Opublikowano 21 lutego 20223 l Prawdą jest, że wiele rzeczy względem HZD zostało poprawionych ale najważniejszy jest dla mnie rozwój drzewka umiejętności. Wreszcie istnieje melee w walce (nawet z maszynami) i czuć moc włóczni. Korzystając z wykupionych bonusów walka stała się jeszcze bardziej spektakularna. Mam 10 godzin.
Opublikowano 21 lutego 20223 l Dla mnie te drzewka największy minus jak do tej pory, pełno tego, mało czytelne i sporo skilli zapychaczy. Ja zielone brońki sprzedaje, jak dziś dotarłem do Plainsong to tam niebieskie bez apgrejdów mają lepsze staty od moich zrobionych na maks
Opublikowano 21 lutego 20223 l 9 minut temu, messer88 napisał: Dla mnie te drzewka największy minus jak do tej pory, pełno tego, mało czytelne i sporo skilli zapychaczy. Ja zielone brońki sprzedaje, jak dziś dotarłem do Plainsong to tam niebieskie bez apgrejdów mają lepsze staty od moich zrobionych na maks No nawet chyba w misji pobocznej tam dostałem lepszą. Łuk.
Opublikowano 21 lutego 20223 l 2 godziny temu, Starh napisał: Nadal nie mogę się nadziwić jak piękna jest ta gra. Biorąc pod uwagę wiele mechanik, animacji, skali świata. Wow! Nieprawdopodobne zdjęcia, rozumiem że to nie jest taka fotka w 5 sekund z gry, tylko obrobiona w innym programie?
Opublikowano 21 lutego 20223 l 2 godziny temu, Starh napisał: Nadal nie mogę się nadziwić jak piękna jest ta gra. Biorąc pod uwagę wiele mechanik, animacji, skali świata. Wow! Ło cię chuj. A pierwsza fota to jak z zeszłorocznej DIUNY.
Opublikowano 21 lutego 20223 l Hard to niezły hardkor. Nie wiem czy to początek i nie mam gearu ale 2 strzały i padam. 3 wrogów zaatakować bez przygotowania to praktycznie śmierć.
Opublikowano 21 lutego 20223 l Godzinę temu, XM. napisał: Ło cię chuj. A pierwsza fota to jak z zeszłorocznej DIUNY. a ch.uja sie tam znasz. Wyglada jak ta pani zywcem wyjeta z insta: sommerray
Opublikowano 21 lutego 20223 l Godzinę temu, Rtooj napisał: Nieprawdopodobne zdjęcia, rozumiem że to nie jest taka fotka w 5 sekund z gry, tylko obrobiona w innym programie? Screen pochodzi prosto z samej gry
Opublikowano 21 lutego 20223 l To zazdro, ja umiem robić tylko ładne widoczki z głupimi minami ;] Widziałem że lekiem na rozmazane stroje w PM jest wyłączenie motion blur w opcjach.
Opublikowano 21 lutego 20223 l 1 godzinę temu, KarolJanuszGejmingu napisał: Hard to niezły hardkor. Nie wiem czy to początek i nie mam gearu ale 2 strzały i padam. 3 wrogów zaatakować bez przygotowania to praktycznie śmierć. Kurwa, trzy razy powtarzałem walkę z Frostclawem w jednym queście, jebany mnie na hita miał. Czasami to maszyny mają moveset jak bossowie w Soulsach - robi combo, myślisz że to koniec, chcesz atakować, a tu chuj, srrru z ogona. Skok z lotnią z wysokiej, ośnieżonej góry? O R G A Z M.
Opublikowano 21 lutego 20223 l Kiedy zapomnisz o tej parasolce i przez 20 minut szlag cię trafia, bo przecież ni wuja nie da się tam doskoczyć! A potem robisz to w pół minuty. Nie mogę się doczekać sprzętu do nurkowania i wróceniu wtedy do pierwszego głębszego jeziora
Opublikowano 21 lutego 20223 l Aloy przesyła buziaki dla forumka, a w szczególności dla użytkownika @Pupcio
Opublikowano 22 lutego 20223 l 8 godzin temu, Rozi napisał: Aloy przesyła buziaki dla forumka, a w szczególności dla użytkownika @Pupcio alergia w zimie? dziwne
Opublikowano 22 lutego 20223 l https://youtu.be/-fzqLBqzYX8 Edytowane 22 lutego 20223 l przez Symeon_88
Opublikowano 22 lutego 20223 l Wczoraj po 2h grania miałem ostry zjazd klatek do jakichś 10fps. Już myślałem, że konsola się gotuje na szczęście wczytywanie Save pomógł. Mam odczucia, że w tej grze im dalej tym lepiej. Tak jakby cały czas się rozkręcała.
Opublikowano 22 lutego 20223 l Mi raz tak spadło na pierwszych Hunting grounds, też pomogło wczytanie save.
Opublikowano 22 lutego 20223 l U mnie wszystko ładnie chodzi, zero bugów, ale mnie ta gra wciągnęła, masakra xd Niby wszystko widzieliśmy (duh), jednak podane to jest w tak zajebisty sposób, że głowa mała. Guerillasi pięknie wyciągnęli wnioski po jedynce.
Opublikowano 22 lutego 20223 l Śmieszny bug, po scence z dwoma dziewczynami na ziemi niczyjej, wszystkie postacie przez 2 sekundy były "boskie", świeciły się jakby Pan Bóg zszedł na ziemię. I mam nadzieję że taki jest zamysł twórców, ale tworzenie amunicji w kółku wygląda jakby mocno klatkowało, macie tak samo? Strasznie długo to trwa, rozumiem że to się zmieni po jakimś upgrade'ie.
Opublikowano 22 lutego 20223 l Info do platyniarzy - jedną rzecz można pominąć, pamiętajcie żeby przeskanować coś w ostatnim zadaniu, jedną maszynę.