Skocz do zawartości

Horizon II Forbidden West

Featured Replies

Opublikowano

Nurkowanie super, niech dodadzą tylko walkę.

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 283 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

I jak to sobie wyobrażasz? Nawet biorąc pod uwagę fakt, że jest to tylko gra, walka pod wodą nie ma sensu.

Opublikowano

Kolega miał na myśli chyba podwodne ciukanie dzidą jak w assassynie Odysei albo dedykowaną broń do strzelania pod wodą (rodzaj harpuna lub kuszy jak w Gerwazym3), która jednak nigdy nie została zaimplementowana do gry. :philosoraptor:

Opublikowano

Ja bym wolał, żeby zostawili te 3 standardowe łuki jakie są obecnie - wojownika, myśliwskie, wyborowe i każdy ma swoje podstawowe strzały, ale obsługuje też te specjalne- elektryczne, kwasowe, itp.  No i dodać ich customizacje wyglądu. Obecnie tych łuków jest za dużo i często przed samą walką na szybko zmieniałem oręż. A tak w kole broni zmienić tylko strzały i jazda. 

Opublikowano

Też o tym pisałem. Sama ilość łuków może zostać, bo w końcu każdy ma jakieś tam staty typu obrażenia na dużym dystansie, ale zmiana strzał powinna być dostępna. Ale to dopiero w H3 jak co.

Opublikowano
9 godzin temu, Square napisał:

I jak to sobie wyobrażasz? Nawet biorąc pod uwagę fakt, że jest to tylko gra, walka pod wodą nie ma sensu.

Atak dzidą z odpowiednim oporem wody, albo jakaś forma harpuna.

Nie wiem co tu jest do wyobrażania, w fb brakowało mi możliwości zabicia pływających obok mnie robotów.

Nawet sam atak z ukrycia np. w formie qte byłby super.

Opublikowano

Puszczasz bombę dymną i po sprawie. Ja teraz przechodząc kolejny raz to życzę sobie aby było to trudniejsze, bo nawet na UH się przepływa obok bez problemów.

Opublikowano

Tak, od razu była podana. Jeszcze prawie dwa miechy, więc pewnie dostaniemy zwiastun i może jakiś gameplay.

Opublikowano

Na pewno będą nowe maszyny, ale liczę na coś nowego do latania.

Opublikowano

Ale jesteś pesymista, w h3 na 100% dadzą nowe sprzęty do latania.

Jeszcze zobaczysz ze polatamy na stormbirdzie, albo pobiegamy mamutem.

Opublikowano

Nie dodadzą nic takiego, to nie są maszyny do jeżdżenia.

Opublikowano

Pany, a jak w forbidden west wygląda zmiana pogody? Ogarnęli to względem jedynki? Tam to zmiana pogody to była istna beka, zero płynnego przejścia tylko na przestrzeni paru metrów diametralne ostre przejście z deszczu do pełnego słońca. Mapka też daje większe uczucie faktycznej namiastki świata? W jedynce ostro kontrastowały niektóre obszary i miałem wrażenie, że wręcz chodzę po jakimś sztucznym zoo gdzie mamy pawilony tematyczne.

Opublikowano

Nic nie poprawili, ale jest meszek na policzkach.

Opublikowano

Ktos cos? 

Odpalam tego samograja z plusa bo po 110h w Ishina potrzebuje gry co gra sie sama na odmulenie.

Odpalam gre nie mam audio w ogole, zamykam gre audio wraca. Jak odpale gre I zmienie tryb na Resolution to mam pelne Audio zmiana na Balanced albo Performance znowu dziwiek wylacza calkowicie xD 

Moje pytanie to wtf? XD

Opublikowano
Godzinę temu, wet_willy napisał:

Ktos cos? 

Odpalam tego samograja z plusa bo po 110h w Ishina potrzebuje gry co gra sie sama na odmulenie.

Odpalam gre nie mam audio w ogole, zamykam gre audio wraca. Jak odpale gre I zmienie tryb na Resolution to mam pelne Audio zmiana na Balanced albo Performance znowu dziwiek wylacza calkowicie xD 

Moje pytanie to wtf? XD

No to kiepski samograj jak z menu nie możesz wyjść :D

Opublikowano

Samograj z tej gry żaden bym powiedział na wyższym poziomie trudności. Może jakaś czytanka bardziej?

Opublikowano
11 minutes ago, Rtooj said:

No to kiepski samograj jak z menu nie możesz wyjść :D

Domyslam sie ze dla ciebie nie byl samograj skoro nawet nie potrafisz przeczytac kawalka tekstu I go zrozumiec.

Opublikowano
2 minuty temu, wet_willy napisał:

Domyslam sie ze dla ciebie nie byl samograj skoro nawet nie potrafisz przeczytac kawalka tekstu I go zrozumiec.

No zacząłem czytać i przy słowie samograj przypomniałem sobie ile razy w grze ginąłem na hardzie, wpadłem w jakieś wspominki i pewnie nad resztą się nie skupiłem.

Opublikowano

@wet_willy próbowałeś przeinstalować ?

Z tego co pamiętam to miałem jakiś lekki problem z dźwiękiem ale tylko na premierę i tylko na słuchawkach Pulse. Na tv było spoko a po którymś patchu w ogóle ustąpiło.