Skocz do zawartości

Horizon II Forbidden West

Sylvan Wielki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem odnośnie kontraktu "części walcoboka" w horizon 2. Zabiłem muszlokłapa w momencie jego chowania pod ziemię i tam został.  Dokładnie 4m. I nie mogę go teraz przeszukać. Pomóżcie 

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W końcu ME wysłał mi kod do stroju i włóczni Nora. Jak go sobie wklepie to te dwie rzeczy automatycznie pojawią mi się w moim ekwipunku czy po prostu dzięki temu będą do zdobycia w grze ?

Opublikowano

Wyszedł patch 1.06.

https://www.dualshockers.com/horizon-forbidden-west-update-1-06-patch-notes-today-march-2/

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Szkoda, że dalej nie poprawili tych ikon Ognioskry po tym jak są oczyszczone.

W dniu 2.03.2022 o 10:27, niunias101 napisał(a):

Wklepałem kod i nic mi się nie dodało. 

Rozwiń  

Sprawdź czy nie musisz ich pobrać. I fabularnie trzeba być na etapie wznowienia prac w Złomiankach, dopiero wtedy te rzeczy są dostępne.

• Plusik 1
Opublikowano
  W dniu 2.03.2022 o 14:55, Square napisał(a):

Szkoda, że dalej nie poprawili tych ikon Ognioskry po tym jak są oczyszczone.

Rozwiń  

Na pewno jeszcze poprawią.

Czyszczę na razie drugi region i w głowie się nie mieści że mam dopiero 22% gry ;]

Bardzo fajna misja poboczna z ekipa thanaków z poparzonym, widać w niej że mocno poprawiono postacie poboczne, są naprawdę z krwi i kości, a niektórych nawet da się lubić i mają napisane dobre dialogi.

Opublikowano

Ja mam trochę ponad 60% wg statystyk i jakoś 105h na liczniku wg konsoli, a fabularnie jestem dopiero po zdobyciu

Pokaż ukrytą zawartość
Opublikowano
  W dniu 2.03.2022 o 17:04, Paolo de Vesir napisał(a):

Rozumiem, że to jeden z tych słynnych, krótkich i wyważonych open-worldów od Sony które nie nużą?

Rozwiń  

Taka mała dedukcja  na pobudzenie mózgu z rana.

Proszę porównać czas głównego wątku + to że nie trzeba grindować aby iść z fabułą

https://howlongtobeat.com/game?id=79775

Vs 

https://howlongtobeat.com/game?id=77729

Wnioskami nie musisz się dzielić.

Pokaż ukrytą zawartość

Dobra wracając do poważnych tematów. Czy któryś z tych paczy naprawił te migotanie w trybie 60ks?

• Haha 1
Opublikowano

Ja jestem zaskoczony, że gra na tyle h starcza. Przed premierą obstawiałem, że zamknę ją w 40h a tu 46 i patrząc na mapę to jeszcze dobre 20-30h. 

I chce się w to tak samo grać jak na początku, albo i nawet bardziej.

100h raczej nie nabije( chociaż kto wie), ale obstawiam, że to będzie gra w której najwięcej czasu spędzę w tym roku. Jedynie pewnie ER i GT7 się zbliży. 

Popykałem trochę arenę, wymieniłem za medale na legendarny luk z porażeniem i jest baaaardzo op. 

Jest jakiś fajny fant po ukończeniu wątku głównego? Bo zastanawiam się czy dziś nie zamknąć głównego wątku. 

Opublikowano (edytowane)

Ja mam około 22h według licznika gry, ale defacto będzie więcej. No i grałem tylko wątek główny, nie licząc jednego dłuższego zbieractwa. Mam już cały specjalny sprzęt, to biorę się za rzeczy poboczne i ulepszanie ekwipunku. 

FM3zQ9uXMAU7MO_.jpeg

Edytowane przez PiotrekP
  • Plusik 1
Opublikowano
  W dniu 3.03.2022 o 06:36, balon napisał(a):

Taka mała dedukcja  na pobudzenie mózgu z rana.

Proszę porównać czas głównego wątku + to że nie trzeba grindować aby iść z fabułą

https://howlongtobeat.com/game?id=79775

Vs 

https://howlongtobeat.com/game?id=77729

Wnioskami nie musisz się dzielić.

Pokaż ukrytą zawartość

Dobra wracając do poważnych tematów. Czy któryś z tych paczy naprawił te migotanie w trybie 60ks?

Rozwiń  

Nie, ostatni pacz nic z tym nie zrobił, AA jak nie było tak nie ma.

Opublikowano

W moim przypadku 40h gry i 39.5% postępu. Fajnie, że twórcy wzięli się za fabułę, postacie i włócznię. Jeżeli ktoś nadal twierdzi, że nie ma mocy w walce w zwarciu to albo nie zrobił upów albo nie potrafi w kombosy (dają wymierne korzyści). Nie widzę innej możliwości. 

• Plusik 1
Opublikowano

Walka w zwarciu to poezja teraz i prawdę mówiąc jeszcze nie opanowałem jej do końca, realnie można wyrządzić niezłe szkody z bliska. Minigra oczywiście też nie ruszona poza kupowaniem pionków.

A tam jakieś wyścigi będą jeszcze i arena ;]