Skocz do zawartości

Horizon II Forbidden West

Sylvan Wielki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co prawda też nie powinien dawać spoilerów z jedynki no ale jeszcze jestem jakoś w stanie to zrozumieć skoro recenzja dotyczy kontynuacji ale spoilerowanie gry którą się recenzuje? No pojebany gość xD

• Plusik 1
Opublikowano
9 minut temu, Mejm napisał:

Ta recka nrgeeka ma na koncu delikatny spoiler wiec jak ktos nic nie chce wiedziec o grze i fabule to niech ominie ostatnia minute.

Standardowo u niego, zamiast recenzować, to streszcza całą grę, ale i tak dzięki za ostrzeżenie. Jeszcze zaraz zrobi swoje słynne jednominutówki.

Opublikowano

Nie no to średnio spoiler jest. Raczej oczywistość dla mnie. Ale racja, ktoś się może zrazić.

Dziwne, że jechał na fabułę w jedynce, a tu nawet nie wspomniał o tym.

Ja nrgeeka lubię i lubiłem głównie za crapy.

Btw  - ma być jego TECH-recencja też xd

Polskie DF xd

Dobra to jeszcze acg zobaczyć i może arhn i styknie.

Opublikowano

Dobrze że wydzielili drzewko z pułapkami, ostatnie które zrobię, w tym całym bogactwie mechaniki walki, tego akurat prawie w ogóle nie używałem, znacznie częściej dominacji, która jest czasami niezłym widowiskiem ;]

Opublikowano

Dla mnie najważniejsze było więcej i lepiej i to dostałem, jedynka bardzo mi się podobała i niechciałbym diametralnym zmian. Dodatkowo lepsza jakość, Dual sense i jestem content, byle do piątku 

• Plusik 1
Opublikowano

Obejrzałem 6 przekupionych recenzji i jestem przekonany że płynnie kontynuuję przygodę po skończeniu Frozen Wilds, mnóstwo fajnych usprawnień, od menu, po walkę, koniec z zapełnionymi kieszeniami, fabuła bardzo sci-fi, poboczne zadania znacznie poprawione, grafika która zachwyca, i nadal brak QTE czyli ciągle rozgrywka to czyste mięso. Do tego minigra, 3 równoległe mapy zamiast jednej (latanie, chodzenie, pływanie).

Pop-up zadziwia, ale chyba tylko szaleniec nie zagra przez to w grę.

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał:

Czyli otwarte zakończenie na część 3.... no cóż mogli by dać jakieś pierdolnięcie.

Odnośnie fabuły 1 to tam był dość mocny twist fabularny. Połączenie historii + nowego IP i jego kreacji budziło wtedy nawet fajne emocje. Sam wbiłem w tej grze platynkę, bo grało mi się dobrze czyli takie 8/10.

Wydaję mi się, że recenzenci jak i gracze oczekiwali dużo większego "przeskoku" jakości w tej grze, a niestety Horizon to gra cross-generacyjna i z pewnością będzie to bardzo widoczne podczas rozgrywki. 

Opublikowano
9 minut temu, Rtooj napisał:

3 równoległe mapy zamiast jednej (latanie, chodzenie, pływanie).

Jestem ciekawy szczególnie tego pływania, jakieś podwodne jaskinie, ruiny, mam nadzieję, że trochę tego będzie. 

Opublikowano
Godzinę temu, Mejm napisał:

Ta recka nrgeeka ma na koncu delikatny spoiler wiec jak ktos nic nie chce wiedziec o grze i fabule to niech ominie ostatnia minute.

Można też ominąć całą recenzję i wyjdzie to też na dobre.

• Plusik 4
Opublikowano
6 minut temu, messer88 napisał:

Ten pop up to oby szybko wyeliminowali paczykiem. 

Pop up bardzo nie przeszkadza w grach, w nowych pokemonach też jest taki a gra się wyśmienicie

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, Square napisał:

Ja mam tylko jedną obawę, czy

Pokaż ukrytą zawartość

w piątek będzie czas na zjedzenie obiadu.

Godzinę temu, Rtooj napisał:

Podczas jedzenia możesz czytać notatki

Albo możesz np poczytać i przypomnieć sobie  o postaciach, jak ci nie zapadło w pamięć min 5 bohaterów XD 

Co do pop up to on w każdym trybie występuje na PS5?