Opublikowano 22 lutego 20232 l I jak to sobie wyobrażasz? Nawet biorąc pod uwagę fakt, że jest to tylko gra, walka pod wodą nie ma sensu.
Opublikowano 22 lutego 20232 l Kolega miał na myśli chyba podwodne ciukanie dzidą jak w assassynie Odysei albo dedykowaną broń do strzelania pod wodą (rodzaj harpuna lub kuszy jak w Gerwazym3), która jednak nigdy nie została zaimplementowana do gry.
Opublikowano 22 lutego 20232 l Ja bym wolał, żeby zostawili te 3 standardowe łuki jakie są obecnie - wojownika, myśliwskie, wyborowe i każdy ma swoje podstawowe strzały, ale obsługuje też te specjalne- elektryczne, kwasowe, itp. No i dodać ich customizacje wyglądu. Obecnie tych łuków jest za dużo i często przed samą walką na szybko zmieniałem oręż. A tak w kole broni zmienić tylko strzały i jazda.
Opublikowano 22 lutego 20232 l Też o tym pisałem. Sama ilość łuków może zostać, bo w końcu każdy ma jakieś tam staty typu obrażenia na dużym dystansie, ale zmiana strzał powinna być dostępna. Ale to dopiero w H3 jak co.
Opublikowano 23 lutego 20232 l 9 godzin temu, Square napisał: I jak to sobie wyobrażasz? Nawet biorąc pod uwagę fakt, że jest to tylko gra, walka pod wodą nie ma sensu. Atak dzidą z odpowiednim oporem wody, albo jakaś forma harpuna. Nie wiem co tu jest do wyobrażania, w fb brakowało mi możliwości zabicia pływających obok mnie robotów. Nawet sam atak z ukrycia np. w formie qte byłby super.
Opublikowano 23 lutego 20232 l I takie coś wystarczy, pamiętam że to nurkowanie i chowanie się przed krokodylami to denerwujące było.
Opublikowano 23 lutego 20232 l Puszczasz bombę dymną i po sprawie. Ja teraz przechodząc kolejny raz to życzę sobie aby było to trudniejsze, bo nawet na UH się przepływa obok bez problemów.
Opublikowano 23 lutego 20232 l Po tylu godzinach to dziwię się, że tego na gitarze nie przechodzisz albo na dance-macie.
Opublikowano 24 lutego 20232 l Tak, od razu była podana. Jeszcze prawie dwa miechy, więc pewnie dostaniemy zwiastun i może jakiś gameplay.
Opublikowano 24 lutego 20232 l Ale jesteś pesymista, w h3 na 100% dadzą nowe sprzęty do latania. Jeszcze zobaczysz ze polatamy na stormbirdzie, albo pobiegamy mamutem.
Opublikowano 25 lutego 20232 l Pany, a jak w forbidden west wygląda zmiana pogody? Ogarnęli to względem jedynki? Tam to zmiana pogody to była istna beka, zero płynnego przejścia tylko na przestrzeni paru metrów diametralne ostre przejście z deszczu do pełnego słońca. Mapka też daje większe uczucie faktycznej namiastki świata? W jedynce ostro kontrastowały niektóre obszary i miałem wrażenie, że wręcz chodzę po jakimś sztucznym zoo gdzie mamy pawilony tematyczne.
Opublikowano 26 lutego 20232 l Ktos cos? Odpalam tego samograja z plusa bo po 110h w Ishina potrzebuje gry co gra sie sama na odmulenie. Odpalam gre nie mam audio w ogole, zamykam gre audio wraca. Jak odpale gre I zmienie tryb na Resolution to mam pelne Audio zmiana na Balanced albo Performance znowu dziwiek wylacza calkowicie xD Moje pytanie to wtf? XD
Opublikowano 26 lutego 20232 l Godzinę temu, wet_willy napisał: Ktos cos? Odpalam tego samograja z plusa bo po 110h w Ishina potrzebuje gry co gra sie sama na odmulenie. Odpalam gre nie mam audio w ogole, zamykam gre audio wraca. Jak odpale gre I zmienie tryb na Resolution to mam pelne Audio zmiana na Balanced albo Performance znowu dziwiek wylacza calkowicie xD Moje pytanie to wtf? XD No to kiepski samograj jak z menu nie możesz wyjść
Opublikowano 26 lutego 20232 l Samograj z tej gry żaden bym powiedział na wyższym poziomie trudności. Może jakaś czytanka bardziej?
Opublikowano 26 lutego 20232 l 11 minutes ago, Rtooj said: No to kiepski samograj jak z menu nie możesz wyjść Domyslam sie ze dla ciebie nie byl samograj skoro nawet nie potrafisz przeczytac kawalka tekstu I go zrozumiec.
Domyslam sie ze dla ciebie nie byl samograj skoro nawet nie potrafisz przeczytac kawalka tekstu I go zrozumiec.
Opublikowano 26 lutego 20232 l 2 minuty temu, wet_willy napisał: Domyslam sie ze dla ciebie nie byl samograj skoro nawet nie potrafisz przeczytac kawalka tekstu I go zrozumiec. No zacząłem czytać i przy słowie samograj przypomniałem sobie ile razy w grze ginąłem na hardzie, wpadłem w jakieś wspominki i pewnie nad resztą się nie skupiłem.
Opublikowano 26 lutego 20232 l @wet_willy próbowałeś przeinstalować ? Z tego co pamiętam to miałem jakiś lekki problem z dźwiękiem ale tylko na premierę i tylko na słuchawkach Pulse. Na tv było spoko a po którymś patchu w ogóle ustąpiło.