Skocz do zawartości

Horizon II Forbidden West

Featured Replies

Opublikowano

Prawdą jest, że wiele rzeczy względem HZD zostało poprawionych ale najważniejszy jest dla mnie rozwój drzewka umiejętności. Wreszcie istnieje melee w walce (nawet z maszynami) i czuć moc włóczni. Korzystając z wykupionych bonusów walka stała się jeszcze bardziej spektakularna. Mam 10 godzin.

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 286,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Dla mnie te drzewka największy minus jak do tej pory, pełno tego, mało czytelne i sporo skilli zapychaczy. 

Ja zielone brońki sprzedaje, jak dziś dotarłem do Plainsong to tam niebieskie bez apgrejdów mają lepsze staty od moich zrobionych na maks

Opublikowano
9 minut temu, messer88 napisał:

Dla mnie te drzewka największy minus jak do tej pory, pełno tego, mało czytelne i sporo skilli zapychaczy. 

Ja zielone brońki sprzedaje, jak dziś dotarłem do Plainsong to tam niebieskie bez apgrejdów mają lepsze staty od moich zrobionych na maks

No nawet chyba w misji pobocznej tam dostałem lepszą. Łuk.

Opublikowano
2 godziny temu, Starh napisał:

Nadal nie mogę się nadziwić jak piękna jest ta gra. Biorąc pod uwagę wiele mechanik, animacji, skali świata. Wow!

0Sf0Y3A.jpg

rASac70.jpg

Nieprawdopodobne zdjęcia, rozumiem że to nie jest taka fotka w 5 sekund z gry, tylko obrobiona w innym programie?

Opublikowano
2 godziny temu, Starh napisał:

Nadal nie mogę się nadziwić jak piękna jest ta gra. Biorąc pod uwagę wiele mechanik, animacji, skali świata. Wow!

0Sf0Y3A.jpg

rASac70.jpg

Ło cię chuj. A pierwsza fota to jak z zeszłorocznej DIUNY. :)

Opublikowano

Edytowane przez tlas

Opublikowano
Godzinę temu, XM. napisał:

Ło cię chuj. A pierwsza fota to jak z zeszłorocznej DIUNY. :)

a ch.uja sie tam znasz. Wyglada jak ta pani zywcem wyjeta z insta: sommerray :wub:

Opublikowano
Godzinę temu, Rtooj napisał:

Nieprawdopodobne zdjęcia, rozumiem że to nie jest taka fotka w 5 sekund z gry, tylko obrobiona w innym programie?

Screen pochodzi prosto z samej gry 

Opublikowano

To zazdro, ja umiem robić tylko ładne widoczki z głupimi minami ;]

Widziałem że lekiem na rozmazane stroje w PM jest wyłączenie motion blur w opcjach.

Opublikowano
1 godzinę temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

Hard to niezły hardkor.

Nie wiem czy to początek i nie mam gearu ale 2 strzały i padam.

3 wrogów zaatakować bez przygotowania to praktycznie śmierć.

:obama:

Kurwa, trzy razy powtarzałem walkę z Frostclawem w jednym queście, jebany mnie na hita miał. Czasami to maszyny mają moveset jak bossowie w Soulsach - robi combo, myślisz że to koniec, chcesz atakować, a tu chuj, srrru z ogona.

Skok z lotnią z wysokiej, ośnieżonej góry? O R G A Z M.

Opublikowano

Kiedy zapomnisz o tej parasolce i przez 20 minut szlag cię trafia, bo przecież ni wuja nie da się tam doskoczyć! :wallbash:

A potem robisz to w pół minuty.

Nie mogę się doczekać sprzętu do nurkowania i wróceniu wtedy do pierwszego głębszego jeziora

Opublikowano

Aloy przesyła buziaki dla forumka, a w szczególności dla użytkownika @Pupcio

20220222_001955.jpg

Opublikowano

Wczoraj po 2h grania miałem ostry zjazd klatek do jakichś 10fps. Już myślałem,  że konsola się gotuje na szczęście wczytywanie Save pomógł. 

Mam odczucia, że w tej grze im dalej tym lepiej. Tak jakby cały czas się rozkręcała. 

Opublikowano

U mnie wszystko ładnie chodzi, zero bugów, ale mnie ta gra wciągnęła, masakra xd Niby wszystko widzieliśmy (duh), jednak podane to jest w tak zajebisty sposób, że głowa mała. Guerillasi pięknie wyciągnęli wnioski po jedynce.

Opublikowano

Śmieszny bug, po scence z dwoma dziewczynami na ziemi niczyjej, wszystkie postacie przez 2 sekundy były "boskie", świeciły się jakby Pan Bóg zszedł na ziemię.

I mam nadzieję że taki jest zamysł twórców, ale tworzenie amunicji w kółku wygląda jakby mocno klatkowało, macie tak samo? Strasznie długo to trwa, rozumiem że to się zmieni po jakimś upgrade'ie.

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

alergia w zimie? dziwne

Opublikowano

Info do platyniarzy - jedną rzecz można pominąć, pamiętajcie żeby przeskanować coś w ostatnim zadaniu, jedną maszynę.