Opublikowano 15 lutego 20223 l Ja mam nadzieję się wyrobić do ER, ale weekendzik wolny, home office, to będzie kurwa dobrze
Opublikowano 15 lutego 20223 l Ooo, ogłosili już, najs. Nawet minifig Aloyki jest. Teraz, XM. napisał: To LEGO to fanowskie czy naprawdę takie coś jest? Jest, byczku, premiera w maju:
Opublikowano 15 lutego 20223 l Minifig ma 4 cm wysokości, to wychodzi na to, że Tallneck będzie miał około 40 cm
Opublikowano 15 lutego 20223 l Szkoda, że na razie nigdzie nie idzie tego kupić. 360 zł to dobra cena za ponad 1200 klocków - jeszcze można liczyć, że sklepy będą to sprzedawać bliżej 300 zł. Edytowane 15 lutego 20223 l przez Snake_Plissken
Opublikowano 15 lutego 20223 l 39 minut temu, Rozi napisał: Ja mam nadzieję się wyrobić do ER, ale weekendzik wolny, home office, to będzie kurwa dobrze lepiej się wyrób
Opublikowano 15 lutego 20223 l 1 minutę temu, Square napisał: Gdzie można zamówić? na lego.com czy na allegro będziesz miał tego w brud
Opublikowano 15 lutego 20223 l Jeszcze nie ma w LEGO store, ale poczekajcie sobie, to w innych sklepach będziecie mieli w niższej cenie niż katalogowa i to o kilka dyszek.
Opublikowano 15 lutego 20223 l 4 godziny temu, SebaSan1981 napisał: Górne rejony to pod dlc-ki zapewne Co mi się podoba w Aloy to niebanalna i naturalna uroda. Widać że twórcy mieli pomysł na tą postać, na jej prezencję i charakter. Ona po prostu jest jakaś, a nie generycznie tłuczona jak postacie z wielu innych gier (tak, mam tu na myśli głównie Ubi gierki). Oby w HFW nasza ruda miała równie cięte odzywki jak w Zero Dawn. Otóż to! Nie kumam tych tekstów o niesympatycznej, nie dającej się lubić itp. Aloy to żeńska wersja Geralta, bystra, twarda, z poczuciem humoru i sarkazmem. Nie dość, że fajnie wygląda i nie jest przeseksualizowana to jeszcze ma własny charakter, a nie jest po prostu kolejnym lachonem dla stulejarzy, którzy swoje wyobrażenia o kobietach czerpią z xHamstera... Chyba już wiem, dlaczego @Pupcio tak brzydko o niej pisze
Opublikowano 15 lutego 20223 l Ja piszę o tej ślicznotce, a nie o tym pasztecie z cosplayów (za komentowanie której oberwałem kiedyś na Facebooku od jej koleżanki i od niej samej)
Opublikowano 15 lutego 20223 l 2 godziny temu, Jakim napisał: I tak względem jedynki jest spory progres bo chociaż rośliny i woda reagują na naszą postać aśnieg to kolejny wyższy niż poprzednio poziom. Bida ale lepiej niż było.
Opublikowano 15 lutego 20223 l A tu trochę wspinaczki: https://giant.gfycat.com/PrestigiousNarrowAmericancrayfish.mp4 A w spoilerze latanko: Spoiler