Skocz do zawartości

Horizon II Forbidden West

Sylvan Wielki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo1986 napisał:

Rozi, dostałeś te kody z Euro? Do mnie dzisiaj wysłali.

Tak, tak, też dostałem.

Niby ubi-raczysko, ale są znadźki nieoznaczone na mapce :)

4 minuty temu, Rtooj napisał:

Gram dalej w 30, podczas drugiej sesji musiałem sprawdzić czy nie przestawiło się na 60, sam byłem  w szoku, oko się przyzwyczaiło.

XD

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
14 minut temu, Rtooj napisał:

Gram dalej w 30, podczas drugiej sesji musiałem sprawdzić czy nie przestawiło się na 60, sam byłem  w szoku, oko się przyzwyczaiło.

Podczas trzeciej sesji będzie 120 ;)

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Rozi napisał:

Tak, tak, też dostałem.

Niby ubi-raczysko, ale są znadźki nieoznaczone na mapce :)

XD

No po zjechaniu kolejką na dół musiałem sprawdzić, prawdę piszę.

Opublikowano

A czy nikt nie zauważył przy ruchach kamerą takiego jakby ghostingu na twarzach i wlosach postaci? Widze to niezależnie od trybu graficznego. W żadnej innej grze na ps5 tego nie widziałem. 

Opublikowano

Tak sprawdzalem na wszystkich ustawieniach motion blura i na wyłączonym zupełnie nadal jest taki delikatnie widoczny. Co dziwne tylko twarz i wlosy, reszta ciała jest ok. Heh

Opublikowano (edytowane)

Czy ja dobrze widzę, czy Aloszce widać też drobne włoski na nosie? Sprawdzałem 3 razy na różnym tle z obu stron i to nie są chyba jakieś elementy w tle.

FL55ogvWQAMAxqG.jpeg

Edytowane przez PiotrekP
Opublikowano
12 minut temu, PiotrekP napisał:

Czy ja dobrze widzę, czy Aloszce widać też drobne włoski na nosie? Sprawdzałem 3 razy na różnym tle z obu stron i to nie są chyba jakieś elementy w tle.

FL55ogvWQAMAxqG.jpeg

No to poka ten kinol A nie uciąłeś  :/

Opublikowano
17 minut temu, PiotrekP napisał:

FL55ogvWQAMAxqG.jpeg

Już się zesrali o to w internecie w tym tygodniu. Odkryli  ze kobiety też mają owłosienie.

Opublikowano

Na innych „forumkach” dysputa o moknięciu Aloy po przejściu wodospadu i braku owego moknięcia po wejściu w kałuże. Aż sobie człowiek przypomina jak to wyglądało w RDR 2, gdzie chłop związany liną i głową w kałuży podnosił ją do góry by się nie utopić :obama: 

Opublikowano
Teraz, MYSZa7 napisał:

Na innych „forumkach” dysputa o moknięciu Aloy po wodospadzie i braku owego moknięcia po wejściu w kałuże. Aż sobie człowiek przypomina jak to wyglądało w RDR 2, gdzie chłop związany liną i głową w kałuży podnosił ją do góry by się nie utopić :obama: 

Pamiętaj użytkowniku Mysza są gierki i gry :) może horizon 10 osiągnię połowe rzeczy które ma rdr z 2018 roku

Opublikowano
12 minut temu, PiPoLiNiO napisał:

Ale w(pipi)iają przy tym kunszcie grafiki takie rzeczy jak betonowe pranie na linkach którego nie idzie ruszyć...

No tez zwróciłem na to uwagę, fizyka przedmiotów, oprócz skrzynek to chyba nie istnieje.

Opublikowano

Pograne 4.5h w trybie jakości i kilkunastu minutach na drugim trybie- póki co wolę grać na lepszej grafice- a ta głównie jest cudna. Głównie, bo niektóre elementy infrastruktury to jakby z ZD wzięli. Ale woda, widoki roślinność w ruchu to wszystko jakże robi robotę. Może włosy Aloy poruszają się czasem nienaturalnie, ale nie czepiajmy się pierdół. 

Opublikowano
5 godzin temu, easye napisał:

No dobrze a jak już skończycie pisać o grafice, klatkach, teksturach, najlepszych ustawieniach pod TV "BLACHARZE", to dajcie znać czy sama gra choć trochę się zmieniła względem jedynki.

Czy jest ktoś komu 1 cześć się za bardzo nie podobała, a 2ka jest zachwycony?

Dla mnie HZD to gra na 6/10‚ w porywach 7/10. Pograłem niedużo ale to jest póki co dokładnie taki sam poziom. Minus zachwyt nad grafiką. Jedynka robiła piorunujące wrażenie. Tutaj jest po prostu ładnie i nie ogarniam tych zachwytów. No ale ja mam łatkę bota więc to zapewne z tego powodu.

• Plusik 2
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Ins napisał:

Dla mnie HZD to gra na 6/10‚ w porywach 7/10. Pograłem niedużo ale to jest póki co dokładnie taki sam poziom. Minus zachwyt nad grafiką. Jedynka robiła piorunujące wrażenie. Tutaj jest po prostu ładnie i nie ogarniam tych zachwytów. No ale ja mam łatkę bota więc to zapewne z tego powodu.

O Cie ... zjebane to spoleczenstwo jest teraz. Za chuja wdziecznosci i jakiejkolwiek pokory. Jakby wiekszosc swojego zycia grali w gry gdzie czlowiek cieszyl sie ze postac ma oko zlozone z 1 albo 3 pikseli, lara miala trojkatne cycki, albo pojawila sie prawdziwa muzyka w grach to mieliby zdecydowanie inny stosunek do wydawanych pozycji. I jescze to szarpanie sie 30/60fps. Jak czytam ze ktos ma nudnosci w trybie 30fps to proponuje udac sie do lekarza. Panie no nie dogodzisz. A i jeszcze te wloski na twarzy... niech stulej jeden z drugim porzuca granie i otworza oczy na swiat, bo im sie rzeczywistosc myli.

Edytowane przez gnom
  • WTF 1
  • Minusik 1
Opublikowano
6 godzin temu, Ins napisał:

Nie każdemu musi każda gra przypaść do gustu. Co jest 7/10, a co 9/10 może dla każdego się diametralnie różnić i wahać.