Czoperrr 5 028 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Recenzja Horizon Forbidden West. Jeszcze więcej, jeszcze lepiej? (antyweb.pl) 7.5/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 310 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Co prawda też nie powinien dawać spoilerów z jedynki no ale jeszcze jestem jakoś w stanie to zrozumieć skoro recenzja dotyczy kontynuacji ale spoilerowanie gry którą się recenzuje? No pojebany gość xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Ale to jak pisalem taki delikatny spoiler chociaz ja gdybym mial to ogrywac za 3 dni to niechcialbym tego wiedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 374 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 9 minut temu, Mejm napisał: Ta recka nrgeeka ma na koncu delikatny spoiler wiec jak ktos nic nie chce wiedziec o grze i fabule to niech ominie ostatnia minute. Standardowo u niego, zamiast recenzować, to streszcza całą grę, ale i tak dzięki za ostrzeżenie. Jeszcze zaraz zrobi swoje słynne jednominutówki. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 naprawde ktoś na forum słucha nrgeeka? jest spoko dla 16 latków ale tutaj chyba jest inna średnia xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 310 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Chyba 46 latków xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Ja go lubilem jak siadal na kanapie i pitolil o gierkach z lat 90. Ale odkad poszedl w yt na full time to odpuscilem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 naprawde ktoś na forum słucha nrgeeka? jest spoko dla 16 latków ale tutaj chyba jest inna średnia xDJa straciłem szacunek do niego gdy bronił EA przy batlefroncie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 068 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Nie no to średnio spoiler jest. Raczej oczywistość dla mnie. Ale racja, ktoś się może zrazić. Dziwne, że jechał na fabułę w jedynce, a tu nawet nie wspomniał o tym. Ja nrgeeka lubię i lubiłem głównie za crapy. Btw - ma być jego TECH-recencja też xd Polskie DF xd Dobra to jeszcze acg zobaczyć i może arhn i styknie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Dobrze że wydzielili drzewko z pułapkami, ostatnie które zrobię, w tym całym bogactwie mechaniki walki, tego akurat prawie w ogóle nie używałem, znacznie częściej dominacji, która jest czasami niezłym widowiskiem ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 386 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Dla mnie najważniejsze było więcej i lepiej i to dostałem, jedynka bardzo mi się podobała i niechciałbym diametralnym zmian. Dodatkowo lepsza jakość, Dual sense i jestem content, byle do piątku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Obejrzałem 6 przekupionych recenzji i jestem przekonany że płynnie kontynuuję przygodę po skończeniu Frozen Wilds, mnóstwo fajnych usprawnień, od menu, po walkę, koniec z zapełnionymi kieszeniami, fabuła bardzo sci-fi, poboczne zadania znacznie poprawione, grafika która zachwyca, i nadal brak QTE czyli ciągle rozgrywka to czyste mięso. Do tego minigra, 3 równoległe mapy zamiast jednej (latanie, chodzenie, pływanie). Pop-up zadziwia, ale chyba tylko szaleniec nie zagra przez to w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Godzinę temu, Czoperrr napisał: Recenzja Horizon Forbidden West. Jeszcze więcej, jeszcze lepiej? (antyweb.pl) 7.5/10 Czyli otwarte zakończenie na część 3.... no cóż mogli by dać jakieś pierdolnięcie. Odnośnie fabuły 1 to tam był dość mocny twist fabularny. Połączenie historii + nowego IP i jego kreacji budziło wtedy nawet fajne emocje. Sam wbiłem w tej grze platynkę, bo grało mi się dobrze czyli takie 8/10. Wydaję mi się, że recenzenci jak i gracze oczekiwali dużo większego "przeskoku" jakości w tej grze, a niestety Horizon to gra cross-generacyjna i z pewnością będzie to bardzo widoczne podczas rozgrywki. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 949 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 9 minut temu, Rtooj napisał: 3 równoległe mapy zamiast jednej (latanie, chodzenie, pływanie). Jestem ciekawy szczególnie tego pływania, jakieś podwodne jaskinie, ruiny, mam nadzieję, że trochę tego będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tlas 434 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Godzinę temu, Mejm napisał: Ta recka nrgeeka ma na koncu delikatny spoiler wiec jak ktos nic nie chce wiedziec o grze i fabule to niech ominie ostatnia minute. Można też ominąć całą recenzję i wyjdzie to też na dobre. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Ja mam tylko jedną obawę, czy Spoiler w piątek będzie czas na zjedzenie obiadu. 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Podczas jedzenia możesz czytać notatki Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Najedz się w czwartek przed północą, w czym problem Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 129 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Mamut zamówiony Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Mamut zamówiony Szalony .. ja niestety nie mam miejsca na kolekcjonerki w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 427 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Ten pop up to oby szybko wyeliminowali paczykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 6 minut temu, messer88 napisał: Ten pop up to oby szybko wyeliminowali paczykiem. Pop up bardzo nie przeszkadza w grach, w nowych pokemonach też jest taki a gra się wyśmienicie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 427 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 No nie wiem, jak nagle się pojawia wielki budynek to jest niesmak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Pop up bardzo nie przeszkadza w grach, w nowych pokemonach też jest taki a gra się wyśmienicieNo w pokach to już jest niesmaczne .. wali po oczach i czasem się czuje jakbym grał grę z czasów PS3..Ale sama gra zacna jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Godzinę temu, Square napisał: Ja mam tylko jedną obawę, czy Pokaż ukrytą zawartość w piątek będzie czas na zjedzenie obiadu. Godzinę temu, Rtooj napisał: Podczas jedzenia możesz czytać notatki Albo możesz np poczytać i przypomnieć sobie o postaciach, jak ci nie zapadło w pamięć min 5 bohaterów XD Co do pop up to on w każdym trybie występuje na PS5? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi