Homelander 2 082 Opublikowano 15 marca 2023 Opublikowano 15 marca 2023 Cechą charakterystyczną open worldu w Horizon jest całkowita plastikowość. O, skała, wejdę sobie na nią. Kurde nie da się, Twórcy nie przewidzieli. O woda, wskakuję. Hm, ciekawe czemu nie reaguje na gracza. I tak dalej i tak dalej. Jak w muzeum 1 Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 15 marca 2023 Opublikowano 15 marca 2023 Ja nadal sam sobię nie wierzę jak wbiłem w tym platynę.Wspominam tak 6/10 max .Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
Paolo de Vesir 9 122 Opublikowano 15 marca 2023 Opublikowano 15 marca 2023 Raczej nikt nie odpala gier GG dla poruszających historii czy niesztampowego konceptu gameplayowego. Ich gry kupuje się, bo to przyjemne akcyjniaki, tyle i aż tyle. edit: zapomniałbym, do tego zajebiście wyglądające Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 15 marca 2023 Opublikowano 15 marca 2023 2 godziny temu, Schranz1985 napisał: Ja nadal sam sobię nie wierzę jak wbiłem w tym platynę. Wspominam tak 6/10 max . Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka To ta gra już wyszła? Cytuj
Paolo1986 752 Opublikowano 15 marca 2023 Opublikowano 15 marca 2023 11 minut temu, Rtooj napisał: To ta gra już wyszła? Tak, Horizon Forbidden West na PS4/PS5 premierę miał 18 lutego 2022 roku Cytuj
Elitesse 378 Opublikowano 19 marca 2023 Opublikowano 19 marca 2023 Wiadomo czy gra zostaje już na zawsze a abonamencie jako produkt ze studia Sony czy za jakiś czas może zniknąć? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 19 marca 2023 Opublikowano 19 marca 2023 Nie było żadnego info aby gry first party miały wypaść z abo i raczej będą dostępne cały czas. 1 Cytuj
Elitesse 378 Opublikowano 19 marca 2023 Opublikowano 19 marca 2023 To fajnie. Wczoraj zacząłem grać ale cały czas z tyłu głowy mam, że nie skończyłem pierwszej części. W takim razie może do niej wrócę i spróbuję dać jej szansę jeszcze raz zanim na dobre zabiorę się za drugą część. Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 19 marca 2023 Opublikowano 19 marca 2023 Godzinę temu, Elitesse napisał: To fajnie. Wczoraj zacząłem grać ale cały czas z tyłu głowy mam, że nie skończyłem pierwszej części. W takim razie może do niej wrócę i spróbuję dać jej szansę jeszcze raz zanim na dobre zabiorę się za drugą część. Tylko daj jej szansę dłużej niż parę godzin. Sam podchodziłem do niej 3 razy, trochę mnie zawsze przytłaczało ile rzeczy jest do ogarnięcia, zbierania itd. Po pewnym czasie gra wchłania i daje dużo radochy - ogarniasz walkę, świat i widzisz że fabuła świetnie się rozkręca. 1 Cytuj
Elitesse 378 Opublikowano 19 marca 2023 Opublikowano 19 marca 2023 1 godzinę temu, Rtooj napisał: Tylko daj jej szansę dłużej niż parę godzin. Sam podchodziłem do niej 3 razy, trochę mnie zawsze przytłaczało ile rzeczy jest do ogarnięcia, zbierania itd. Po pewnym czasie gra wchłania i daje dużo radochy - ogarniasz walkę, świat i widzisz że fabuła świetnie się rozkręca. Robiłem już kilka podejść ale za każdym razem coś mnie zniechęcało albo innego weszło do grania i o tym zapominałem. Dość łatwo zginąć jak zapomni się jak trzeba walczyć. Swego czasu byłem już chyba dość daleko w tym mieście. Może nawet niezbyt wiele zostało do ukończenia ale chyba nie ma sensu zaczynać od tego miejsca jak nie pamiętam reszty. 1 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 19 marca 2023 Opublikowano 19 marca 2023 Mam to samo, już do tego Zero Dawn podchodziłem kilka razy i za każdym po kilku godzinach byłem zwyczajnie zmęczony tym tytułem. I nie wiem czy mam wracać do tej gry od początku, grać dalej czy w ogóle podchodzić. Chciałbym bardzo, bo jednak oprawa i świat pod względem designu jest świetny Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 20 marca 2023 Opublikowano 20 marca 2023 a ja mam przeczucie, że gry jednak wypadną z extra/premium, ale po czasie wpadną do essentiala i tam już będą bezpieczne. Z ps now gry first party wypadały. Cytuj
Brolin 328 Opublikowano 20 marca 2023 Opublikowano 20 marca 2023 Z gier first party na pewno wyleciał Killzone Interception, czy jak mu tam było. Także w Ajlojke lepiej grać, póki jest. Choć sam na to nie mam czasu :p Ale kiedyś triala 5h ograłem i wspominam bardzo miło, progres względem jedynki był całkiem spory. Wszystkiego więcej, ciekawiej itd. Cytuj
