Voytec napisał(a):

Oj rany. Chodzi o to, ze przy porównaniu z HZD wyglada lepiej ale nie ma przepaści i jestem przekonany ze GG wersje na PS4 ogarnie dobrze. 

Ale zobaczymy na premierę.

Rozwiń  

Easy to taki żarcik. Będzie dobrze. 

Pokaż ukrytą zawartość

• Plusik 1
Opublikowano
  W dniu 27.01.2022 o 13:31, Paolo de Vesir napisał(a):

No balon, nie chce cię rozczarować ale już mogę powiedzieć, ze jakość ze screenów (i tak lekko podrasowanych) zobaczysz jedynie w trybie 30 klatek.

Rozwiń  

A czemu sugerować sie bullshotamii a nie gameplayami np IGN z wersji z listopada? To wyglada oczywiście lepiej od ZD ale moim zdaniem na tryb natywnego 4K w 60 klatkach i może 1440p w 60 albo szachownicy w 60. Zobaczymy, ale srogo sie zawiodę jak jedynie 60 klatek będzie dostępne w 1080p. Powtarzam sobie teraz jedynkę przed premiera i dopiero teraz ogrywam to w 60 klatkach no i cóż, nie chce wracać teraz do 30 :D

Opublikowano

W zasadzie to wyglądają na pierwszy rzut oka tak samo jak te z ps5. Kule szkoda że to crossgen bo wiadomo, że stare konsolki ciągna to w dół ale jeśli tak wygląda szczyt osiągniętej grafy na ps4 to jak to będzie wyglądąło jak już przesiądą się na nowe silniczki tylko na piąteczce :fsg:

Opublikowano
  W dniu 27.01.2022 o 13:48, Voytec napisał(a):

A czemu sugerować sie bullshotamii a nie gameplayami np IGN z wersji z listopada? To wyglada oczywiście lepiej od ZD ale moim zdaniem na tryb natywnego 4K w 60 klatkach i może 1440p w 60 albo szachownicy w 60. Zobaczymy, ale srogo sie zawiodę jak jedynie 60 klatek będzie dostępne w 1080p. Powtarzam sobie teraz jedynkę przed premiera i dopiero teraz ogrywam to w 60 klatkach no i cóż, nie chce wracać teraz do 30 :D

Rozwiń  

Chodzi mi bardziej o casus Ratcheta gdzie różnica w ilości efektów i jakości obrazu w trybie 4K40 była mocno na korzyść względem 60 czy 60RT.

No i mówcie co chcecie, ale Aloyka w dwójce hot babka. :wub:

• Plusik 1
Opublikowano
  W dniu 27.01.2022 o 14:17, Voytec napisał(a):

What? To jedna z tych gier gdzie granie w trybie 60klatek rt było najbardziej korzystne pokazując bardzo małe roznice między pełnym 4K. 

Rozwiń  

Bzdura, 1260p to dosłownie ciut ponad FHD. Różnica widoczna gołym okiem.

Opublikowano
  W dniu 27.01.2022 o 14:15, Paolo de Vesir napisał(a):

Chodzi mi bardziej o casus Ratcheta gdzie różnica w ilości efektów i jakości obrazu w trybie 4K40 była mocno na korzyść względem 60 czy 60RT.

No i mówcie co chcecie, ale Aloyka w dwójce hot babka. :wub:

Rozwiń  

Nie wiem, ale to co dostałem w 60 ks w Ratchecie mi w pełni wystarczyło (nawet z nawiązką). Tutaj podejrzewam, że będzie jeszcze ładniej. Także easy, easy.  

Opublikowano
  W dniu 27.01.2022 o 14:29, Paolo de Vesir napisał(a):

No mi wystarcza 60 klatek w Masz Effect na Xboxie One S, ale nie oznacza to, że nie ma ładniejszych wersji. :lapka:

Rozwiń  

Nie wiem jak jest na xos, dla mnie na curent genach, jedyną i dedykowaną wersją jest zawsze ta w 60 ks (ofc jak jest). Reszta to ciekawostka 4me.