Skocz do zawartości

Horizon II Forbidden West

Sylvan Wielki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
38 minut temu, Figuś napisał:

Zawsze tak piszą ale jak będzie nabijać na kase to ci nie wyda, chyba że po znajomości pod stołem

Ja SOTC remake wziąłem w EURO i normalnie dzień przed premierą wydali.

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Snake_Plissken napisał:

Ja bym nie wytrzymał i już ogrywał wersję na PS4. :obama: Kto wie, save powinien być kompatybilny z next-genową wersją? 

Powerpyx pisze o autopopie, ja nie widzę żadnego importu, pewnie dodadzą w patchu pytanie tylko którym ;)

Edytowane przez Rillas
Opublikowano
14 godzin temu, addhoc napisał:

Specjalista z Ciebie jak z dup.y kaloryfer...

tak jak mówisz 

Horizon Zero Dawn - A Gift From The Past: Young Aloy Shunned by Nora  Mother, Falls In Cave Cutscene - YouTube

ale może jakby graficy dodali włosy na twarzy to wyglądałaby ok. Nie wiem, chyba faktycznie się nie znam 

Opublikowano

Panowie, czy jest jakiś day one update? Po przeprowadzce korzystam z neta LTE (limit 100GB) dopóki nie pociągną mi światłowodu. Zastanawiam się czy jeżeli kupię wersję na PS5 to jakiś paczyk nie zeżre mi za dużo danych.

Opublikowano

Będzie update day one do wersji na PS5. Niezbyt wielki, 525 MB.

Ja przecebulowalem i kupilem wersje ps4. :) Za 20 minut zobaczę jak wyglada nowy Horizon w wersji na past-geny.

• Plusik 1
Opublikowano

Ja kupiłem wersję PS4 z kilku względów - cebula oczywiście, ale również, gdyby się okazało, że moje PS5 będzie wadliwe (po XSX jestem lekko przewrażliwiony) to będę miał substytut na czas reklamacji.

No i może kiedyś wbiję drugą platynkę, ale prawilnie - najpierw grając w lepszą wersję, a nie na odwrót, za pomocą auto-popa.

Opublikowano

Ja w życiu zrobiłem tylko jedna platyne, właśnie w Horizonie, za namową szwagra "bo łatwa". Żałuję, mógłbym lepiej spożytkować czas niż robić aktywności typu Nasraj na przeciwnika, ale gówno musi wylecieć nogawka gdy robisz podwójne salto do tyłu. No ale co kto lubi.

Opublikowano

Ogrywam wersje ps5 i nie wiem o co tutaj chodzi. W momencie kiedy kamere ustawiam na ziemie a postać stoi w miejscu(nie dzieje się tak podczas ruchu) ekran pulsuje mi cały na szaro i gra szarpie jakby chodziła w 15 fps. Wrzucam nagranie bo nie mam pojęcia o co tutaj chodzi i może ktoś się z tym spotkał.