Observer 10 409 Opublikowano 20 marca 2023 Opublikowano 20 marca 2023 W dniu 15.03.2023 o 12:31, Paolo de Vesir napisał: W dwójce masz te same bolączki co w jedynce pod kątem fabuły i dialogów. GG potrafi w technikalia, ale kreacje postaci, dialogi i reżyseria wołają o pomstę do nieba. Jak ktoś nie widzi tej oczywistej prawdy to polecam się przesiąść z Forbidden West bezpośrednio na Ragnarok. Wystarczy po męczeniu 50 godzin tych kretyńskich dialogów Aloy posłuchać pierwszą rozmowę Kratosa z gośćmi (bez spojlerowania kto to) którzy odwiedzili go w domu i czujesz jakbyś się przesiadł z oglądania Psiego Patrolu na Ojca Chrzestnego. 7 2 2 Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 20 marca 2023 Opublikowano 20 marca 2023 Godzinę temu, Brolin napisał: Z gier first party na pewno wyleciał Killzone Interception, czy jak mu tam było. Także w Ajlojke lepiej grać, póki jest. Choć sam na to nie mam czasu :p Ale kiedyś triala 5h ograłem i wspominam bardzo miło, progres względem jedynki był całkiem spory. Wszystkiego więcej, ciekawiej itd. Akurat z tym killzonem to żaden przykład bo to jakieś dlc do multi które zostalo wyłaczone. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 20 marca 2023 Opublikowano 20 marca 2023 41 minut temu, Observer napisał: Wystarczy po męczeniu 50 godzin tych kretyńskich dialogów Aloy posłuchać pierwszą rozmowę Kratosa z gośćmi (bez spojlerowania kto to) którzy odwiedzili go w domu i czujesz jakbyś się przesiadł z oglądania Psiego Patrolu na Ojca Chrzestnego. Epickie podsumowanie. Ten dialog to chyba nawet przebił „odwiedziny” z początku jedynki Cytuj
Daffy 10 570 Opublikowano 20 marca 2023 Opublikowano 20 marca 2023 W GG mają "dar" do dialogów i tworzenia postaci. Taki killzone i Rico, w horizon cała gromada. Jak rok temu przechodziłem znowu ZD to nie mogłem się nadziwić jak parę lat temu kosmiczna grafa i design zarósł mi oczy, że przymykalem oczy na te postaci i dialogi. Jest kompromitująco. I do tego te wrażenia chodzenia po zoo między pawilonami tematycznymi, z tą zmianą pogody jak w Truman Show Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 20 marca 2023 Opublikowano 20 marca 2023 Ja po kilku pierwszych godzinach i tak już nie wiedziałem o czym oni gadali więc od razu wybierałem opcje "Żegnaj" Cytuj
Brolin 328 Opublikowano 20 marca 2023 Opublikowano 20 marca 2023 Godzinę temu, PanKamil napisał: Akurat z tym killzonem to żaden przykład bo to jakieś dlc do multi które zostalo wyłaczone. No jeśli całkowicie wyłączone, to rzeczywiście. Myślałem, że tylko z abo wyleciało. Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 20 marca 2023 Opublikowano 20 marca 2023 Godzinę temu, Daffy napisał: W GG mają "dar" do dialogów i tworzenia postaci. Taki killzone i Rico, w horizon cała gromada. Jak rok temu przechodziłem znowu ZD to nie mogłem się nadziwić jak parę lat temu kosmiczna grafa i design zarósł mi oczy, że przymykalem oczy na te postaci i dialogi. Jest kompromitująco. I do tego te wrażenia chodzenia po zoo między pawilonami tematycznymi, z tą zmianą pogody jak w Truman Show Ja miałem tak samo, najlepsze jest to że trudno mi sobie przypomnieć jakąkolwiek misję z głównego wątku. Coś co zostałoby w pamięci. Najlepszy był ten Sylens chyba. Dla mnie pomimo niektórych głupot i technicznych niedostatków taki Days Gone ma jakoś więcej tego życia w sobie 1 1 Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 20 marca 2023 Opublikowano 20 marca 2023 Rozumiem że będzie jakiś mały pokaz Sony przed premiera dodatku, nie żeby trzeba było zachęcać, ale jakiś trailer chociaż. Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 22 marca 2023 Opublikowano 22 marca 2023 Kurcze, wczoraj gierka mnie pozytywnie zaskoczyła i pojawiły się trzy fajne postacie. Mocno mnie to zaintrygowało i dzisiaj odpalę konsole z większym zainteresowaniem. 2 1 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 22 marca 2023 Opublikowano 22 marca 2023 12 minut temu, Square napisał: 89 zł jednak. Jako, że gierka za friko, to wezme sobie dlc day1. Kurde do jedynki mialem wrocic i przejsc dlc, ale nie mam sejva z ps4 juz i nie wiem czy warto zaczynac od zera, chyba, ze na easy dla odswiezenia fabuły Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi