Gość Rozi Opublikowano 18 lutego 2022 Opublikowano 18 lutego 2022 3 minuty temu, Paolo1986 napisał: Rozi, dostałeś te kody z Euro? Do mnie dzisiaj wysłali. Tak, tak, też dostałem. Niby ubi-raczysko, ale są znadźki nieoznaczone na mapce 4 minuty temu, Rtooj napisał: Gram dalej w 30, podczas drugiej sesji musiałem sprawdzić czy nie przestawiło się na 60, sam byłem w szoku, oko się przyzwyczaiło. XD Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 18 lutego 2022 Opublikowano 18 lutego 2022 8 minut temu, Rtooj napisał: Gram dalej w 30, podczas drugiej sesji musiałem sprawdzić czy nie przestawiło się na 60, sam byłem w szoku, oko się przyzwyczaiło. W sumie też się na tym złapałem. Orgazm oczny. Cytuj
tjery 1 246 Opublikowano 18 lutego 2022 Opublikowano 18 lutego 2022 14 minut temu, Rtooj napisał: Gram dalej w 30, podczas drugiej sesji musiałem sprawdzić czy nie przestawiło się na 60, sam byłem w szoku, oko się przyzwyczaiło. Podczas trzeciej sesji będzie 120 1 Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 18 lutego 2022 Opublikowano 18 lutego 2022 4 minuty temu, Rozi napisał: Tak, tak, też dostałem. Niby ubi-raczysko, ale są znadźki nieoznaczone na mapce XD No po zjechaniu kolejką na dół musiałem sprawdzić, prawdę piszę. Cytuj
Symeon_88 28 Opublikowano 18 lutego 2022 Opublikowano 18 lutego 2022 A czy nikt nie zauważył przy ruchach kamerą takiego jakby ghostingu na twarzach i wlosach postaci? Widze to niezależnie od trybu graficznego. W żadnej innej grze na ps5 tego nie widziałem. Cytuj
Symeon_88 28 Opublikowano 18 lutego 2022 Opublikowano 18 lutego 2022 Tak sprawdzalem na wszystkich ustawieniach motion blura i na wyłączonym zupełnie nadal jest taki delikatnie widoczny. Co dziwne tylko twarz i wlosy, reszta ciała jest ok. Heh Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 18 lutego 2022 Opublikowano 18 lutego 2022 (edytowane) Czy ja dobrze widzę, czy Aloszce widać też drobne włoski na nosie? Sprawdzałem 3 razy na różnym tle z obu stron i to nie są chyba jakieś elementy w tle. Edytowane 18 lutego 2022 przez PiotrekP Cytuj
GearsUp 192 Opublikowano 18 lutego 2022 Opublikowano 18 lutego 2022 Ciekawe gdzie jeszcze włoski widać Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 18 lutego 2022 Opublikowano 18 lutego 2022 12 minut temu, PiotrekP napisał: Czy ja dobrze widzę, czy Aloszce widać też drobne włoski na nosie? Sprawdzałem 3 razy na różnym tle z obu stron i to nie są chyba jakieś elementy w tle. No to poka ten kinol A nie uciąłeś Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 18 lutego 2022 Opublikowano 18 lutego 2022 17 minut temu, PiotrekP napisał: Czy ja dobrze widzę, czy Aloszce widać też drobne włoski na nosie? Sprawdzałem 3 razy na różnym tle z obu stron i to nie są chyba jakieś elementy w tle. Już się zesrali o to w internecie w tym tygodniu. Odkryli ze kobiety też mają owłosienie. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 18 lutego 2022 Opublikowano 18 lutego 2022 A okej na nosie, myślałem że w nosie ma c0rwa nawet ja nie mam włosów na nosie. Mega pojebana akcja z tą aloy Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 18 lutego 2022 Opublikowano 18 lutego 2022 Na innych „forumkach” dysputa o moknięciu Aloy po przejściu wodospadu i braku owego moknięcia po wejściu w kałuże. Aż sobie człowiek przypomina jak to wyglądało w RDR 2, gdzie chłop związany liną i głową w kałuży podnosił ją do góry by się nie utopić Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 18 lutego 2022 Opublikowano 18 lutego 2022 Teraz, MYSZa7 napisał: Na innych „forumkach” dysputa o moknięciu Aloy po wodospadzie i braku owego moknięcia po wejściu w kałuże. Aż sobie człowiek przypomina jak to wyglądało w RDR 2, gdzie chłop związany liną i głową w kałuży podnosił ją do góry by się nie utopić Pamiętaj użytkowniku Mysza są gierki i gry może horizon 10 osiągnię połowe rzeczy które ma rdr z 2018 roku Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 18 lutego 2022 Opublikowano 18 lutego 2022 Ale w(pipi)iają przy tym kunszcie grafiki takie rzeczy jak betonowe pranie na linkach którego nie idzie ruszyć... Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano 18 lutego 2022 Opublikowano 18 lutego 2022 12 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Ale w(pipi)iają przy tym kunszcie grafiki takie rzeczy jak betonowe pranie na linkach którego nie idzie ruszyć... No tez zwróciłem na to uwagę, fizyka przedmiotów, oprócz skrzynek to chyba nie istnieje. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 18 lutego 2022 Opublikowano 18 lutego 2022 Dobrze ze Sony jeszcze nie wydaje gierek na PC premierowo Nikt z was nie chwali muzyki? Tak słabo? Cytuj
PIOTR8642 30 Opublikowano 18 lutego 2022 Opublikowano 18 lutego 2022 7 godzin temu, Rozi napisał: Jest dobrze, jest kurwa dobrze To ten tryb 60fps? Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 18 lutego 2022 Opublikowano 18 lutego 2022 Pograne 4.5h w trybie jakości i kilkunastu minutach na drugim trybie- póki co wolę grać na lepszej grafice- a ta głównie jest cudna. Głównie, bo niektóre elementy infrastruktury to jakby z ZD wzięli. Ale woda, widoki roślinność w ruchu to wszystko jakże robi robotę. Może włosy Aloy poruszają się czasem nienaturalnie, ale nie czepiajmy się pierdół. Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 19 lutego 2022 Opublikowano 19 lutego 2022 5 godzin temu, easye napisał: No dobrze a jak już skończycie pisać o grafice, klatkach, teksturach, najlepszych ustawieniach pod TV "BLACHARZE", to dajcie znać czy sama gra choć trochę się zmieniła względem jedynki. Czy jest ktoś komu 1 cześć się za bardzo nie podobała, a 2ka jest zachwycony? Dla mnie HZD to gra na 6/10‚ w porywach 7/10. Pograłem niedużo ale to jest póki co dokładnie taki sam poziom. Minus zachwyt nad grafiką. Jedynka robiła piorunujące wrażenie. Tutaj jest po prostu ładnie i nie ogarniam tych zachwytów. No ale ja mam łatkę bota więc to zapewne z tego powodu. 2 1 Cytuj
gnom 89 Opublikowano 19 lutego 2022 Opublikowano 19 lutego 2022 (edytowane) 4 godziny temu, Ins napisał: Dla mnie HZD to gra na 6/10‚ w porywach 7/10. Pograłem niedużo ale to jest póki co dokładnie taki sam poziom. Minus zachwyt nad grafiką. Jedynka robiła piorunujące wrażenie. Tutaj jest po prostu ładnie i nie ogarniam tych zachwytów. No ale ja mam łatkę bota więc to zapewne z tego powodu. O Cie ... zjebane to spoleczenstwo jest teraz. Za chuja wdziecznosci i jakiejkolwiek pokory. Jakby wiekszosc swojego zycia grali w gry gdzie czlowiek cieszyl sie ze postac ma oko zlozone z 1 albo 3 pikseli, lara miala trojkatne cycki, albo pojawila sie prawdziwa muzyka w grach to mieliby zdecydowanie inny stosunek do wydawanych pozycji. I jescze to szarpanie sie 30/60fps. Jak czytam ze ktos ma nudnosci w trybie 30fps to proponuje udac sie do lekarza. Panie no nie dogodzisz. A i jeszcze te wloski na twarzy... niech stulej jeden z drugim porzuca granie i otworza oczy na swiat, bo im sie rzeczywistosc myli. Edytowane 19 lutego 2022 przez gnom 1 1 Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 19 lutego 2022 Opublikowano 19 lutego 2022 6 godzin temu, Ins napisał: Dla mnie HZD to gra na 6/10‚ w porywach 7/10. Pograłem niedużo ale to jest póki co dokładnie taki sam poziom. Minus zachwyt nad grafiką. Jedynka robiła piorunujące wrażenie. Tutaj jest po prostu ładnie i nie ogarniam tych zachwytów. No ale ja mam łatkę bota więc to zapewne z tego powodu. Nie każdemu musi każda gra przypaść do gustu. Co jest 7/10, a co 9/10 może dla każdego się diametralnie różnić i wahać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi