Opublikowano 14 lutego 20223 l Postacie typu król Słońce i ten szef Carja Cieni powinny mieć więcej werwy, byli bardzo jednowymiarowi. Chyba już nawet ten poprzedni król szaleniec z zapisków był ciekawszy Prawdą jest że bohaterem jest też cały wymarły świat i często wystarczył on i Aloy. 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Niezła racjonalizacja małej ilości ciekawych postaci. bo przecież musimy zapamiętać tylko dwie, wiec ocb? Ja to nawet nie pamietam jakie Sylens miał motywacje. Więcej charyzmy i charakteru miała ekipa trylogii GoW od Epic. Obiecałeś eot plusy nawet pobraleś.
Opublikowano 14 lutego 20223 l Ja tam nic nie czytam, żadnych recenzji, żadnych gameplayów 30-sekundowych tak popularnych na twitterach itp. Unikam jakichkolwiek informacji o HFW bo chcę zacząć przygodę z nieskażonym spojrzeniem a nie psuć sobie odbiór strzępkami informacji czy cyferkami z metacritic (jakby były one jakimś wyznacznikiem jakości). Tak samo z Elden Ring, widziałem trailer, rozpiskę klas i tyle.
Opublikowano 14 lutego 20223 l Czekam na oceny gry którą kupię, myślę, że mogę sobie siedziec tutaj do tego czasu. no i zawsze mogę poczytać ciebie, bo jestem fanem - czekam na twoje kolejne posty zachwytu nad czymkolwiek od Sony.
Opublikowano 14 lutego 20223 l 9 minut temu, Paolo de Vesir napisał: bo przecież musimy zapamiętać tylko dwie, wiec ocb? Ja to nawet nie pamietam jakie Sylens miał motywacje. Więcej charyzmy i charakteru miała ekipa trylogii GoW od Epic. Mało tego po co w ogóle pamiętać postacie z gierek? Ma się fajnie grać. Dlatego się grzecznie zapytałem jaka liczba zapamiętanych postaci zrobi z gierki mityczne dzieło? Co to jest wakacyjna miłość czy materiał do pamięciówy, aby pamiętać takie tematy? Z drugiej strony z żadnej gierki nie pamietam więcej, jak z 3-4 postacie jak tak na szybko cofam się w pamięci. @Paolo de Vesir już ci każdy tu tłumaczy co i jak, czy sonowiec, czy multiplatformowiec (np Bigby). Teraz widzę dostałeś wsparcie w gassaksie i od nowa jedziesz z tematem…
Opublikowano 14 lutego 20223 l Nie no, czekam na oceny, z nudów niepotrzebnie napisałem tego posta @balon. Wiadomo, że gra będzie zajebsita, bo robi ją Sony, a oni w swoich otwartych światach maja nietuzinkowe settingi jak np. post-apo albo metropolia, niespotykane aktywności jak niszczenie baz wrogów albo zdobywanie punktów widokowych, a do tego dodajmy postaci napisane tak dobrze, że nawet nie trzeba pamiętać nikogo poza główną bohaterką i światem, a to wszystko okraszone oryginalną pętlą gameplayową jak idź do punktu a, wykorzystaj zmysł zwiadowcy, zniszcz wroga i powtórz. Absolutnie niepotrzebnie poruszałem temat, bo co Sonka to Sonka. a oceny? 90+, pewnie najlepsza gra tego roku, do czasu Ragnarok. bo co Sonka to Sonka
Opublikowano 14 lutego 20223 l widzę, że dyskusja jak ostatnio days gone -> "no ujowa gra, bo jeździ się motorem i odbija bazy tylko" Ale jak to sie robi i w jaki sposób to już uj. Najgorsze te bazy. Argumentacja pupciów gejmingu. I widzę, że przyebanie się do JEDYNIE 3 ciekawych postaci w grze to już gra ujowa. Idźcie pupciowac gdzie indziej i zostawcie hype pociąg w spokoju, bo go już nie zatrzymacie
Opublikowano 14 lutego 20223 l Horizon nie ma ani jednej ciekawej postaci to tak żeby wyjaśnić bo nieźle kłamiecie dla forumowicza sylens? Wam się nie podoba postać tylko gra aktorska wybitnego aktora. Chłop z irokezem? No asax ładnie to podsumował że był i podobno miał osobowość. O aloy nawet nie będę zaczynał z rana kłótni na forum psxextreme.info
Opublikowano 14 lutego 20223 l Powiem wam chlopaki, ze z rdr to pamietam glownego bohatera, babe od krow i szeryfa. Ale co mowili, nie wiem. Potem film mi sie urwal. A i jeszcze druga babe zapamietalem bo spedzilem z nia bardzo duzo czasu na wozie, jadac od punktu A do B i z B do C a potem z C do A. Takze 3,5 postaci no to nie wiem czy dzielo czy kasztan.
Opublikowano 14 lutego 20223 l Nie pamiętasz bo jesteś stary Ja pamiętam każdego npcta więc zdecydowanie gotg!
Opublikowano 14 lutego 20223 l Ktoś wie czy kupując gierke z wysyłką do paczkomatu będzie w piątek, czy dopiero w piątek wyślą? Chodzi mi o główne sieciówki typu euro i mm.
Opublikowano 14 lutego 20223 l Nie no, poza wątkiem z przeszłości i powoedzmy że samą Aloy to nie zakłamujmy rzeczywistości że byly tam jakieś ciekawe postaci. Ale walić już ten prequel 5 cio letni- zaraz zobaczymy z czym mamy do czynienia.
Opublikowano 14 lutego 20223 l 27 minut temu, Paolo de Vesir napisał: a oceny? 90+, pewnie najlepsza gra tego roku, do czasu Ragnarok. najlepsza gra to będzie Kirby
Opublikowano 14 lutego 20223 l co tu sie dzieje xD ,,dinozałry nudne chodzenie 2,, już z nami...będzie tutaj beczka ,daje Janka
Opublikowano 14 lutego 20223 l Czyli kolejny klejnot w koronie Królestwa Niebieskiego, no jakoś bez zaskoczenia
Opublikowano 14 lutego 20223 l 4 minuty temu, YETI napisał: Czyli kolejny klejnot w koronie Królestwa Niebieskiego, no jakoś bez zaskoczenia już 88
Opublikowano 14 lutego 20223 l Spodziewałem się, ale pamiętajmy, że jednak dość nudna jedynka miała podobne oceny. W reckach mocny kontrast dotyczący fabuły - raz, że jest świetna, dojrzalsza, a raz, że jest nieporozumieniem. Wygląda na to, że walki z ludźmi nadal będą średnie. Na pewno sprawdzę (kto nie chce nawet pobiegać po tym ultra pięknie wyglądającym świecie?), ale w tym miesiącu fokusuję się innym otwartym świecie.
Opublikowano 14 lutego 20223 l No i pięknie Ale jednak meta będzie ciut niżej niż oryginał i chyba zostanie w okolicach 88%. No, ale daj Boże każdej grze taką średnią. Zaskakujące są jednak te informacje o bugach - spodziewałem się jednak, że GG dostarczy tu bardziej. Chyba nie obiecali recenzentom że Day 1 patch naprawi wszystko. No i miłe słówka od gościa z DF.